Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halkbank hesap ya da kredi kartı olmayanlardan , internet ya da şubeden başvuru yapıp paraflyı gelen var mı ?
    Ben internetten başvuru yaptım , yaklaşık 15 gün oldu az önce MH ile görüştüm halan değerlendirmede bilgisi verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Parafly Platinium kartımı dün teslim aldım, hemen bilet alayim dedim, 194 TL lik ama kartınız 3D secure uyumlu değil diyor, işlem iptal oluyor. 3D Secure çalışmıyor kartın, MH aradım kayıt oluşturuldu bekliyorum ama bilet 220 TL olacak ve hiç anlamı kalmayacak

tarayıcını değiştirip dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

Halkbank hesap ya da kredi kartı olmayanlardan , internet ya da şubeden başvuru yapıp paraflyı gelen var mı ?
    Ben internetten başvuru yaptım , yaklaşık 15 gün oldu az önce MH ile görüştüm halan değerlendirmede bilgisi verildi

benım hesabım vardı sadece internet şubesınden başvurdum 15 günde elime ulaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdil790

quote:

Parafly Platinium kartımı dün teslim aldım, hemen bilet alayim dedim, 194 TL lik ama kartınız 3D secure uyumlu değil diyor, işlem iptal oluyor. 3D Secure çalışmıyor kartın, MH aradım kayıt oluşturuldu bekliyorum ama bilet 220 TL olacak ve hiç anlamı kalmayacak

Chrome, Firefox, Opera, Dolphin, IE, hepsini denedim

Gelişme olursa haberdar edicem, sanırım herkeste aynı problem var.

@yasintekgoz

• quote:

quote:

quote:

@yasintekgoz

Alıntıları Göster
    Dün bende ttnet faturası ödemeye çalıştım Parafly ile,KARTINIZ 3D SECURE sistemine kayıtlı değildir uyarısı verdi.Kartı atm yada normal bir alışveriş ile aktiflestırmedim.Onunla alâkası var mi acaba?

• quote:

quote:

quote:

@yasintekgoz

internet şubeden kartına şifre oluşturup tekrar dener misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

quote:

quote:

quote:

@yasintekgoz

Alıntıları Göster
    Ben dün şifre oluşturup denemistim durum yine aynı.

• quote:

Telefondan şifre belirledim hatta alışveriş de yaptım. Bunların haricinde mi deneyeyim?

Az önce yine MH ile görüştüm, önce 3D çalışıyor sizin dedi, tekrar kontrol edince evet hata var dedi, işlem açtırdı 3D çalışmıyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igidu -- 29 Haziran 2013; 14:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Ben dün şifre oluşturup denemistim durum yine aynı.

hepsiburadadan 1TL lik hediye kartını 3d kullanmadan satın alıp bu yöntemi de deneyin isterseniz.

• Orijinalden alıntı: igidu

Telefondan şifre belirledim hatta alışveriş de yaptım. Bunların haricinde mi deneyeyim?

hayır siz yeterince deneyim yaşamışsınız bence

• Kartım geldi, biletimi sorunsuz aldım. Teşekkürler PARAFLY :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof. Dr. MEZARCI -- 29 Haziran 2013; 14:28:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraim

Kartım geldi, biletimi sorunsuz aldım. Teşekkürler PARAFLY :)))

3D secure kullandınız mı?
  • Şubeden başvurduk ve parafly plat. isteğimizi dile getirdik. 10 bin tl limitli paraf plat. basılmış. Salı günü getirecek ZIP dağıtım. Bu durumu tecrübe edenler ne yaptılar ?

Bir de internet bankacılığında:

Adres teyidi yapmadığınız için bu işlemi gerçekleştiremezsiniz.

yazısı beliriyor. Ne anlama geliyor ? Adresi güncellemesini internet bankacılığı üzerinden yapmama rağmen hala duruyor yazı, kibarca şubeye gel mi diyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bibbifok -- 29 Haziran 2013; 14:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibbifok

Şubeden başvurduk ve parafly plat. isteğimizi dile getirdik. 10 bin tl limitli paraf plat. basılmış. Salı günü getirecek ZIP dağıtım. Bu durumu tecrübe edenler ne yaptılar ?

yazısı beliriyor. Ne anlama geliyor ? Adresi güncellemesini internet bankacılığı üzerinden yapmama rağmen hala duruyor yazı, kibarca şubeye gel mi diyorlar :)

ne yazıkki adres teyidi yapılmayan müşteriler parasal işlem yapamıyor. şubeye fatura gibi adresinizi belgeleyecek bir belgeyle gitmeniz ya da ADNKS deki adresinizde oturuyor olmanız gerekiyor.

• quote:

quote:

direk çekti; 3d secure'ye girer gibi yaptı :) ama girmedi, ödeme gerçekleşti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

direk çekti; 3d secure'ye girer gibi yaptı :) ama girmedi, ödeme gerçekleşti...

Onur Air 3d'siz olmadı, zaten az önce bilet fiyatı 194'ten 214'e çıkınca normal Paraf kartımla aldım, böylece 94 TL'den olduk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bibbifok

Şubeden başvurduk ve parafly plat. isteğimizi dile getirdik. 10 bin tl limitli paraf plat. basılmış. Salı günü getirecek ZIP dağıtım. Bu durumu tecrübe edenler ne yaptılar ?

ne yazıkki adres teyidi yapılmayan müşteriler parasal işlem yapamıyor. şubeye fatura gibi adresinizi belgeleyecek bir belgeyle gitmeniz ya da ADNKS deki adresinizde oturuyor olmanız gerekiyor.

İyi de daha geçen aya kadar
    çatır çatır internette EFT vs..işlem yapıyorduk :)
    Neden bu ay birden böyle bir hata belirdi ?

• Arkadaşlar 19 yaşında çalışmıyorum bu kartı alma şansım nedir? okulada bu sene giricem. internetten başvursam gelir mi? normal kredi kartı mantığı uçak biletlerinde küsürat siliniyor dimi kısaca özeti bu?
  • Uçak biletlerimi paraf Platinum ile aldım. Aşağıdaki kampanyadan yararlanmak istiyorum. Merak ettiğim bir şey var: Belirtilen havaalanı geliş mi gidiş mi? Acaba fark ediyor mu? bu kampanyadan yararlanan oldu mu?

http://www.parafcard.com.tr/ParafiTaniyin/Index/1241/her-yer-lounge

Her Yer Lounge
    Size Her Yer Lounge!!
    Hangi havalimanı olursa olsun ister yurt içi ister yurt dışı, uçuş gününüzde havaalanında yapacağınız restoran harcamanızın 50 TL si Paraf Platinum’dan size hediye!
    Tek yapmanız gereken; Uçak biletinizi Paraf Platinum ile aldıktan sonra 3404 e aralarında birer boşluk bırakarak; HYL, kartınızın son altı hanesi ve uçuş gününüzü yıl ay gün [YYYYAAGG] formatında yazıp göndermek!

• Arkadaşlar ZİP dağıtımı mı arayıp kartımızın nerede olduğunu öğrenebiliyoruz? Benim Platinum da basıldı şfrem de geldi ama kart henüz elime ulaşmadı. İzmitteyim
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.