Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realgs

sen THY web sitesinden almayacaksın. Halkbank MH arıyorsun,seni Setur'a yönlendiriyor telefon. sSetur'a uçuş bilgilerini veriyorsun,onlar bileti kesiyorlar.
    İster Kredi kartından, ister puandan ödemeni alıyorlar.

Setur pegasusun imternetten sattığı fiyata satıyor mu yoksa kazık mı? Ayrıca ekim ayına yurtdışı bilet satıyorlar mı ben bulamadım sitelerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayfatih2000 -- 19 Haziran 2013; 7:47:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkblue

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

Maas musterisiyim. Parafkartim var. Acaba yine de kart ucreti alinir mi paraflydan

alınır.

Bence alinmaz, bizim maas promosyon sartnamesinde bankanin kredi kartlarindan hergangi bir ucret alinmaz diyor muhtemelen sizinkinde de boyledir durum

Alinmaz sartnamede kart ucretleri alinmaz yaziyor birdro 24 lerden

• quote:

Orijinalden alıntı: sb2311

quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

quote:

Orijinalden alıntı: sb2311

Öğlen Şubeye gidip Parafly Platinuma başvurdum. Haydi hayırlısı...

Mavi renkli bir form mu doldurdunuz

Evet 2sayfalık mavi bir form. Parafly işaretledim. Ayrıca limit isteği olarak 10.000 girildi, ve görevli not kısmına parafly platinum istediğimi yazdı.

Aynı işlemi bende yaptım. Not kısmına da sizinki gibi parafly platinum istediğimi yazdılar. Maalesef paraf platinum geldi.

• 5 günde göndererek rekora imza atti halkbank

• paraf kartımın limitini 9.000 yapmışlar

paraffly platinium a başvuramazmıyım bu durumda dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezinli56 -- 19 Haziran 2013; 11:01:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezinli56

paraf kartımın limitini 9.000 yapmışlar

paraffly platinium a başvuramazmıyım bu durumda dersiniz

ilk önce müşteri hizmetlerinden limit artırım talebinde bulunun 10000 tl. limit onaylanınca başvuru yapın.
  • nerden başvuru yapmıstınız da 5 günde elinize ulaştı.internetten mi yoksa şubeden mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdil790 -- 19 Haziran 2013; 12:33:59 >
  • Arkadaşlar bunlar tam dayaklık, insanı çileden çıkarmak için parafly'ı çıkardılar bakın ne oldu
    bankanın maaş müşterisiyim
    paraf gold'um var
    internet başvurum red edildi
    şubeye git diye msj geldi
    şubeye gittim
    özellikle parafly istediğimi belirtim nuf cüz fotokopisi ve başvuru formuna imza attım
    bilgisayar ekranlarında parafly başvuru ekranı olmadığı için başvuru formunu sanırm merkeze yolladılar
    evet sonuç

paraf mastercard onaylanmış paraf visa ile ortak limitli

mutlu müşteri hattını aradım( çok mutlu ediyorlar yaa)

derdimi anlattım

tamam dediler buradan başvurunuzu tamamlarız.
    tüm bilgilerimi aldılar
    en son ne deseler beğenirsiniz şubeden parafly red edilmiş şubeye gidin

verdim veriştirdim tabi ki 1 kredi kartı başvurusu alamıyorsunuz, parafly red alıyor da paraf neden onaylanıyor
    kredi kartınız da sizin olsun tanımlanan en son paraf gold'u iptal ettirdim,müşteri temsilcisinin suçu yok tabi ki 1 kredi kartı başvurusu alamayan sistem yöneticilerini Allah'havale ediyorum bunlar bu kafayla giderse 1 arpa boyu yol alamazlar...

• aynı durumu bende yaşadım ne kadar isyan etsekte boş. 3 kere şubeye gittim. en sonunda sistemsel sorun olduğunu genel merkeze ileten mail yazdılar. halk bank bunuda eline yüzüne gözüne bulaştırdı. bu arada yeni gelen paraf kartı kurye yerine kargo ile göndermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simonbolivar01

Arkadaşlar bunlar tam dayaklık, insanı çileden çıkarmak için parafly'ı çıkardılar bakın ne oldu
    bankanın maaş müşterisiyim
    paraf gold'um var
    internet başvurum red edildi
    şubeye git diye msj geldi
    şubeye gittim
    özellikle parafly istediğimi belirtim nuf cüz fotokopisi ve başvuru formuna imza attım
    bilgisayar ekranlarında parafly başvuru ekranı olmadığı için başvuru formunu sanırm merkeze yolladılar
    evet sonuç

paraf mastercard onaylanmış paraf visa ile ortak limitli

mutlu müşteri hattını aradım( çok mutlu ediyorlar yaa)

derdimi anlattım

tamam dediler buradan başvurunuzu tamamlarız.
    tüm bilgilerimi aldılar
    en son ne deseler beğenirsiniz şubeden parafly red edilmiş şubeye gidin

verdim veriştirdim tabi ki 1 kredi kartı başvurusu alamıyorsunuz, parafly red alıyor da paraf neden onaylanıyor
    kredi kartınız da sizin olsun tanımlanan en son paraf gold'u iptal ettirdim,müşteri temsilcisinin suçu yok tabi ki 1 kredi kartı başvurusu alamayan sistem yöneticilerini Allah'havale ediyorum bunlar bu kafayla giderse 1 arpa boyu yol alamazlar...

Aynılarını bende yaşadım en son paraf platinyum onaylamışlar az önce telefonla arayıp iptal edin dedim.
    Kart başvurusu yapan arkadaşlar kartları direk geldiyse çok şanslılar. Şubeye gelin falan diye mesaj gelirse mesajı silin ve hemen oradan uzaklaşın.

• Benim de Parafly başvurusu için şubeye gelin mesajı gelmiş ama internet şubesinde iptal edildi yazıyor.

Bir de Parafly başvurusu yapanlar yıllık üyelik ücretinin arama ile iade edileceğini falan düşünmesinler, ona göre hareket etsinler. Diğer bankaların sahip olduğu alışverişe göre teklif vs. gibi durumları Halkbank'ın yapabileceği altyapıya sahip olduğunu düşünmüyorum.

Şimdi Nutella/Kiler başlığına baktım, alakasız şekilde orada da Halkbank şikayeti var. Halkbank sabırlı müşteri arıyor, o kadar banka ile çalıştım hiç bu kadar garip uygulamaları olan banka görmedim.
  • Paraf & paraffly kullanan arkadaşlar. Dün gittigidiyor'dan anketimize katilir misiniz diye mail gelmiş. Ben katıldım ve istekleriniz bölümüne paraf puan kampanyaları istiyorum dedim. Şayet sizlerde ankete katılırsanız ve çok sayıda paraf puan kampanyası isteği olursa ciddiye alacaklarını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 20 Haziran 2013; 9:48:01 >
  • ParaFLY ilk günden beri BASIMDA gözüküyor. Teslim alan var mı?
    ParaFLY sonrası PARAF Platinum'a da başvurdu, o geldi ama PARAFLY halen basımda gözüküyor.
  • Aynı durum bende de var. İlk günden beri basımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

Aynı durum bende de var. İlk günden beri basımda.

Geçen hafta, basılmış zarflanmış demişlerdi, şimdi hala basımda diyor MH'de.

Anlamıyorum ne yapıyorlar. Hakikaten kartına kavuşan var mı?

• ilk günden beri basımda, sanırım hepsini bir basıp gönderecekler.
  • Ya da talep topluyorlar
  • Benim kart kurye tarafından dağıtıma çıkmış. Forumdaki sıkıntıları okuduktan sonra işin garibi benimde eksik evraklarım vardı. Kimliğim sistemde tanımlanmamış Halkbank dialogu her aradığımda bunu diyor.
    Dialog kanalıyla parafly platinum başvurusunda bulundum ve 20 saat içinde başvurum onaylandı herhangi bir sıkıntı yaşamadım( Şu ana kadar)
  • Gece yarımda telefonum çalıp beni uykumdan uyandırdı.Yetişemedim.Sonrada SMS geldi.İnternetten yaptığım başvuru için aranmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Gece yarımda telefonum çalıp beni uykumdan uyandırdı.Yetişemedim.Sonrada SMS geldi.İnternetten yaptığım başvuru için aranmışım.

öyle bir süreç bekliyor ki seni, büyük sinir harbi yaşicaksın... (bana "o telefonu açmanız lazımdı, yapacak birşey yok" deyip, 3 aylık dayanılmaz bir süreçten geçirdiler)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.