Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polyo

Gece yarımda telefonum çalıp beni uykumdan uyandırdı.Yetişemedim.Sonrada SMS geldi.İnternetten yaptığım başvuru için aranmışım.

Bende yarın ParaFly kartımı Aktif İleti'den kendim alacağım şubesine gelir gelmez.
  • şu kartı fiziki olarak alan var mı merak içindieyim
  • Bende puanlari aktarip aktaramamayi hala merak ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 2 gibi internet şubesinden başvurdum..az önce saat 8 gibi msj geldi onaylanmıştır diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

Bende puanlari aktarip aktaramamayi hala merak ediyorum

mh ile görüştüğümde sormuştum, maalesef aktarılamıyormuş.
  • paraf ile parafly arasında bariz ne fark var çözemedim.Kart ücreti parafta yok fly da var 50 platinum 75 ? aynı kampanyalar her ikisi içinde geçerli değilmi? sadece uçak bileti konusundamı avantajlı fly olanı? geçen günü müşteri hizmetlerini aradım konuşurken şak diye kapandı telefonları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satmani -- 20 Haziran 2013; 22:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

Bende puanlari aktarip aktaramamayi hala merak ediyorum

Bugün yine sordum , puan aktarımı olmuyor dediler . Siz de öneri olarak ilk sayfalarda yazdığım maddeleri yazın , ne kadar başvuru olursa yaparlar o zaman ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: satmani

paraf ile parafly arasında bariz ne fark var çözemedim.Kart ücreti parafta yok fly da var 50 platinum 75 ? aynı kampanyalar her ikisi içinde geçerli değilmi? sadece uçak bileti konusundamı avantajlı fly olanı? geçen günü müşteri hizmetlerini aradım konuşurken şak diye kapandı telefonları...

aynen öyle.uçak bileti veya tur işlerinde avantajlı.onuda kullanmasını bilirseniz.hem puanlı kampanya takip edeceksiniz ve de alışveriş yapacaksınız yada başkasının alışverişinin puan için anlaşarak yapacaksınız.yoksa normal alışverişlerden getirdiği puanlarla normal harcama limitleri ile bir şey gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 21 Haziran 2013; 0:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Gece yarımda telefonum çalıp beni uykumdan uyandırdı.Yetişemedim.Sonrada SMS geldi.İnternetten yaptığım başvuru için aranmışım.

Bende yarın ParaFly kartımı Aktif İleti'den kendim alacağım şubesine gelir gelmez.

Paraftır o :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

birkaç gündür yaptığım şikayetler sonucu halkbank yetkilileriyle görüştüm.

arkadaşlar sonuçlarla ilgili sizi aydınlatayım

birincisi şu anda fiziki olarak kimseye kart gönderilmedi yakın zamanda gönderilmeyecekmiş de

ne zaman gönderileceği de henüz tam belli değil

ikincisi elinde paraf kartı olup da eksik bilgi adı altında şubeden tekrar başvuru yapanlar ve sonucunda ikinci paraf ı onaylananlar iptali için müşteri hizmetleriyle görüşsünler

üçüncüsü parafly kartı onaylananlar ise ara ara müşteri hizmetlerini arayıp kartların ne zaman gönderileceği ve ne zaman faaliyete geçeceğini sormalılar

halkbank yanlış bir hareket yapmış altyapı tamamlanmadan kartı duyurmuşlar o yüzden şu an parafly diye bişi hala daha yok böyle de söylenebilir şimdilik yani duyurulmamış varsayabilirmişiz :):):)

YORUMSUZ

• Ulus23Nisan U kullanıcısına yanıt
    birincisi şu anda fiziki olarak kimseye kart gönderilmedi yakın zamanda gönderilmeyecekmiş de

Arkadaşın dediği doğru sanırım sadece numarası var ama fiziki kart yok...:) Sanırım parafly sanal olacak bu gidişle..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Paraftır o :))

Yok la ParaFly temaslı kartım Aktif iletide şu an.
    Kurye takip numaram var. Kuryenin adresini biliyorum hep elden alırım kartlarımı.
    Platinum kartları zaten ZİP DAĞITIM getiriyor. Onuda alınca SS paylaşırız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertali

Arkadaşın dediği doğru sanırım sadece numarası var ama fiziki kart yok...:) Sanırım parafly sanal olacak bu gidişle..:)

Olayın dediğiniz gibi olması için Halkbank ın müşteri ile uğraşmayı göze almış olması gerek , ki bu bir bankanın isteyeceği son şeydir.

Eğer kredi kartı onaylanmayıp , kart no tahsis edilmese idi , dediğinizin gerçekleşme olasılığı yüksek olurdu.

Ama şu saatten sonra mümkün değil yada Halkbank müşterileri ile uğraşmak için can atıyor demek olur.

Bu saatten sonra Halkbank beceriksizliklerinden dolayı 15-20 gün ( halkbank için gayet normal bir süre ) içerisinde kart elime ulaşır diyorum.

yapı kredi olsa idi bu süre 3-5 güne kadar inerdi.

• internetten başvurum (maaş müşterisiyim paraf kartım halkbanktan 2 kez kredi kullandım) başvurumu red ettiler, şubeye çağırdılar gittim maaş bordorsu olmadan başvurunuzu alamam dediler dedimki maaşımı sizden alıyorum ne maaş bordrosu ama anlatamadım. müşteri hiz aradım neden vermiyorsunuz bana kart dedim bilemem şubeye gidin dedi. dedimki gittim benden maaş bordrosu istedi. olmaz öyle şey siz zaten maaş müşterisisiniz dedi.

nalet olsun dedim eşim adına başvurdum. gecenin bir saati bilgisayar aradı teyit etti.
    dünde mesaj geldi kart başvurunuz red edildi diye.
    ne diyeyim hayatımda gördüğüm en iş bilmez en saçma bankadır halk bankası.
    sırf baş ağrısı başka bir şey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

internetten başvurum (maaş müşterisiyim paraf kartım halkbanktan 2 kez kredi kullandım) başvurumu red ettiler, şubeye çağırdılar gittim maaş bordorsu olmadan başvurunuzu alamam dediler dedimki maaşımı sizden alıyorum ne maaş bordrosu ama anlatamadım. müşteri hiz aradım neden vermiyorsunuz bana kart dedim bilemem şubeye gidin dedi. dedimki gittim benden maaş bordrosu istedi. olmaz öyle şey siz zaten maaş müşterisisiniz dedi.

nalet olsun dedim eşim adına başvurdum. gecenin bir saati bilgisayar aradı teyit etti.
    dünde mesaj geldi kart başvurunuz red edildi diye.
    ne diyeyim hayatımda gördüğüm en iş bilmez en saçma bankadır halk bankası.
    sırf baş ağrısı başka bir şey değil

benimse halkbankte ne hesabım ne maaşim ne kartım ne kredi kullanmışlığım vardı (kredi hiçbir yerden kullanmadım) ama diğer bankalardan temiz kredi kartlarım vardı, ilk parafı aldık 3 kere şubeye gittim inat ettim aldım.

paraflay'a ilk gün başvurdum şubeye gitmem gerekiyormuş, gitmedim, uğraşmam dedim

ama bence siz uğraşın alın ben de alıcam, çok avantajlı bir kart bu, üstelik kısa vadede bu banka satılacak deniyor, özelleştiğinde bu kadar iyi indirimler , kat sayılar olmaz, kaymağını yemek gerekiyor.

gerçekten devlet bankalarından en kötüsü galiba halkbank insanı peşin koşturuyor ve bıktırıyor, bu da bir yetenek işi.

• parafly başvurusu yapıp eksik belge nedeniyle şubeye çağrılan ve şubeden başvuru yapıp parafly yerine paraf kartı gelen biriyim. 2 kere şubeye gidip durumu izah ettim bir yerlere mail attılar aradılar falan. en sonunda müşteri hizmetlerini arayıp yeni gelen paraf kartı kapattırıp şikayet kaydı alıyor musunuz diye sordum. biraz beklettikten sonra ben sisteme parafly talebinde bulunduğunuzu yazıyorum dedi. bugün internet bankacılığından baktığımda sistemde parafly kartım onaylanmış biçimde görünüyor.
  • normal paraf karttan parafly'a geçiş yapabiliyormuyuz ?
  • Arkadaşlar ben direk Anadolujet'in sitesinden uçak bileti alsam Parafly'ın indiriminden yararlanabiliyor muyum?Önceki mesajlarda arkadaşlar biletin seturdan alınması gerektiğini falan söylemişler.Aklım karıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolujetin sitesinden puanla bilet alamazsınız. puan kullanarak alacaksanız halkbank müşteri hizmetleri numarasından sizi setura bağlıyorlar.indirim kampanyası için şu bilgi verilmiş
    Uçak biletinin havayolu işyeri grubuna bağlı firmalardan alınması gerekmektedir.
    Turizm firmaları üzerinden alınan biletler kampanyaya dahil değildir. pek anlaşılır olmamış gibi ancak sanki internetten alınabilir gibi bir anlam çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick15 -- 21 Haziran 2013; 15:08:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Arkadaşlar ben direk Anadolujet'in sitesinden uçak bileti alsam Parafly'ın indiriminden yararlanabiliyor muyum?Önceki mesajlarda arkadaşlar biletin seturdan alınması gerektiğini falan söylemişler.Aklım karıştı.

Bilet 199 tl tutarsa 99 tl ekstre indirimi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.