Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.824
Cevap
464
Favori
1.298.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: decard_cain

o değilde... benim daha önceden.. advantage halk kart vardı..

bugun de paraf olan halk kartı göndermişler..

şimdi biz.. daha önceden banka müşterisiyiz diye.. bize 100 lira vermeyecekler mi...

eger böyle bir durum varsa.. direkt kapattırırım zaten...

resmen saçmalık olmuş...

sırf yeni üye almak için.. eski müşterileri itin popusuna sokmaya gerek yok ki..

BAN....

biraz mantıklı düşün elbette yeni musteri icin olacak hayır kurumumu bu

aga bende onu diyorum ya...
  • bu linkten başvuru yapılsa bu yeni karttan gönderirler mi acaba

https://www.halkcard.com.tr/QuickApply/Apply.asp
  • kartin lansmani 5 aralikta yapilacakmis galiba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net bilgi yok mu arkadaşlar sitede göremedim. internet üzerinden başvursak oluyor mu? başvuru linki yok mu?
  • Bugünden itibaren yapılacak başvurularda onaylanan başvurulara PARAF kart verilecek.

Şimdilik burdan başvurabilirsiniz.

https://www.halkcard.com.tr/QuickApply/Apply.asp

Ya da şubelerden başvurabilirsiniz, PARAF kart başvuru formu şubelere gönderilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: decard_cain

o değilde... benim daha önceden.. advantage halk kart vardı..

bugun de paraf olan halk kartı göndermişler..

şimdi biz.. daha önceden banka müşterisiyiz diye.. bize 100 lira vermeyecekler mi...

eger böyle bir durum varsa.. direkt kapattırırım zaten...

resmen saçmalık olmuş...

sırf yeni üye almak için.. eski müşterileri itin popusuna sokmaya gerek yok ki..

BAN....

biraz mantıklı düşün elbette yeni musteri icin olacak hayır kurumumu bu

banka mantıklı düşünmeli..

kapatsın mı illa insanlar kartlarını.. neticesine de katlanacaklar..

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimoz_33

Kart banada geldi aradım dialoğu advantageden çok daha iyi olcağına emin olabilirsiniz dedi.Ayrıca kart ücretini sordum(Maaş müşterisiyim).Aidat yansıtılırsa hemen arayın iptal edelim dediler Taahhüte falan gerek yok

Yalan söylüyorlar. Ben de maaş müşterisiyim; kart ücreti geçen sene 45 gibi bir rakam geldi, ücret iptali yapmadılar; kartı iptal ettirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

quote:

Orijinalden alıntı: kerimoz_33

Kart banada geldi aradım dialoğu advantageden çok daha iyi olcağına emin olabilirsiniz dedi.Ayrıca kart ücretini sordum(Maaş müşterisiyim).Aidat yansıtılırsa hemen arayın iptal edelim dediler Taahhüte falan gerek yok

Yalan söylüyorlar. Ben de maaş müşterisiyim; kart ücreti geçen sene 45 gibi bir rakam geldi, ücret iptali yapmadılar; kartı iptal ettirdim.

45 TL rakamı yanlış olabilir mi acaba ?

HalkCard Advantage 10 TL
    HalkCard AdvantageGold 20 TL
    HalkCard Advantage Platinum 30 TL
    HalkCard Advantage Gülen Emekli Ücretsiz
  • Eger tutunmak istiyorsa mil puan olayina girmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdiğiniz linkde ki formu doldurdum ama her adımda advantage kar diyor. otomatik tele sekreter aradı kimlik bilgisi teyidi yaptı advantage başvurunuz alındı dedi. Paraf kart gelir değil mi şu %25 indirimde yararlanmak için alıyoruz sonuçta peki kampanyaya katılmak için başka yapılması gereken bir şey vamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemannn

verdiğiniz linkde ki formu doldurdum ama her adımda advantage kar diyor. otomatik tele sekreter aradı kimlik bilgisi teyidi yaptı advantage başvurunuz alındı dedi. Paraf kart gelir değil mi şu %25 indirimde yararlanmak için alıyoruz sonuçta peki kampanyaya katılmak için başka yapılması gereken bir şey vamı?

Bunlar kesin olmamakla birlikte kampanya detayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pigas1907 -- 15 Kasım 2012; 11:16:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvadorjudges

quote:

verdiğiniz linkde ki formu doldurdum ama her adımda advantage kar diyor. otomatik tele sekreter aradı kimlik bilgisi teyidi yaptı advantage başvurunuz alındı dedi. Paraf kart gelir değil mi şu %25 indirimde yararlanmak için alıyoruz sonuçta peki kampanyaya katılmak için başka yapılması gereken bir şey vamı?

tşk. peki siz bu bilgileri nereden aldınız site de rastlayamadım kampanya bilgileri ile bir şey. Kart ücreti ile ilgili kesin bir bilgi var mı?

• Yukarıda verilen internet linki üzerinden başvuru yaptım, telesekreter arayıp bilgilerimi teyit etti, başvurum kabul edildi. 15 Kasım itibariyle yapılan başvurulara Paraf Card gönderilecek yazıyor yukarıda. Sanırım başka bir şey yapmaya gerek yok artık. Başvurum onaylanıp kart gelince sadece harcama yapacağız, ilk ekstrede de %25 i düşecekler herhalde.

GÜNCEL: MH ile görüştüm, bugünden itibaren yapılan tüm başvurulara (internet veya şube) Paraf Card gönderilecekmiş. %25 ekstre indirimi kampanyası da Mart 2013 e kadar devam edecekmiş. Yani başvurumuz onaylanırsa kartımız 1 ay gibi elimizde olur sanırım. Kampanyayı kaçırmayız, yeter ki kart gelsin ve de sonradan eklenen şartlar (üye işyeri, sektör sınırlaması vb) olmasın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 15 Kasım 2012; 15:47:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salvadorjudges

quote:

tşk. peki siz bu bilgileri nereden aldınız site de rastlayamadım kampanya bilgileri ile bir şey. Kart ücreti ile ilgili kesin bir bilgi var mı?

Yakında sitesi açılınca yayınlanır. Sonuçta bugün başladı kampanya, henüz duyuruları yapılmadı.

Kart ücreti hali hazırda 10 TL (klasik kart için). Yeni kartta değişiklik olacak mı bilgim yok. Ama değişiklik olacağını zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Eski müşterilere bir şey yok. Şekli şemali güzelse kart yenileme talebi gönderelimde yenisi gelsin bari.

Eski kartların hepsini Paraf kart ile değiştiriyorlarmış zaten. Bana yenisi geldi. Eski kart Aralık dönemine kadar kullanılabikecekmiş.
    Bu arada kartın dizaynı vs çok da başarılı değil bence.
  • İnternet başvurusunu bende yaptım bakalım, öğrenciyim, hali hazırda maximum ve world kartım var. İnşallah paraf kartıda verirler de yararlanırız kampanyadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Yukarıda verilen internet linki üzerinden başvuru yaptım, telesekreter arayıp bilgilerimi teyit etti, başvurum kabul edildi. 15 Kasım itibariyle yapılan başvurulara Paraf Card gönderilecek yazıyor yukarıda. Sanırım başka bir şey yapmaya gerek yok artık. Başvurum onaylanıp kart gelince sadece harcama yapacağız, ilk ekstrede de %25 i düşecekler herhalde.

GÜNCEL: MH ile görüştüm, bugünden itibaren yapılan tüm başvurulara (internet veya şube) Paraf Card gönderilecekmiş. %25 ekstre indirimi kampanyası da Mart 2013 e kadar devam edecekmiş. Yani başvurumuz onaylanırsa kartımız 1 ay gibi elimizde olur sanırım. Kampanyayı kaçırmayız, yeter ki kart gelsin ve de sonradan eklenen şartlar (üye işyeri, sektör sınırlaması vb) olmasın!

kart ücretini sormadınız mı hocam ?

• quote:

quote:

Yukarıda verilen internet linki üzerinden başvuru yaptım, telesekreter arayıp bilgilerimi teyit etti, başvurum kabul edildi. 15 Kasım itibariyle yapılan başvurulara Paraf Card gönderilecek yazıyor yukarıda. Sanırım başka bir şey yapmaya gerek yok artık. Başvurum onaylanıp kart gelince sadece harcama yapacağız, ilk ekstrede de %25 i düşecekler herhalde.

Yok valla hiç aklıma gelmedi o anda. Ama % 90 ihtimalle ya ilk yıl ücretsiz olur ya da arkadaşın dediği gibi cüzi bir rakam olur (onu da belki itiraz edilirse iade eder). Bakalım kart gelsin hele bir, ücreti kolay, 100 TL bir cebimize girsin önce.

• quote:

quote:

quote:

Yok valla hiç aklıma gelmedi o anda. Ama % 90 ihtimalle ya ilk yıl ücretsiz olur ya da arkadaşın dediği gibi cüzi bir rakam olur (onu da belki itiraz edilirse iade eder). Bakalım kart gelsin hele bir, ücreti kolay, 100 TL bir cebimize girsin önce.

Hocam internet sitesinden başvuru yapınca hemen arıyorlar mı?
    Kart onaylanması/reddi ile ilgili bilgiyi hemen veriyorlar mı daha sonra mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

quote:

Hocam internet sitesinden başvuru yapınca hemen arıyorlar mı?
    Kart onaylanması/reddi ile ilgili bilgiyi hemen veriyorlar mı daha sonra mı?

10-15 dk içerisinde telesekreter arıyor doğum günü bilgilerini teyit ettiriyor başvurunu resmileştirmek için. Bu aşamayı tamamlayınca resmen başvurmuş oluyorsun. Bundan sonra artık onaylanır onaylanmaz bilemem. MH deki arkadaşın dediğine göre onaylama ve kart basılıp ele geçme süresi kabaca 2 haftayı falan buluyormuş. Onay sonucunu merakla bekliyorum. 10 dan fazla kartım var, şartlarıma göre kart alamama gibi bir durumum yok, KKB puanım oldukça iyi, ama bankalar bir garip bir tanesi 15,000 TL limitli kart verebilirken bir diğeri başvuruyu reddedebiliyor (örneğin Akbank ve YKB den çok yüksek limitli kart alabiliyorken Tekstilbank gibi küçük bir bankadan red cevabı almıştım, garip).

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.