Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstisnasız hangi bankadan talebim olmuşsa kredi kartını almışımdır, max 50.000 min 12.000 tl lik kartlarım var, en az 15 kredi kartım var, daha asgari ödeme yapmak vs. vaki değildir. Ama bu hulkbank parafly ı bana uygun ya da layık görmemiş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

Musteri hizmetlerini aradim maas musterisinden de aidat aliyorlarmis bilgisi olan var mi

Halk Bankasının kredi kartlarında kart ücreti yoktur, ancak ParaFly'da sağlanan ilave faydalardan dolayı diğer bankaların adını program ücreti olarak değiştirdiği kart ücreti mevcuttur. 25.06.2013 itibariyle ParaFly için yıllık 50 TL , ParaFly Platinum için yıllık 75 TL'dir.

Kazandığınız puanları 4 kat değerli kullandığınız gibi, şu anda güncel tanıtım kampanyasında 199 TL'lik bilete 100 TL ödeyip , uçuş gününüzde tüm havaalanlarındaki restoranlarda 50 TL ye kadar para ödemezken ( ödüyorsunuz, Her Yer Lounge kampanyası kapsamında size iade ediliyor ) bu kampanyadan bir kere faydalansanız, zaten 3 yıllık kart ücretini çıkartıyorsunuz :)

Bu hafta başından itibaren kargo şirketlerinden teslimlerin başladığı bilgileri geliyormuş ama ilgili birim gerçekten çok yoğun olduğundan ulaşamıyorum, ilk fırsatta teyit ederim inşaallah.

Hocam kartlar yola çıktı mı :) heyecan ile bekliyoruz :)

• Bugün kurye geldi halkbank kredi kartımı teslim etti. En son halkbank dialogu aradığımda parafly kartımın kuryede oldugunu söylemişlerdi. Zarfı aldım ve açtım adamlar parafly platinum kart yerine paraf platinum kart göndermişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parafly da atatürk havaalanı primeclass lounge ücretsiz görünüyor. Normal paraf gold kartta da primeclass lounge hizmeti var yazıyor.Acaba normal paraf gold kartla lounge dan ücretsiz yararlanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

quote:

Orijinalden alıntı: panick666

Arkadaşlar Parafly Platinum kredi kartımı almış bulunmaktayım. Alacağınız uçak biletleri konusunda yardımcı olunur

PM den iletişime geçebilirsiniz.

Her şeyi uluorta paylaşmayın. Yakın çevrene iş arkadaşlarına uçak bileti al oradan kendine bir komisyon da al ama burada uluorta paylaşmayın. İş ticarete döküldüğü zaman halkbank burada yazılanlara istinaden kampanyayı da değiştirir sadece kendinize bilet alabilir hale gelirsiniz.

ne güzel söylemiş arkadaş,illa ticarete dökecekler bence akrabalar hariç yapılmamalı

+1, Bakın böyle yapılırsa, Halkbank'ta diğer bankalar gibi muslukları kapatır, sonra bankayı suçlu görürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

İstisnasız hangi bankadan talebim olmuşsa kredi kartını almışımdır, max 50.000 min 12.000 tl lik kartlarım var, en az 15 kredi kartım var, daha asgari ödeme yapmak vs. vaki değildir. Ama bu hulkbank parafly ı bana uygun ya da layık görmemiş. :)

Her bankanın kredi değerlendirme politikası farkı hocam, büyük ihtimalle bundandır.

Veya KKB'de tarafınıza verilecek limit yoktur, bundan dolayı uygun bulunmamış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_ramms

Parafly da atatürk havaalanı primeclass lounge ücretsiz görünüyor. Normal paraf gold kartta da primeclass lounge hizmeti var yazıyor.Acaba normal paraf gold kartla lounge dan ücretsiz yararlanabiliyor muyuz?

platiniumda bir misafirle girebilirsin ama gold la sadece kart sahibi girer.
  • sene olmuş 2013 hala altın yumurta var diye tavuğu kesmeye kalkanlar var...Kardeşim adamlar kötü birşey yazmamış...Tavuktan olmayalım demiş ama sen yok ben illa kesecem yumurtaları alacam diyorsan kusura bakma boş konuşuyorsun..
  • Tamam, bu avantaj bittiğinde ne demek istediğimizi anlarsınız. Sizin ticaretiniz beni ilgilendirmez, benim Parafly kartımda yok. Banka kampanyayı bitirse bir zararım olmayacak, sadece uyarıyoruz, çünkü daha önce başımıza çok geldi benzer durumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Tamam, bu avantaj bittiğinde ne demek istediğimizi anlarsınız. Sizin ticaretiniz beni ilgilendirmez, benim Parafly kartımda yok. Banka kampanyayı bitirse bir zararım olmayacak, sadece uyarıyoruz, çünkü daha önce başımıza çok geldi benzer durumlar.

yapı kredi kart piyasasının cinidir. halkbankta böyle şeyler olacağını sanmıyorum

Bu tip olaylar sadece Yapı Kredi'de olmadı fusem hocam, kampanya yapan tüm bankalarda oldu.

En basit örneği, ilk zamanlar GG, Yeniçarşım gibi sitelerde %10 kampanyasına Altın alışverişlerinin dahil edilmesi, ardından bu tip durumlardan dolayı edilmemesi.

• Biraz konu değişsin

Dün akşam parafly'ın Murat Bozlu reklamları vardı. Ben 3-4 kez denk geldim. Şu ana kadar Parafly'dan haberi olan bizim gibi internet kurdu olan belirli bir kitleydi. Bundan sonra daha geniş bir kitle ile meşgul olacaklar.

Buradan altyapıyı oturttular, işler artık düzene girdi, başvurular daha hızlı sonuçlanacak ve kartlar kısa sürede gönderilecek sonucunu çıkartabiliriz ya da bu zamana kadar sonuçlanmayan başvuru ve kart gönderileri artık iyice sarkar diye kötümser de düşünülebilir
  • dün müşteri hizmetlerini aradım kartımın durumunu öğrenmek istiyorum dedim. kuryeye verilmemiş daha dedi. zarflanmış. adresime yönlendirebilir misiniz dedim. biz yönlendirme yapamıyoruz dedi. ne güzel dedim. bekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam, bu avantaj bittiğinde ne demek istediğimizi anlarsınız. Sizin ticaretiniz beni ilgilendirmez, benim Parafly kartımda yok. Banka kampanyayı bitirse bir zararım olmayacak, sadece uyarıyoruz, çünkü daha önce başımıza çok geldi benzer durumlar.

yapı kredi kart piyasasının cinidir. halkbankta böyle şeyler olacağını sanmıyorum

Bu tip olaylar sadece Yapı Kredi'de olmadı fusem hocam, kampanya yapan tüm bankalarda oldu.

En basit örneği, ilk zamanlar GG, Yeniçarşım gibi sitelerde %10 kampanyasına Altın alışverişlerinin dahil edilmesi, ardından bu tip durumlardan dolayı edilmemesi.

sizce GG, Yeniçarşım v.b. sitelerin ilk zamanlarda altın kategorisini kampanyalarına dahil edipte sonradan etmemelerinin sebebi forumlarda konuşuluyor diye mi, yoksa AR-GE yapıp kampanya yapma kabiliyetlerini geliştirdiklerinden mi kaynaklanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: panick666

quote:

quote:

quote:

sizce GG, Yeniçarşım v.b. sitelerin ilk zamanlarda altın kategorisini kampanyalarına dahil edipte sonradan etmemelerinin sebebi forumlarda konuşuluyor diye mi, yoksa AR-GE yapıp kampanya yapma kabiliyetlerini geliştirdiklerinden mi kaynaklanıyor?

Forumda konuşulduğundan dolayı, bizzat Akbank yeniçarşım kampanyasında yaşadım, yaşadık durumu.

Sağolası forumdaşlarımız sebebiyle çoğu kişinin 150 TL chip parası borç yansıtıldı, ben 520 TL'lik alışveriş yaptım, 52 TL Puan borç yansıtıldı.

Edit: Aynı durum GG %5 hediye çekinde de oldu, eskiden tüm çekler Altında geçerliydi, yine forumdan dolayı altında geçersiz oldu.

Ben bunları tartışmak v.s için yazmıyorum hocam, yanlış anlamayın. 1-2 sene önceki kampanyalara bakın birde şimdiki kampanyalara. Her şey apaçık ortada. Kaybeden hep tüketici, biz oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 26 Haziran 2013; 14:32:30 >

• kadirekinci kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın bende tartışma yaratmak istemiyorum ayrıca başlığın içeriğini de saptırmak istemiyorum. Bundan dolayı bu konudaki son mesajım olacak.

Ben bu tür şeylerin forumdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Sonuçta kampanyaların sonuçlarını, başarı derecesini, ürün kategorisini, maliyet ve getiri bilgilerini, ilgili bankacılık biriminin incelemesi için tahmin edemeyeceğiniz sayıda raporlar var ki kampanya şartlarını değiştirecek rütbeye sahip insanların da oturup forum okuduklarını hiç mi hiç zannetmiyorum.
  • paraFLY kartım ortada yok ama şifrem postayla geldi :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

paraFLY kartım ortada yok ama şifrem postayla geldi :D:D:D

şifreler hala postayla mı geliyor yahu sene 2013

• quote:

quote:

Paraf'ta yada paraf platinium'da böyle olmamıştı, çok güldüm şifre kağıdını görünce:))

Saklayıp torunlarıma göstericem

• quote:

quote:

quote:

Paraf'ta yada paraf platinium'da böyle olmamıştı, çok güldüm şifre kağıdını görünce:))

Saklayıp torunlarıma göstericem

• Halkbank internet sitesinde başvurum parafly gözüküyodu düne kadar. Ancak bugün Paraf olarak onaylanmış.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.???
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.