Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parafly da adios gibi sanırım.wings veya maximiles gibi değil.her alışverişe puandan hariç mil tarzında puan vermiyor.

Yurt içinde ve yurt dışında Parafly ile Visa/MasterCard amblemli noktalardan yapacağınız alışverişlerinizden her 1 TL'lik alışveriş için 0.0015 TL,
    Paraf üye işyerinden yapacağınız alışverişlerinizden ise, üye işyeri katkı payı oranında, ParafPara kazanabilirsiniz.

adios gibi kampanya kovalayıp alışveriş yapmalı ve puan kazanılması gerekiyor.bu şekilde yapabilecekler için çok iyi ama onun dısında kartını normal kullanacaklar için bir avantajının olacağını sanmıyorum.

bir kaç güne kadar adiosta oldugu gibi teklifler havada uçmaya başlar.çünkü 4 kat olayı boru değil.platinde 5 kat diyor.yakında buralar cok karısacak :) adiosun tekliflerini geçebilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 16 Haziran 2013; 20:34:48 >
  • ARkadaşlar buraya yazıyorum kusura bakmayın ama babalar günü için sanalpazardan şu an parafla birşey alamıyorum alabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

ARkadaşlar buraya yazıyorum kusura bakmayın ama babalar günü için sanalpazardan şu an parafla birşey alamıyorum alabilen varmı?

hocam bende birkaç saattir almaya çalışıyorum 3d ile alışverişe zorladığı için banka sayfasına yönlendirdiğinde hata veriyor.yapamadım alışverişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist_16

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

ARkadaşlar buraya yazıyorum kusura bakmayın ama babalar günü için sanalpazardan şu an parafla birşey alamıyorum alabilen varmı?

hocam bende birkaç saattir almaya çalışıyorum 3d ile alışverişe zorladığı için banka sayfasına yönlendirdiğinde hata veriyor.yapamadım alışverişi

Bendede aynı şekilde. Sanalkartla falanda denedim olmadı. Demek ki bir ben değilim. Bu kampanya kaçtı anlaşılan:) Gelişme olursa haberleşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @1453

parafly da adios gibi sanırım.wings veya maximiles gibi değil.her alışverişe puandan hariç mil tarzında puan vermiyor.

Yurt içinde ve yurt dışında Parafly ile Visa/MasterCard amblemli noktalardan yapacağınız alışverişlerinizden her 1 TL'lik alışveriş için 0.0015 TL,
    Paraf üye işyerinden yapacağınız alışverişlerinizden ise, üye işyeri katkı payı oranında, ParafPara kazanabilirsiniz.

adios gibi kampanya kovalayıp alışveriş yapmalı ve puan kazanılması gerekiyor.bu şekilde yapabilecekler için çok iyi ama onun dısında kartını normal kullanacaklar için bir avantajının olacağını sanmıyorum.

bir kaç güne kadar adiosta oldugu gibi teklifler havada uçmaya başlar.çünkü 4 kat olayı boru değil.platinde 5 kat diyor.yakında buralar cok karısacak :) adiosun tekliflerini geçebilir diye düşünüyorum.

nerede yazıyor platinde 5 kat olduğu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

parafly da adios gibi sanırım.wings veya maximiles gibi değil.her alışverişe puandan hariç mil tarzında puan vermiyor.

ben adiosu bıraktım bile:)

• adios bambaska ancak ona illaki rakipte lazim, ben simdiden parafly"a basvurdum. elimde de adiostan sonra en iyi ucus karti olmaya aday.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

ben adiosu bıraktım bile:)

vallaha hocam bugüne kadar yaptıklarını görünce yapacaklarını düşünemiyorum.adamların baştada dediği gibi hedefleri bonus,maximum,world,axess gibi bir marka olmak.bana wingsle maximiles uyuyor yoksa normal kartımın yanına parafflyda alırdım.ah hocam bu mil muhabetli kartlarla geç tanıştık yoksa şimdiye cok nimetlerini yerdik.neyse artık.kısmet diyelim.maximilesdan ilk bedava biletlerimizi aldık bakalım.

@poster2010 hocam kart çeşitlerindede 5 katına kadar yazıyor normal kartlardada 5 katına kadarmış.ben sadece platinde öyledir diye düşünmüştüm.ama platininin farkları var.bildiğim kadarıyla her yer lounge.cumartesi indirimi vs. alınabiliyorsa platin en iyisi.güzel tarafı birde iç hatlardada lounge hizmeti var.sanırım bir tek parafta var bu hizmet :) bileti maximilesdan alıp lounge de parafly dan yapsak olmuyormu yaw :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 16 Haziran 2013; 22:57:24 >

• babalar günü kampanyası bitti mi konuyu da göremedim. Paraf 150 lira indirim konusu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

Arkadaşlar kampanyadan sadece kart sahibimi yararlanabiliyor? Örneğin banam alsa ben onun kartıyla küsüratları düşen kampanyadan yararlanabilirmiyim?

Müşteri hizmetlerini mi arayıp sorayım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

babalar günü kampanyası bitti mi konuyu da göremedim. Paraf 150 lira indirim konusu?

Konu burada ama kampanyanın 15 dakikası var.

http://forum.donanimhaber.com/m_76216021/mpage_20/tm.htm
  • quote:

Adios musterilerini kapmasi icin %10 ve uzeri oranli kampanyalar sart.Ufacik paraf para oraniyla Adios'a rakip olamaz.Herseyden once profesyonel ekiple calismasi lazim.Herkes Alisveris Uygulamasi kampanyasindan korkuyordu ama YKB neredeyse kusursuz bir sekilde altindan kalkti bence.Halkbank'in su anda bunu yapacak altyapiya sahip oldugunu dusunmuyorum,daha mobil uygulamasi bile yok.Ust yonetim bir ise girip kararlar almis da teknik ekibin yeterli olup olmadiginin farkinda degiller gibime geliyor.Umarim ben haksiz cikarim ve kisa surede Parafly piyasayi domine edecek noktaya gelir,biz de musteri olarak kazancli cikariz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Adios musterilerini kapmasi icin %10 ve uzeri oranli kampanyalar sart.Ufacik paraf para oraniyla Adios'a rakip olamaz.Herseyden once profesyonel ekiple calismasi lazim.Herkes Alisveris Uygulamasi kampanyasindan korkuyordu ama YKB neredeyse kusursuz bir sekilde altindan kalkti bence.Halkbank'in su anda bunu yapacak altyapiya sahip oldugunu dusunmuyorum,daha mobil uygulamasi bile yok.Ust yonetim bir ise girip kararlar almis da teknik ekibin yeterli olup olmadiginin farkinda degiller gibime geliyor.Umarim ben haksiz cikarim ve kisa surede Parafly piyasayi domine edecek noktaya gelir,biz de musteri olarak kazancli cikariz.

aynen katılıyorum dostum..

çalışanlara sorsan yüzde kaçı bu kartı biliyor acaba ? halkbank acilen kampanyalara başlamalı, biz de mh eğitiriz artık

• Ustadlar daha bugune kadar mile kazandiran bir kart kullanmadim ama yeter sanirim zararin neresinden donulurse kardir sorum su anda en aktif ve en karli olan hangi kart ? Yani hangisiyle baslamaliyim?

• Parafly web sitesindeki oranlarla one cikyor gorunuyor ama su anda konusmak icin erken.Yaz donemi yapacagi kampanyalarla anlasilir hersey.Sadece ozel gunlerde kampanya yapilirsa sikinti olur,o zaman Ramazan Bayramina kadar beklemek lazim ki bu sacma.Parafly da her 100 tlye 10 tl puan isine girerse tadindan yenmez yoksa Adios'a devam derim.Sozun ozu su kart iyidir demek icin erken bence.

• şu anda damat-tween de % 10 extra indirim ve % 10 paraf para uygulaması mevcut en fazla 50 tl kazanılabiliyor gayet işe yarar bir kampanya bence
    gerçi zaten indirimde olan üründe tekrar indrim yok % 10 puan avantajı var sadece yada indirim olmayan üründe işe yarar
  • hali hazırda paraf kart kullanıcıısıyım yani kaydım kuydum var.
    Parafly için şubeye gelmeniz lazım diyor allahım yaaa...
    Kusura bakmasınlar artık:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duykan

quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

aynen katılıyorum dostum..

çalışanlara sorsan yüzde kaçı bu kartı biliyor acaba ? halkbank acilen kampanyalara başlamalı, biz de mh eğitiriz artık

hay ağzına sağlık şubede çalışanların dünyadan haberi yok,ilgisizlik ise had seviyede.. bu personelle halkbank altın'dan kart çıkartsa zor bu işler,önce şu personeli ya değiştirmeli yada ciddi ciddi eğitmeli..

• Benim paraf platium kartım vardı parafly başvurumun olumlu olduğu sms ile bilgilendirilmişti. Paraf karttan umduğumu bulamadım. Bir tek c.tesi %25 restoran indirimi cazipti. Parafly karttan beklediğim indirim yerine puan vermesi. 150 TL indirim yerine 100TL paun verse çok daha şık olur ve puan biriktirmek kolay olur.
  • tabi 1000 liralık alışveriş yapın, 400 liralık uçak bileti versin size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.