Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Worldcard n11 de 1000TL ye 111 TL wp veriyor. Bunun da karşılığı 111x3.11=344TL madem yemiyor o zaman yüksek katsayı vermenin mantığı yok.
  • Ben şubedeki kadına 3 defa söyledim en sonunda hatırladı Parafly diye bir ürünleri olduğunu. Neyse kartım olmasına rağmen doldurttu herşeyi sil baştan. Ve sonuç??? 5 gün geçti hala ne internet şubesinde başvuru görünüyor, ne de kredi kartı listesine eklenen bir kart var. Kadın formu muhtemelen sisteme giremedi. Ne denir ki buna Hemde Beşiktaş şubesi gibi büyük bir şube hale bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Ben şubedeki kadına 3 defa söyledim en sonunda hatırladı Parafly diye bir ürünleri olduğunu. Neyse kartım olmasına rağmen doldurttu herşeyi sil baştan. Ve sonuç??? 5 gün geçti hala ne internet şubesinde başvuru görünüyor, ne de kredi kartı listesine eklenen bir kart var. Kadın formu muhtemelen sisteme giremedi. Ne denir ki buna Hemde Beşiktaş şubesi gibi büyük bir şube hale bakın...

Hocam ben de subede basvurdum islem tarihi basvurdugum gunden 20 gun sonra gozukuyordu ve kartim baya gec gelmisti bekletiyorlar subeyle gorusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Ben şubedeki kadına 3 defa söyledim en sonunda hatırladı Parafly diye bir ürünleri olduğunu. Neyse kartım olmasına rağmen doldurttu herşeyi sil baştan. Ve sonuç??? 5 gün geçti hala ne internet şubesinde başvuru görünüyor, ne de kredi kartı listesine eklenen bir kart var. Kadın formu muhtemelen sisteme giremedi. Ne denir ki buna Hemde Beşiktaş şubesi gibi büyük bir şube hale bakın...

Hocam ben de subede basvurdum islem tarihi basvurdugum gunden 20 gun sonra gozukuyordu ve kartim baya gec gelmisti bekletiyorlar subeyle gorusun

Garip ama Halkbank şubelerindeki bilgisayar ekranlarına başvuru menüsü açılmamış, geçen hafta başvurduğumda 1 haftaya ancak açılır ekran, dedi.

• ben şubeden paraflya başvurdum paraf kart onaylandı. hemen kapattırdım... tekrar gittim sorunu çözemediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

ben şubeden paraflya başvurdum paraf kart onaylandı. hemen kapattırdım... tekrar gittim sorunu çözemediler...

Ben de internetten basvurdum eksik bilgi icin subeye gidin diye mesaj geldi. Subeden tekrar parafly basvuru yaptik 10.000 tl lik.
    Simdi internet subesinde 10 bin tl lik onaylanmis paraf gorunuyor.ben parafly için basvurmustum. 444 u aradim. Durumu anlattim parafly rededilmis diyor. Basvuru onaylanmis diyorum. onaylanmis basvurunuz yok diyor.
    3 defa aradim. Hicbirine derdimi anlatamadim. Benim paraf kartim varken 10 binlik bir tanede parafi neden onyaladilar anlamadim. Yarinde şubeyle bir görüşeyim bakalim ne olacak.
    bu halkbankla ugrasmak icin cok sabirli olmak gerekiyor.
    Telefonla konusurken ruhum daraldi resmen. Yahu hem telefonda hemde internet subesinde onaylanmiş kart gorunuyor. 3 farkli temsilci bu karti bulamadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

ben şubeden paraflya başvurdum paraf kart onaylandı. hemen kapattırdım... tekrar gittim sorunu çözemediler...

Ben de internetten basvurdum eksik bilgi icin subeye gidin diye mesaj geldi. Subeden tekrar parafly basvuru yaptik 10.000 tl lik.
    Simdi internet subesinde 10 bin tl lik onaylanmis paraf gorunuyor.ben parafly için basvurmustum. 444 u aradim. Durumu anlattim parafly rededilmis diyor. Basvuru onaylanmis diyorum. onaylanmis basvurunuz yok diyor.
    3 defa aradim. Hicbirine derdimi anlatamadim. Benim paraf kartim varken 10 binlik bir tanede parafi neden onyaladilar anlamadim. Yarinde şubeyle bir görüşeyim bakalim ne olacak.
    bu halkbankla ugrasmak icin cok sabirli olmak gerekiyor.
    Telefonla konusurken ruhum daraldi resmen. Yahu hem telefonda hemde internet subesinde onaylanmiş kart gorunuyor. 3 farkli temsilci bu karti bulamadi.

kapattırdığımı zannettiğim kart kargoyla eve teslim edilmiş... bendeki master yeni gelen visa... komedi gibi... şubeden başvuru yaparken form doldurmuştum. formu bilgisayara giriyormusunuz dedim formu tarayıp gönderiyoruz demişlerdi. sonra ne hikmetse paraf onaylandı. ben çalışanlara kabahat bulmuyorum. sistemi oturtmadan başvuru alıyorlar sonuç fiyasko. eşim maaş müşterisi onun internetten yaptığımız başvurusu kabul edildi kart basım aşamasında gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: duykan

quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Adios musterilerini kapmasi icin %10 ve uzeri oranli kampanyalar sart.Ufacik paraf para oraniyla Adios'a rakip olamaz.Herseyden once profesyonel ekiple calismasi lazim.Herkes Alisveris Uygulamasi kampanyasindan korkuyordu ama YKB neredeyse kusursuz bir sekilde altindan kalkti bence.Halkbank'in su anda bunu yapacak altyapiya sahip oldugunu dusunmuyorum,daha mobil uygulamasi bile yok.Ust yonetim bir ise girip kararlar almis da teknik ekibin yeterli olup olmadiginin farkinda degiller gibime geliyor.Umarim ben haksiz cikarim ve kisa surede Parafly piyasayi domine edecek noktaya gelir,biz de musteri olarak kazancli cikariz.

aynen katılıyorum dostum..

çalışanlara sorsan yüzde kaçı bu kartı biliyor acaba ? halkbank acilen kampanyalara başlamalı, biz de mh eğitiriz artık

hay ağzına sağlık şubede çalışanların dünyadan haberi yok,ilgisizlik ise had seviyede.. bu personelle halkbank altın'dan kart çıkartsa zor bu işler,önce şu personeli ya değiştirmeli yada ciddi ciddi eğitmeli..

o konuda çok doğru söylemişsin dostum.dediğin gibi üst yönetim çok istekli ama alt kadroyu bilemiyorum.gerçi uygulamada görmek lazım çünkü uçuş hattının müşteri temsilcisi farklı olacaktır muhtemelen eve ona göre de eğitim alırlar diye düşünüyorum.
    birde dediğiniz gibi yüzde 10 dan fazla vermelerini gerekiyor ama bugune kadar paraf kartta yaptıkları hiç biryerde olmayan kampanyalarla ilerleyen günlerde fly de de yapacaklar gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 17 Haziran 2013; 20:45:40 >

• Aradigim musteri hizmetlerindeki calisan paraf carddan parafly'a puanlarinizi aktarabilirsiniz dedi.hangi bilgi dogru acaba...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

Aradigim musteri hizmetlerindeki calisan paraf carddan parafly'a puanlarinizi aktarabilirsiniz dedi.hangi bilgi dogru acaba...

Deneyip kartları seçip son aşamaya kadar geldim.Fakat hata verdi.
    Çünkü daha parafly elime ulaşmadı

Aktarım olmasa hiç izin vermezdi diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

Aradigim musteri hizmetlerindeki calisan paraf carddan parafly'a puanlarinizi aktarabilirsiniz dedi.hangi bilgi dogru acaba...

Deneyip kartları seçip son aşamaya kadar geldim.Fakat hata verdi.
    Çünkü daha parafly elime ulaşmadı

Aktarım olmasa hiç izin vermezdi diye düşünüyorum

Geçen bi arkadaş vardı kartı elindeymiş. İlk bunlara direk gönderilmiş falan öyle dedi. Aktarım olayı onda da olmamış. Ama söylediğinizde haklısınız muhtemelen açılacaktır diğer türlüsü saçma olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: merzer

hali hazırda paraf kart kullanıcıısıyım yani kaydım kuydum var.
    Parafly için şubeye gelmeniz lazım diyor allahım yaaa...
    Kusura bakmasınlar artık:)

Ben de bu yüzden vazgeçtim.

ClubFinans Doctors Xclusive ve Paraf ile devam o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: merzer

hali hazırda paraf kart kullanıcıısıyım yani kaydım kuydum var.
    Parafly için şubeye gelmeniz lazım diyor allahım yaaa...
    Kusura bakmasınlar artık:)

Ben de bu yüzden vazgeçtim.

ClubFinans Doctors Xclusive ve Paraf ile devam o zaman...

kimlik kartiniz sistemde tarali olmadigi icin cagirmis olabilirler.benimde her bilgim var.basvuru onaylanmadi bu nedenle merak ettim eksik bilgim neymis diye subeye gittim.baankaci her bilginin oldugunu yanliz kimlik taramasi olmadigini soyledi.

• Halkbank çok sabırlı insanlarla çalışmak istiyor o yüzden hepimizin sabrını deniyor. Maceram uzun ama özetlersem; başvurdum bankaya çagırdılar gittim akşam iptal edilmiş göründü int nette. Bir gün sonra tekrar kart başvurusu göründü ama o da onaylanmadı. Şubeye gittim neden onaylanmadı diye ben daha sisteme girmedim ki cuma günü mesai sonunda giricem dedi hazretleri 3-4 gün bekletiyor masasında birsürü başvuru vardı.Cumartesi onaylanmayan 3. başvuru göründü int nette ama oda telefonla başvuru yapılmış olarak görünüyor. Sonuç: maaş müşterisiyim gold parafım var limit için başvurdum 10 bin yaptılar ama parafly vermiyorlar :) Ben de vazgeçtim kafam rahat, bundan sonrasını kart alanlar düşünsün:)
  • arkadaslar ben simdi viyana istanbul arasi gidis donus bileti alacaktim, yurt disi oldugu icin surem 30 haziranda bitmismi oluyor :/
  • banka şubesinden başvurupta kredi kartı onaylanan var mı ?
  • Parafim var.paraflya internet subeden basvurum reddedildi.Tekrar ancak 45 gun sonra basvurabilirsiniz dediler.Var mi boyle bisey ?

• Benden de şubeye gitmemi istediler. Burda okuduklarımı görünce gidip gitmemek arası kaldım.Şubeye gidip bi de iptal ederlerse uğraş dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

banka şubesinden başvurupta kredi kartı onaylanan var mı ?

Merhaba
    Bankadan basvurdum ok geldi

Merhabalar kart bugün basılmış görünüyor.4-5 gün içinde kart gelmiş olur.
  • ecms E kullanıcısına yanıt
    Mesaj mı geldi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.