Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

paraFLY kartım ortada yok ama şifrem postayla geldi :D:D:D

şifreler hala postayla mı geliyor yahu sene 2013

Paraf'ta yada paraf platinium'da böyle olmamıştı, çok güldüm şifre kağıdını görünce:))

Saklayıp torunlarıma göstericem

Direk şube ve 4440400 eden şifre alinabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kartı gelenlerden hiç uçak tatil otel alan yada enazından hesaplatma yaptıran oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithgebze

kartı gelenlerden hiç uçak tatil otel alan yada enazından hesaplatma yaptıran oldu mu ?

Kardeş hesaplatmadim

• Ben de şubeden başvurmuştum, 7.000 TL limitli PARAF Gold olarak onaylanmış. Kart bana ulaşmadı henüz, nasıl bir yol izlemem lazım PARAFLY Platine çevirmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistral34

Ben de şubeden başvurmuştum, 7.000 TL limitli PARAF Gold olarak onaylanmış. Kart bana ulaşmadı henüz, nasıl bir yol izlemem lazım PARAFLY Platine çevirmek için ?

benimde paraf gold onaylanmış aradım diyalogu iptal ettirdim tekrar şubeye gitmeniz lazım dedi şubelerdeki başvuru sorunu düzeldimi acaba
  • Parafly kartımı biraz önce teslim aldım
    yaklaşık 2 hafta oldu başvuru yapalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

Parafly kartımı biraz önce teslim aldım

hangi kurye şirketi teslimatı yapıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

ben de bunu merak edıyordum .umarım bir arkadas cevap verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdil790

quote:

quote:

Platinum kartları "zip", normal kartları "aktif ileti" ve "kuryenet" dağıtır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdil790

quote:

quote:

Aktif ileti getiriyor

http://tr.aktif.com/

@oksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 27 Haziran 2013; 14:26:16 >

• Bana da az önce parafly platin şifre kağıdı geldi. Karttan haber yok daha :S
  • Kartım dün kuryeye teslim edilmiş, ancak ben izine ayrıldım ve 20 gün evde olmuycam, bunun için bankayı aradım, herhangi bir şubemize gidip kartı oraya isteyin dedi, bulunduğum ildeki şubeye gittim, Abi şimdi buraya isteriz geç gönderirler bir daha mağdur olursun, biz ikamet ettiğin ildeki şubeye yönlendirelim oradan istersen 1 ay sonra al sorun olmaz dedi, okey dedim, ayrıca bu işlemi neden dialogdan yapmamışlarda sizi buraya yormuşlar dedi çocuk bile şaşırdı....gelelim konuya Thy sitesinde 198 tl tutan ank-ist gidiş dönüş bileti uygun fiyatdan alabilecek olan varsa pm ile ulaşsın...

• Zip Kurye tarafından parafly dağıtımı yapılıyormuş.
    0212-2253575
  • zip kuryeyi aradım benım parafly platınum kartım bugun kargoya verilmiş.ve kayseriye 2 günde ulaşıyormuş yurtiçi kargo ile dağıtım yapılıyormuş kayseri ve civar şehirlere.bilginize arkadaslar.bu arada 11.06.2013 tarihinde İNTERNET şubesinden başvuru yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdil790 -- 27 Haziran 2013; 17:31:30 >
  • Kart henüz gelmedi ama internet şubesinde gözüküyor . Bu şekilde sanal kart vs yapıp bilet alınabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

Kart henüz gelmedi ama internet şubesinde gözüküyor . Bu şekilde sanal kart vs yapıp bilet alınabiliyor mu?

Ben 10 gündür defalarca sanal kartı kullandım :)) yani alışveriş yaptım ama bilet alımı için kullansanız dahi küsüratları uçuruyoruz kampanyasından yararlanamazsınız. Sanal kart kapsam dışı

Edit: küsüratları uçuruyoruz kampanyasını düşünmemişim :) düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasintekgoz -- 28 Haziran 2013; 6:18:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Bana da az önce parafly platin şifre kağıdı geldi. Karttan haber yok daha :S

Benim de aynı :)) saklayalım, torunlara gösteririz

• quote:

quote:

Senle aynı gün başvurmuştuk hocam aynı gün geldi demek şifre kartlarımız :)) Ayrı ayrı yollanıyor da hala şifre gönderilmesi garip geldi telefondan ve atm den hallediliyordu eskiden. Halkbank hala eski zamanlardan kalma çalışıyor sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

Kart henüz gelmedi ama internet şubesinde gözüküyor . Bu şekilde sanal kart vs yapıp bilet alınabiliyor mu?

bilet alınabilir mu dan kastınız "Parafly ile Küsuratları Uçurduk" kampanyası kapsamındaki biletlerden almaksa olmuyor. çünkü o kampanyada sanal kart geçerli değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Senle aynı gün başvurmuştuk hocam aynı gün geldi demek şifre kartlarımız :)) Ayrı ayrı yollanıyor da hala şifre gönderilmesi garip geldi telefondan ve atm den hallediliyordu eskiden. Halkbank hala eski zamanlardan kalma çalışıyor sanırım :)

Benim şifre kartım çarşamba geldi :) demen 1 gün öndeyim senden

Diğer paraf kartlarımda böyle olmanıştı, direk internet bankacılığından şifre almıştım. ParaFLY'a özel yöntem galiba

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.