Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uçak bileti kampanyasında 9 adet faydalanma sınırı var.aynı gün içerisinde ayrı ayrı gidiş dönüş bileti alsak her iki bilet küsüratı ay sonunda iade edilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerdem -- 1 Temmuz 2013; 15:53:31 >
  • Arkadaşlar halkbankın hiçbir kredi kartına güven olmaz.Ben parfın babalar günü kampanyasında hızlıal.com'dan alışveriş yaptım,diğer alışveriş yapan arkadaşlara 150TL indirim yapılmasına rağmen bana yapılmadı.İtirazımda olumsuz cevaplandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar belki önceki mesajlarda sorulmuştur, işlem tutarı 199.98 TL gibi bir rakam olsa 100 TL'ye iniyor mu acaba? 100-199 TL gibi bir şart var ya, o açıdan soruyorum.

Yok mu arkadaşlar bu türde deneyen?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar belki önceki mesajlarda sorulmuştur, işlem tutarı 199.98 TL gibi bir rakam olsa 100 TL'ye iniyor mu acaba? 100-199 TL gibi bir şart var ya, o açıdan soruyorum.

kredi kartından 199,98 lira ücret kesilecek daha sonra +99,98 olarak iade alacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

quote:

quote:

kredi kartından 199,98 lira ücret kesilecek daha sonra +99,98 olarak iade alacaksınız.

100-199 TL yazıyor ya hocam, o açıdan sordum. Yani 100-199.99 TL TL değil ya şartlarda yazan. Benim alışveriş 199.98 TL. Buradaki farkı öder mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

uçak bileti kampanyasında 9 adet faydalanma sınırı var.aynı gün içerisinde ayrı ayrı gidiş dönüş bileti alsak her iki bilet küsüratı ay sonunda iade edilir mi acaba?

Bunu ben de merak ediyorum
  • Arkadaslar kart bugün geldi ilk bilet deneyimimi yasadim.
    2 kisi gidis dönüs yurtici
    Anadolujet : 516 tl
    Seyahat Hattı : 536 tl
    Parafpuan tutar : 136tl
    Oran : 4
    Gercek oran : 3,79
    Yurt ici bilet icin gayet iyi insallah kampanya olurda avanslari kapatiriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihergun

Arkadaslar kart bugün geldi ilk bilet deneyimimi yasadim.

Hiç puanın yokken hepsini avans puan olarak mı kullandın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercoist

Arkadaşlar halkbankın hiçbir kredi kartına güven olmaz.Ben parfın babalar günü kampanyasında hızlıal.com'dan alışveriş yaptım,diğer alışveriş yapan arkadaşlara 150TL indirim yapılmasına rağmen bana yapılmadı.İtirazımda olumsuz cevaplandı.

Bence indirim yapılan kişilerinkini başka bankalar gibi iptal etmediği için olumlu değerlendirilebilir.
  • Degerlendirme kac gune sonuclaniyor acaba

• quote:

Orada kampanya yok. Iyi cesaret etmişsiniz

• quote:

Puan kullanmadan tek tek alıp 258 TLödeseydiniz ve 58 TL'leri iade alsaydınız daha karlı olmaz mıydı ortada borç kapatmak içinbir kampanya olmadığını düşünürsek? Eleştirmek için değil fikir jimnastiği olsun diye soruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü parafgünüm lerle 3 ayda kapanir diye düsünüyorum hayirlisi bakalim
    Altin alarak tahmini şu an
    83*7,5 = 622,5 tl kredi 581,25 tl nakit Puan: 30+6,22 tl = 36,2tl
    Ayni islemden 4 tane 145 tl yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihergun -- 1 Temmuz 2013; 21:42:28 >
  • Arkadaslar bgn mesaj geldi bu kanaldan olumlu sonuclandiramadim basvurunuzu en yakin halkbank subesinden yapin diyor. Internet subesine girdim orda yazan onaylanan limit 700 gorunuyor sonra basvru kismina iptal yaziyor ne yapayim siz ce boyle bsy yasayan var mi

• quote:

En kötü parafgünüm lerle 3 ayda kapanir diye düsünüyorum hayirlisi bakalim

Açıklama yaparmısınız . Altını nereden alacaksınız , parafgünüm olayını da parfly da % 50 parafpara mı olarak değiştireceksiniz . Oranlar ne anlama geliyor , yorum yaparsnız çok daha iyi olur ....

6,22 TL puan = 622 * 0,01 ( % 1 üye iş yerinden )
    30 TL puan nerden geliyor =? paraf günüm de 30 TL indirim var puan yok . Ancak 622 TL alışverişden % 50 daha fazla paraf para seçerseniz ;

622 * 0,015 = 9,33 TL parafpara eder ...

Parafly de parafpara kampanyaları başlamadan görmeden bilet almayı düşünmüyorum ....

Bankanın hepimizi zora sokma ihtimali çok fazla ...

Bir de avans puanın tamamı kapatılmadan , yeni bilet alınamıyor . Ben bankaya talepte bulundum . İlk sayfalar da madde halinde belirttiğimi öneri olarak gönderdim ....

Yineliyorum herkes bu ifadeleri ;
    1. Paraf kartın otomatik olarak parafly karta çağrı merkezince çevrilebilmesini ve parafpara aktarımının sağlanmasını ,
    2. Puanların son kullanım tarihi olmamasını ,
    3. Kampanyaların çok iyi bir şekilde arttırılması (öncelikle üye firmaların arttırılması) ,
    4. Avan puan kullanıldığında puanın % 25 - % 50 aralığında kısmı kapatılınca tekrar avans puan kullanma imkanının tanınması ,
    5. Kart başvurusunu gerek internet , gerek sms , gerek şube , gerekse telefon üzerinden yapıldığında sistemden çağrı merkezi tarafından rahatlıkla görülebilmesi ; başvuruda şubeye gitmeye gerek kalmadan ivedilikle başvuru takip ve onayının rahatlıkla yapılabilmesi ve onaylanması durumunda kartın şubeye yönlendirme isteğinin sadece şubeden değil , diyalog üzerinden de şubeye yönlendirme işleminin yapılması ; maaaş müşterilerine daha hızlı dönülmesinin gerekliliği ,
    6. Mobil banka uygulaması ,

ifadelerini detaylı olarak açtım . Eğer bu kredi kartı pazarından iyi bir pay elde etmek istiyorlarsa yukarıdaki maddelerin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Yoksa ;
    "Rüzgar gibi geçip gideceklerini" ve kartlarının kenarda itili bir şekilde duracağını söyledim .

Eğer yaparlarsa ADİOS karta elveda diyeceğimizi ve Türkiye'deki Adios pazarını çok rahatlıkla elde edebileceklerini söyledim. Bunu bir arkadaş güzel bir şekilde yazsa biz de bunu mail olarak atsak ve en azından 1000 parafly müşterisi çağrı merkezini arayıp öneriyi yinelese eminim sesimiz duyulur....

Bence her birimiz taşın altına elimizi koymalıyız ...

http://www.halkbank.com.tr/contact/contact.asp

adresinden özetleyerek göndersin ....

Yoksa parafly de çok büyük hayal kırıklığı olur ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat34 -- 1 Temmuz 2013; 22:02:34 >

• halkbank bugun beni aramış ulaşamamış (mail atmışlar) az önce rutin görüşmemizi yaptık.
    10 yüz bin milyonuncu kez parafly talebimi ilettim. hadi bakalım.
    şikayet vardanda şikayet kaydımı oluşturdum.
    gerçi şunun şurası 20 gündür uğraşıyorum canım daha ne oldu ki.
  • quote:

600 TL'lik işlemden paraf günü nedeniyle 6 TL puan aldığınızı var sayarsak 136 TL puan borcunu kapatmak için 22 ay aynı işlemi yapmanız gerek. İndirimin konuyla ilgisini anlayamadım. Hem indirim hem puan olmuyor benim bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

600 TL'lik işlemden paraf günü nedeniyle 6 TL puan aldığınızı var sayarsak 136 TL puan borcunu kapatmak için 22 ay aynı işlemi yapmanız gerek. İndirimin konuyla ilgisini anlayamadım. Hem indirim hem puan olmuyor benim bildiğim.

600 TL lik bir alışverişte tek çekim yaparsa (hızlıal gold vb.gibi) %2 puan verir. (En iyi alınabilecek puan). Parafgünüm de yapıp onuda %50 daha fazla puan olarak seçerse 600 TL lik alışverişe 18 TL puan verir. En iyi ihtimal budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 1 Temmuz 2013; 22:00:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Parafly de parafpara kampanyaları başlamadan görmeden bilet almayı düşünmüyorum ....

Bankanın hepimizi zora sokma ihtimali çok fazla ...

Bir de avans puanın tamamı kapatılmadan , yeni bilet alınamıyor . Ben bankaya talepte bulundum . İlk sayfalar da madde halinde belirttiğimi öneri olarak gönderdim ....

Yineliyorum herkes bu ifadeleri ;
    1. Paraf kartın otomatik olarak parafly karta çağrı merkezince çevrilebilmesini ve parafpara aktarımının sağlanmasını ,
    2. Puanların son kullanım tarihi olmamasını ,
    3. Kampanyaların çok iyi bir şekilde arttırılması (öncelikle üye firmaların arttırılması) ,
    4. Avan puan kullanıldığında puanın % 25 - % 50 aralığında kısmı kapatılınca tekrar avans puan kullanma imkanının tanınması ,
    5. Kart başvurusunu gerek internet , gerek sms , gerek şube , gerekse telefon üzerinden yapıldığında sistemden çağrı merkezi tarafından rahatlıkla görülebilmesi ; başvuruda şubeye gitmeye gerek kalmadan ivedilikle başvuru takip ve onayının rahatlıkla yapılabilmesi ve onaylanması durumunda kartın şubeye yönlendirme isteğinin sadece şubeden değil , diyalog üzerinden de şubeye yönlendirme işleminin yapılması ; maaaş müşterilerine daha hızlı dönülmesinin gerekliliği ,
    6. Mobil banka uygulaması ,

ifadelerini detaylı olarak açtım . Eğer bu kredi kartı pazarından iyi bir pay elde etmek istiyorlarsa yukarıdaki maddelerin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Yoksa ;
    "Rüzgar gibi geçip gideceklerini" ve kartlarının kenarda itili bir şekilde duracağını söyledim .

Eğer yaparlarsa ADİOS karta elveda diyeceğimizi ve Türkiye'deki Adios pazarını çok rahatlıkla elde edebileceklerini söyledim. Bunu bir arkadaş güzel bir şekilde yazsa biz de bunu mail olarak atsak ve en azından 1000 parafly müşterisi çağrı merkezini arayıp öneriyi yinelese eminim sesimiz duyulur....

Bence her birimiz taşın altına elimizi koymalıyız ...

http://www.halkbank.com.tr/contact/contact.asp

adresinden özetleyerek göndersin ....

Yoksa parafly de çok büyük hayal kırıklığı olur ....

Arkadaşlar lütfen sizlerde bu maddeler ile mail yağmuruna tutalım ....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

paragünüm'ü, indirim değil de puan olarak seçmişse, ki hesabı öyle görünüyor, 36,20 tl puan doğru ve mantıklı bir hesap...

İyi de parafgününde %5 puan diye bir seçenek yok ki. %5 indirim var. Sitede de parafgünü kısmı şu an açılmıyor, puanla ilgili şartları okuyalım.

Buradan bak.http://www.parafly.com.tr/Ayricaliklariniz_parafgunum.aspx
    %50 daha fazla puan veriyor. O yüzden benim verdiğim örnekteki gibi olur.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.