Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Musteri hizmetlerini aradim maas musterisinden de aidat aliyorlarmis bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

Musteri hizmetlerini aradim maas musterisinden de aidat aliyorlarmis bilgisi olan var mi

emekli maaşını alan için sorduğumda alınıyor demişlerdi.
  • kredi kartını normal kullanıyorsanız bu kartı almanın zaten fazla bir esprisi yok.ha desem iş bankası veya wings gibi hem puan hem de mil verse olabilir.ama bu kart adios gibi.sadece mil puan veriyor.eğer yüzdeli kampanyalar kovalayıp alışveriş yapmazsanız veya forumda mil puan için alışveriş anlaşmaları yapmazsanız ve birde kartı yüksek limitli alışverişler yaparak kullanmıyorsanız sizin için pek esprisi olacagını sanmıyorum.aksini iddaa eden varsa buyursun.birde kart ücretini de hesaba katsın lütfen.
    onun için kredi kartını normal kullanıyorum puan içinde alışveriş yapmam uğraşmam diyorsanızda bırakın normal parafınızla mutlu mesut yaşamanıza devam eden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 22 Haziran 2013; 17:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Bunları okuduktan sonra belamı aramayayım, adios ile mutlu mesut yaşayayım.
    Halkbank ile hiçbir işim olmadı bugüne kadar. Boşuna başvurmayayım.

Aynen öyle:)

• quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

Hatalı yazım için kusura bakmayın
    Basim sorunu parafly için geçerli diye biliyorum
    Ama belirttiğim gibi benim birimim olmadığı için yanlış yönlendirmek de istemem.
    Aksilik olmazsa pazartesi ulasabildigiim bilgileri paylaşırım

Hocam sizi buralarda daha sık görmek isteriz.

Burada yazılan eksik/aksak hususları ilgili birimlere iletebilirseniz sanırım banka için oldukça faydalı olacaktır. Atılım içerisindeki bir banka için en faydalı geri dönüşleri, müşterinin sesini topluca duyabileceği bir forum burası. Kendi anket düzenlese bu kadar yanıt toplayamaz o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibbifok

quote:

Ama belirttiğim gibi benim birimim olmadığı için yanlış yönlendirmek de istemem.

Burada yazılan eksik/aksak hususları ilgili birimlere iletebilirseniz sanırım banka için oldukça faydalı olacaktır. Atılım içerisindeki bir banka için en faydalı geri dönüşleri, müşterinin sesini topluca duyabileceği bir forum burası. Kendi anket düzenlese bu kadar yanıt toplayamaz o derece.

Foruma yabancı değilim, neredeyse kurulduğu günden beri takip ederim, bakmayın bu kullanıcı adımdaki tarihe..

Keşke fırsatım olsa, oturup burada müşteri hizmetleri gibi bilgi versem size ve kafanıza takılan her soruya... Ancak çalışmakta olduğum birim esas olarak bireyselden ve kredi kartlarından çok uzak. Dışarıdan bakınca belki farklı görünüyor olabilir ancak içeride olduğunuzda kendi işinizden vakit ayırıp başka konularla alakadar bile olamıyorsunuz. Ancak hem kişisel merakım+kullanıcı oluşum, hem de bu tür hususlarla karşılaştığım zamanlarda bir nebze de olsa yardımcı olabilmek adına ilgilenmeye çalışıyorum. Vereceğim bilgiler hatalı / noksan olabileceğinden çok fazla detaya girmek istemem.

Bir de, genel anlamda herkes kendisini haklı görür ya... Müşteri "Benim gibi adama kart verilmez mi" diye bas bas bağırır... Bankacı , "3 kuruşluk adamsın ne sanıyorsun kendini" diye içinden geçirir, çoğu zaman bunu dillendiremediği için kaba/suratısz/ilgisiz tavır sergiler. Ama aynı bankacı, hedef döneminde karşınızda süt dökmüş kediye dönüp 100 TL'lik açık hesap açmak için dil döktüğü gibi, diğer bankalardan kart başvuruları ret edilen müşteri de X banka gittiğinde, bizim hedef tutturmaya çalışan bankacıdan çok farklı olmaz. Sanırım bu insanın doğasıyla alakalı birşey. Şükür ben 6 senelik şubecilik ve 7 senelik Genel Müdürlük hayatımda hiç bu tutumları sergilemedim.

neyse, uzatmadan , adil öz eleştirinizi yaptıktan sonra kendinizi haklı görüyorsanız gidin şubeye, kimi bulursanız başına ekşiyin :) Ama gerçekten haklı mısınız, bunu düşünün lütfen :)

Lafım kimseye değil, bankacılar haklı falan değil, ya da herşeyi bildiğini sanan bankacıların bir çok şeyi bilmediklerinden hatta gerçek dünyadan izole yaşadıklarından bihaber değilim , lütfen böyle anlaşılmasın, ben de yasal kısıtlamalardan dolayı diğer bankaların müşterisiyim, ben de yeril geldiği zaman uyuz, sinirli, kaprisli müşteri oluyorum ve sizin çektiklerinizi ben de çekiyorum. Ancak gerçekten olayları iyi süzmek lazım. Adam geliyor bir 50 bin TL kredi istiyor, (bu bankaların ticari tarafı için inanılmaz küçük, mikro diye tabir edilen müşteri tipi) yıllık satışına bakıyorsunuz 7 bin TL kayıtlı satışı var. Merkez Bankası verilerine bakıyorsunuz, adamın 500 Bin TL riski var. yok diyorsun, olmaz diyorsun... sen benim kayıt dışı satışımın 1 milyona yaklaştığını biliyor musun diyor !
    İşte o zaman da benim tepem atıyor.
    Yıllık 5000 TL satış gösterip 1000 TL vergi ya verir ya vermez , ama gerçek geliri 1 Milyon (olabilecek rakam, ama hadi olmasın 500 olsun, 250 olsun, 100 olsun.... vergi sabit, 1000 tl )
    Ondan sonra bana brüt ücretten sözleşme , kademeli gelir vergisi , rakam belli olmasın da, GİB'in belirlediği
    yıllık 26 bin TL brüt gelire 4.665 TL , 60 bin TL'ye 13,845 TL gelir vergisi kesilsin...

ben devam edersem forum kapasite dolacak kadar yazabilirim , durum bundan ibaret...

özetle, sıkıntısı olan, ama ciddi anlamda sıkıntısı olanlar Haberda Eterlerse elimden geldiğimce ilgilenmeye çalışırım , ama yoğun olduğum zamanlarda mesajınızı bile göremeyebilirim, şimdiden belirteyim, affedin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bibbifok

quote:

Foruma yabancı değilim, neredeyse kurulduğu günden beri takip ederim, bakmayın bu kullanıcı adımdaki tarihe..

Keşke fırsatım olsa, oturup burada müşteri hizmetleri gibi bilgi versem size ve kafanıza takılan her soruya... Ancak çalışmakta olduğum birim esas olarak bireyselden ve kredi kartlarından çok uzak. Dışarıdan bakınca belki farklı görünüyor olabilir ancak içeride olduğunuzda kendi işinizden vakit ayırıp başka konularla alakadar bile olamıyorsunuz. Ancak hem kişisel merakım+kullanıcı oluşum, hem de bu tür hususlarla karşılaştığım zamanlarda bir nebze de olsa yardımcı olabilmek adına ilgilenmeye çalışıyorum. Vereceğim bilgiler hatalı / noksan olabileceğinden çok fazla detaya girmek istemem.

Bir de, genel anlamda herkes kendisini haklı görür ya... Müşteri "Benim gibi adama kart verilmez mi" diye bas bas bağırır... Bankacı , "3 kuruşluk adamsın ne sanıyorsun kendini" diye içinden geçirir, çoğu zaman bunu dillendiremediği için kaba/suratısz/ilgisiz tavır sergiler. Ama aynı bankacı, hedef döneminde karşınızda süt dökmüş kediye dönüp 100 TL'lik açık hesap açmak için dil döktüğü gibi, diğer bankalardan kart başvuruları ret edilen müşteri de X banka gittiğinde, bizim hedef tutturmaya çalışan bankacıdan çok farklı olmaz. Sanırım bu insanın doğasıyla alakalı birşey. Şükür ben 6 senelik şubecilik ve 7 senelik Genel Müdürlük hayatımda hiç bu tutumları sergilemedim.

neyse, uzatmadan , adil öz eleştirinizi yaptıktan sonra kendinizi haklı görüyorsanız gidin şubeye, kimi bulursanız başına ekşiyin :) Ama gerçekten haklı mısınız, bunu düşünün lütfen :)

Lafım kimseye değil, bankacılar haklı falan değil, ya da herşeyi bildiğini sanan bankacıların bir çok şeyi bilmediklerinden hatta gerçek dünyadan izole yaşadıklarından bihaber değilim , lütfen böyle anlaşılmasın, ben de yasal kısıtlamalardan dolayı diğer bankaların müşterisiyim, ben de yeril geldiği zaman uyuz, sinirli, kaprisli müşteri oluyorum ve sizin çektiklerinizi ben de çekiyorum. Ancak gerçekten olayları iyi süzmek lazım. Adam geliyor bir 50 bin TL kredi istiyor, (bu bankaların ticari tarafı için inanılmaz küçük, mikro diye tabir edilen müşteri tipi) yıllık satışına bakıyorsunuz 7 bin TL kayıtlı satışı var. Merkez Bankası verilerine bakıyorsunuz, adamın 500 Bin TL riski var. yok diyorsun, olmaz diyorsun... sen benim kayıt dışı satışımın 1 milyona yaklaştığını biliyor musun diyor !
    İşte o zaman da benim tepem atıyor.
    Yıllık 5000 TL satış gösterip 1000 TL vergi ya verir ya vermez , ama gerçek geliri 1 Milyon (olabilecek rakam, ama hadi olmasın 500 olsun, 250 olsun, 100 olsun.... vergi sabit, 1000 tl )
    Ondan sonra bana brüt ücretten sözleşme , kademeli gelir vergisi , rakam belli olmasın da, GİB'in belirlediği
    yıllık 26 bin TL brüt gelire 4.665 TL , 60 bin TL'ye 13,845 TL gelir vergisi kesilsin...

ben devam edersem forum kapasite dolacak kadar yazabilirim , durum bundan ibaret...

özetle, sıkıntısı olan, ama ciddi anlamda sıkıntısı olanlar Haberda Eterlerse elimden geldiğimce ilgilenmeye çalışırım , ama yoğun olduğum zamanlarda mesajınızı bile göremeyebilirim, şimdiden belirteyim, affedin...

Hocam değerli zamanınızı ayırıp yaptığınız karşılıklı eleştiri için teşekkürler.

heyecanla PARAFLY için vereceğiniz bilgileri bekliyoruz :) kargolandı mı gelecek mi yoksa sıkıntı var ve daha bekleyecek miyiz?

şimdiden teşekkürler.

Saygılar

• Özetle söyleyeyim, benimki bile gelmedi , aileyi memlekete göndereceğiz, beklemedeyiz :)

bir bilgi alır almaz buradan paylaşırım
  • hocam benim duruma bakacaktın bakabildinmi acaba

• quote:

Özetle söyleyeyim, benimki bile gelmedi , aileyi memlekete göndereceğiz, beklemedeyiz :)

Hocam size oncelikle rahatsizlik verdigimiz icin ozur dilerim. Bi sorum olacakti...
    parafly karta basvurdum red verdi fakat
    Parafcard'a basvurumda 10 bin limit kart basimda diyor sizce burda bi sacmalik yokmu ben hic bisi anlamdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

internetten başvurum (maaş müşterisiyim paraf kartım halkbanktan 2 kez kredi kullandım) başvurumu red ettiler, şubeye çağırdılar gittim maaş bordorsu olmadan başvurunuzu alamam dediler dedimki maaşımı sizden alıyorum ne maaş bordrosu ama anlatamadım. müşteri hiz aradım neden vermiyorsunuz bana kart dedim bilemem şubeye gidin dedi. dedimki gittim benden maaş bordrosu istedi. olmaz öyle şey siz zaten maaş müşterisisiniz dedi.

nalet olsun dedim eşim adına başvurdum. gecenin bir saati bilgisayar aradı teyit etti.
    dünde mesaj geldi kart başvurunuz red edildi diye.
    ne diyeyim hayatımda gördüğüm en iş bilmez en saçma bankadır halk bankası.
    sırf baş ağrısı başka bir şey değil

üstad neden bankanın internet şubesini kullanarak başvuru yapmadınız? benim halkbank ile bir bağlantım yoktu hepsiburada ve ilk ay ekstre indiriminden faydalanmak için internetten parafa başvurdum benden nüfus cüzdanımı mail ile göndermemi istediler. gönderdim kartım iş yerime geldi sözleşmeyi imzaladım. sonra kartın şifresini almak için yolum düştüğünde bankaya gittim anne kızlık soyadını güncelledim gitmişken intenet şubesine başvurdum birde hesap açtılar. parafly çıktığını duyar duymaz internet şubesine girip başvuru yaptım, akşama kartımı onayladılar şimdi gelmesini bekliyorum.

maaşını halkbanktan alan birine bu kadar zulüm doğrusu şaşırttı beni..

çok geçmiş olsun, iyi sinir harbi yaşatımışlar size

ilker kendi adımada eşim adımada interneten başvurdum (eşimde maaş müşterisi)
    ve şunu söyleyeyim paraf kartta benden daha yüksek limiti olan kimse varmıdır (varsada sayılıdır) bilmiyorum.
    yani bankanın iyi müşterisiyim sözüm ona.
    bir tek kişide neden red edildiğimizi bilmiyor, şubeye gidiyorum bordroda bordro diyor.
    diyorum ki bak buraya kadar gelmişim başvurumu al bordroya gerek yok benim maaşımı sen benden daha iyi biliyorsun (yarım saat sıra beklemişim) yok efendim bordro olmazsa olmazmış

sizin durumda bir tuhaflık var. öğrenci sayılırım uni yeni bitti bizden bile belge istemeden 3000 liralık karti verdiler. sizde sıkıntı çıkarmaları tuhaf

• Ben eksik blgi için şubeden tekrar bavurmuştum. Bu başvuru sonucunda paraf patinium kart onaylanmış bende iptal edin dedim. Bu gün kart da geldi. Telefonlada aradılar iptal etmeyin diye bende durumu anlattım. İptal edin dedim.
    Parafly için netten falan da başvuramıyorum yine şubeye gitmem gerekecek sanırım. Yeniden parafly başvurusu yapmam gerekecek. Sistemleri otursun bakalım sonra başvururum belki.

Gereksiz yordun beni ve kendini halkbank. Altyapısı hazır olmadan başvurusu alırsa böyle olur.
    Şuan parafly kartı eline ulaşan var mı acaba.
  • Geçen salı şubeden başvurmuştum, bugün internet şubesinde değerlendiriliyor gözüküyor. Başvuru tarihide bugün. !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobil_kirpi

quote:

Özetle söyleyeyim, benimki bile gelmedi , aileyi memlekete göndereceğiz, beklemedeyiz :)

Hocam size oncelikle rahatsizlik verdigimiz icin ozur dilerim. Bi sorum olacakti...
    Parafcard'a basvurumda 10 bin limit kart basimda diyor sizce burda bi sacmalik yokmu ben hic bisi anlamdim...

Mesajlarımda görmüşsünüzdür bireysel tarafta olmadugimdan çok net birşey diyemiyorum
    Merkez bankasi limitinden sorun çıkmış olabilir
    Bazen de sistemsel sıkıntılar olabiliyor bugün fırsat bulup da soramadim
    Müşteri numaranızı veya telefonunuzu pm ile atin lütfen ilk firsatta bakmaya çalışırım

• ben parafly defterini kapattım, 2. kez şubeden başvuru yapmama rağmen, ki müş temsilcisi genel müdürlüğe parafly istediğime dair özel olarak mail atıp bilgilendirme yapmasına rağmen, 2. kez paraf vermişler bana onu da iptal ettirdim, şu an kuşlar kadar özgürüm bu özgürlük duygusu parafly millerini 10'a katlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdil790

nerden başvuru yapmıstınız da 5 günde elinize ulaştı.internetten mi yoksa şubeden mi

müşteri hizmetleri ama gelen normal platinum mus oburu daha gelmedi
  • quote:

quote:

quote:

Mesajlarımda görmüşsünüzdür bireysel tarafta olmadugimdan çok net birşey diyemiyorum
    Müşteri numaranızı veya telefonunuzu pm ile atin lütfen ilk firsatta bakmaya çalışırım

Doğan barış bey benimde normal paraf kartım var kaç aydır kullanıyorum geç ödeme vs bir sorun olmadı ama benimde parafly başvurum reddedilmiş müşteri no göndersem yardımcı olabilirmisiniz?

• Daha önce başvurmuş bankaya çağrılmış ama kartım onaylanmamıştı. Enson vazgeçmiş alan arkadaşlara sabır dilemiştim ama şu an int subede kartımın 10 bin tl limitle onaylandığı görünüyor. (4 onaylanmayan 1 iptal edilen 1 onaylanan toplam 6 başvuru görunuyor) Çekecek çılemız varmış hayırlısı olsun şimdi kart gelinceye kadar ben tatile giderim. KArtı almak içinde mücadele veririz kurye ile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

quote:

quote:

Doğan barış bey benimde normal paraf kartım var kaç aydır kullanıyorum geç ödeme vs bir sorun olmadı ama benimde parafly başvurum reddedilmiş müşteri no göndersem yardımcı olabilirmisiniz?

Maalesef benim yardımcı olabileceğim bir husus yok. Yardımcı olmaya çalıştığım tek husus, bugün inşaallah birşeyler öğrenebilirsem paylaşırım, parafly başvurularının bir kısmı sistemsel nedenlerden ötürü ret edildiği yönünde bir bilgi almıştım, ama emin değilim, bu hususu bir araştırıp işlerimden fırsat bulabilirsem genel bir açıklama yapmaya çalışacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

Musteri hizmetlerini aradim maas musterisinden de aidat aliyorlarmis bilgisi olan var mi

Halk Bankasının kredi kartlarında kart ücreti yoktur, ancak ParaFly'da sağlanan ilave faydalardan dolayı diğer bankaların adını program ücreti olarak değiştirdiği kart ücreti mevcuttur. 25.06.2013 itibariyle ParaFly için yıllık 50 TL , ParaFly Platinum için yıllık 75 TL'dir.

Kazandığınız puanları 4 kat değerli kullandığınız gibi, şu anda güncel tanıtım kampanyasında 199 TL'lik bilete 100 TL ödeyip , uçuş gününüzde tüm havaalanlarındaki restoranlarda 50 TL ye kadar para ödemezken ( ödüyorsunuz, Her Yer Lounge kampanyası kapsamında size iade ediliyor ) bu kampanyadan bir kere faydalansanız, zaten 3 yıllık kart ücretini çıkartıyorsunuz :)

Bu hafta başından itibaren kargo şirketlerinden teslimlerin başladığı bilgileri geliyormuş ama ilgili birim gerçekten çok yoğun olduğundan ulaşamıyorum, ilk fırsatta teyit ederim inşaallah.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.