Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

internetten başvurum (maaş müşterisiyim paraf kartım halkbanktan 2 kez kredi kullandım) başvurumu red ettiler, şubeye çağırdılar gittim maaş bordorsu olmadan başvurunuzu alamam dediler dedimki maaşımı sizden alıyorum ne maaş bordrosu ama anlatamadım. müşteri hiz aradım neden vermiyorsunuz bana kart dedim bilemem şubeye gidin dedi. dedimki gittim benden maaş bordrosu istedi. olmaz öyle şey siz zaten maaş müşterisisiniz dedi.

nalet olsun dedim eşim adına başvurdum. gecenin bir saati bilgisayar aradı teyit etti.
    dünde mesaj geldi kart başvurunuz red edildi diye.
    ne diyeyim hayatımda gördüğüm en iş bilmez en saçma bankadır halk bankası.
    sırf baş ağrısı başka bir şey değil

üstad neden bankanın internet şubesini kullanarak başvuru yapmadınız? benim halkbank ile bir bağlantım yoktu hepsiburada ve ilk ay ekstre indiriminden faydalanmak için internetten parafa başvurdum benden nüfus cüzdanımı mail ile göndermemi istediler. gönderdim kartım iş yerime geldi sözleşmeyi imzaladım. sonra kartın şifresini almak için yolum düştüğünde bankaya gittim anne kızlık soyadını güncelledim gitmişken intenet şubesine başvurdum birde hesap açtılar. parafly çıktığını duyar duymaz internet şubesine girip başvuru yaptım, akşama kartımı onayladılar şimdi gelmesini bekliyorum.

maaşını halkbanktan alan birine bu kadar zulüm doğrusu şaşırttı beni..

çok geçmiş olsun, iyi sinir harbi yaşatımışlar size

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Gece yarımda telefonum çalıp beni uykumdan uyandırdı.Yetişemedim.Sonrada SMS geldi.İnternetten yaptığım başvuru için aranmışım.

Bende yarın ParaFly kartımı Aktif İleti'den kendim alacağım şubesine gelir gelmez.

Paraftır o :))

Yok la ParaFly temaslı kartım Aktif iletide şu an.
    Kurye takip numaram var. Kuryenin adresini biliyorum hep elden alırım kartlarımı.
    Platinum kartları zaten ZİP DAĞITIM getiriyor. Onuda alınca SS paylaşırız artık.

Hocam aldınız mı PARAFLY'ı ?

• İnternet şubeden kartın tüm bilglerini öğrenebiliyormuyuz, öğrenebilirsek Thy üzerinden bilet alabiliyormuyuz, alabilirsek bu küsüratları silme kampanyasına katılabiliyormuyız :))) biraz abarttım ama bilen biri cevap verebilirse sevinirim, şuan Thy sitesinde 198 tlye ist-ank gidiş dönüş bilet mevcut ama kart elime ulaşmadı çözüm üretmeye çalışıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

İnternet şubeden kartın tüm bilglerini öğrenebiliyormuyuz, öğrenebilirsek Thy üzerinden bilet alabiliyormuyuz, alabilirsek bu küsüratları silme kampanyasına katılabiliyormuyız :))) biraz abarttım ama bilen biri cevap verebilirse sevinirim, şuan Thy sitesinde 198 tlye ist-ank gidiş dönüş bilet mevcut ama kart elime ulaşmadı çözüm üretmeye çalışıyorum...

İnternet şubesinden kart bilgilerini alamazsınız, şube kartın 16 hanesini verir ama güvenlik no bilemezler.

Sanal kart oluşturup almak isterseniz sanalk kartlar küsürat silme kampanyasına dahil değil.

SONUÇ: yararlanmanızın yolu yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulus23Nisan

quote:

Orijinalden alıntı: mertali

birincisi şu anda fiziki olarak kimseye kart gönderilmedi yakın zamanda gönderilmeyecekmiş de

Arkadaşın dediği doğru sanırım sadece numarası var ama fiziki kart yok...:) Sanırım parafly sanal olacak bu gidişle..:)

Olayın dediğiniz gibi olması için Halkbank ın müşteri ile uğraşmayı göze almış olması gerek , ki bu bir bankanın isteyeceği son şeydir.

Eğer kredi kartı onaylanmayıp , kart no tahsis edilmese idi , dediğinizin gerçekleşme olasılığı yüksek olurdu.

Ama şu saatten sonra mümkün değil yada Halkbank müşterileri ile uğraşmak için can atıyor demek olur.

Bu saatten sonra Halkbank beceriksizliklerinden dolayı 15-20 gün ( halkbank için gayet normal bir süre ) içerisinde kart elime ulaşır diyorum.

yapı kredi olsa idi bu süre 3-5 güne kadar inerdi.

Yanlış cümleler kursanız da, bu anlamda yorum yapmayacağım

Paraf, 2012 Aralık da devreye girdi biliyorsunuz ve bugüne kadar çok sayıda başvuru sonuçlandırıldı.

rakam ve başka banka adı vermek doğru olmaz, şöyle belirteyim , X bankanın 10 tane kartı var ise ve ayda 1 tane yeni başvuru alıyorsa bunu 3-5 günde teslim etmesi bile geçtir. Ancak piyasaya yeni giren bir bankanın hem alt yapısı hem de kontrol/onay süreçlerini de dikkate aldığınızda 3 tane kartı varken şimdi 20 tane başvuru alıyor.

farazi rakamlar da olsa, oranları bu şekilde düşünebilirsiniz.

Benim birimim değil ancak , bildiğim kadarı ile Paraf kart basımları 2 gün önce başladı sistemsel bazı aksaklıklardan dolayı ve cuma günü kurye firmalarına teslim edilecekti. Son durumu araştırmadım ancak.

99 yılından beri Halk Bankası bünyesinde çalışıyorum ve bir devlet bankasının her türlü bürokrasi ve kırtasiye gibi işlere rağmen, 14 yılda ne kadar değiştiğini iyi biliyorum. Bu nedenle yorumlarda biraz daha dikkatli olsak şahsım adına mutlu olurum

Ayrıca, sayın otomobilci_x , benimle isminiz haricinde kişisel bir bilginizi paylaşırsanız, kartınızın neden ret yediği konusunda bilgi vereyim size. Ancak tabii ki süreçte yaşadıklarınız hoş değil, üzüldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

Paraf, 2012 Aralık da devreye girdi biliyorsunuz ve bugüne kadar çok sayıda başvuru sonuçlandırıldı.

rakam ve başka banka adı vermek doğru olmaz, şöyle belirteyim , X bankanın 10 tane kartı var ise ve ayda 1 tane yeni başvuru alıyorsa bunu 3-5 günde teslim etmesi bile geçtir. Ancak piyasaya yeni giren bir bankanın hem alt yapısı hem de kontrol/onay süreçlerini de dikkate aldığınızda 3 tane kartı varken şimdi 20 tane başvuru alıyor.

Benim birimim değil ancak , bildiğim kadarı ile Paraf kart basımları 2 gün önce başladı sistemsel bazı aksaklıklardan dolayı ve cuma günü kurye firmalarına teslim edilecekti. Son durumu araştırmadım ancak.

99 yılından beri Halk Bankası bünyesinde çalışıyorum ve bir devlet bankasının her türlü bürokrasi ve kırtasiye gibi işlere rağmen, 14 yılda ne kadar değiştiğini iyi biliyorum. Bu nedenle yorumlarda biraz daha dikkatli olsak şahsım adına mutlu olurum

Ayrıca, sayın otomobilci_x , benimle isminiz haricinde kişisel bir bilginizi paylaşırsanız, kartınızın neden ret yediği konusunda bilgi vereyim size. Ancak tabii ki süreçte yaşadıklarınız hoş değil, üzüldüm.

arkadaş çalıştığı kurumun sorumluluğu ile buraya açıklayıcı ve tatmin edici cevaplar verdiği için kutluyorum.

Kimse annesinden birşeyler bilerek doğmuyor.

Diğer bankalar seviyesine henüz erişemesede , ilerleme ivmesi ile halkbank gayet olumlu ilerliyor. Bu ivme ile diğer bankaları geçebileceğie şüphe yok.

Devleteki adam kayırma vs bitmediği sürece , halkbankın ilerlemesinde her zaman bir engel olacaktır.

ama yine de umutluyum:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

internetten başvurum (maaş müşterisiyim paraf kartım halkbanktan 2 kez kredi kullandım) başvurumu red ettiler, şubeye çağırdılar gittim maaş bordorsu olmadan başvurunuzu alamam dediler dedimki maaşımı sizden alıyorum ne maaş bordrosu ama anlatamadım. müşteri hiz aradım neden vermiyorsunuz bana kart dedim bilemem şubeye gidin dedi. dedimki gittim benden maaş bordrosu istedi. olmaz öyle şey siz zaten maaş müşterisisiniz dedi.

nalet olsun dedim eşim adına başvurdum. gecenin bir saati bilgisayar aradı teyit etti.
    dünde mesaj geldi kart başvurunuz red edildi diye.
    ne diyeyim hayatımda gördüğüm en iş bilmez en saçma bankadır halk bankası.
    sırf baş ağrısı başka bir şey değil

üstad neden bankanın internet şubesini kullanarak başvuru yapmadınız? benim halkbank ile bir bağlantım yoktu hepsiburada ve ilk ay ekstre indiriminden faydalanmak için internetten parafa başvurdum benden nüfus cüzdanımı mail ile göndermemi istediler. gönderdim kartım iş yerime geldi sözleşmeyi imzaladım. sonra kartın şifresini almak için yolum düştüğünde bankaya gittim anne kızlık soyadını güncelledim gitmişken intenet şubesine başvurdum birde hesap açtılar. parafly çıktığını duyar duymaz internet şubesine girip başvuru yaptım, akşama kartımı onayladılar şimdi gelmesini bekliyorum.

maaşını halkbanktan alan birine bu kadar zulüm doğrusu şaşırttı beni..

çok geçmiş olsun, iyi sinir harbi yaşatımışlar size

ilker kendi adımada eşim adımada interneten başvurdum (eşimde maaş müşterisi)
    ve şunu söyleyeyim paraf kartta benden daha yüksek limiti olan kimse varmıdır (varsada sayılıdır) bilmiyorum.
    yani bankanın iyi müşterisiyim sözüm ona.
    bir tek kişide neden red edildiğimizi bilmiyor, şubeye gidiyorum bordroda bordro diyor.
    diyorum ki bak buraya kadar gelmişim başvurumu al bordroya gerek yok benim maaşımı sen benden daha iyi biliyorsun (yarım saat sıra beklemişim) yok efendim bordro olmazsa olmazmış

• quote:

Halkbanka mail attım durumu anlattım. 2 gün sonra şubeden döndüler neden red edildiğini onlarda bilmiyor.
    Kendileri genel merkeze başvuru gönderdiler ama onaylanıp onaylanmayacağı hususunda net konuşmadılar.
    Size müşteri numaramı pm atıyorum gerçekten merak ediyorum neden red edildiğini.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ulus23Nisan

quote:

Orijinalden alıntı: mertali

birincisi şu anda fiziki olarak kimseye kart gönderilmedi yakın zamanda gönderilmeyecekmiş de

Arkadaşın dediği doğru sanırım sadece numarası var ama fiziki kart yok...:) Sanırım parafly sanal olacak bu gidişle..:)

Olayın dediğiniz gibi olması için Halkbank ın müşteri ile uğraşmayı göze almış olması gerek , ki bu bir bankanın isteyeceği son şeydir.

Eğer kredi kartı onaylanmayıp , kart no tahsis edilmese idi , dediğinizin gerçekleşme olasılığı yüksek olurdu.

Ama şu saatten sonra mümkün değil yada Halkbank müşterileri ile uğraşmak için can atıyor demek olur.

Bu saatten sonra Halkbank beceriksizliklerinden dolayı 15-20 gün ( halkbank için gayet normal bir süre ) içerisinde kart elime ulaşır diyorum.

yapı kredi olsa idi bu süre 3-5 güne kadar inerdi.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Cuma günü basılıp dağıtılacaktı dediğiniz kart PARAF mı PARAFLY mı?

Aslında araştırıp bizi bilgilendirirseniz herkes çok memnun olur.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılar

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayız. fakat ben gidip nedeni bizzat şubedeki müdür bey ile konuştum. her detayı ayrı ayrı inceledi ve sonuç olarak tek neden var dedi.
    BDDK nın kişiler için belirlediği tek limit olayına takılmışsanız ( tüm diğer bankaların limitleri toplanıyor ) yeni çıkacak olan karta onay çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

aynı durumdayız. fakat ben gidip nedeni bizzat şubedeki müdür bey ile konuştum. her detayı ayrı ayrı inceledi ve sonuç olarak tek neden var dedi.
    BDDK nın kişiler için belirlediği tek limit olayına takılmışsanız ( tüm diğer bankaların limitleri toplanıyor ) yeni çıkacak olan karta onay çıkmıyor.

hocam öyle olsa bana hayatta kredi kartı falan vermezler.
    kartlarımın limitleri ohooooo
    paraflya başvurduğum gün vakıfada başvurdum (uzun zamandır direniyordum madem paraflya başvurduk onada başvuralım dedim)
    ve ne oldu tahmin et parafly ertesi gün başvurumu red etti
    vakif ise 2 gün önce aradı bilgilerinizi tamamlayalım diye.

• banada 2. bir paraf platinum kart oluşturmuşlar(11 haziranda bankadan yaptığım parafly başvurusu neticesinde). aradım bugün iptali için kayıt oluşturdular. 19haziran şube aracılığı ile oluşturulan parafly başvurum (11haziranda gitmiştim bankaya) hala değerlendirme aşamasında görünüyor. Bekleyecez maalesef
  • Hatalı yazım için kusura bakmayın
    Basim sorunu parafly için geçerli diye biliyorum
    Ama belirttiğim gibi benim birimim olmadığı için yanlış yönlendirmek de istemem.
    Aksilik olmazsa pazartesi ulasabildigiim bilgileri paylaşırım

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    abi sen galerici misin yada tüzel misin yani
  • Halkbank ne yaptığını bilmeyen bir banka. 2 ay önce basılıp bir türlü teslim edilemeyen kart için MT arandığında kart daha basılmamış diyecek kadar birbirlerinden habersizler. Kartın izi Banka'nın hiçbir katkısı olmadan (dağıtım firması ismi ve takip No gibi) eski deneyimlerden yararlanırlarak ilgisiz bir bölgedeki dağıtım bürosunda bulundu.

• quote:

Halkbank'ta tüm kartların ortak limiti var. Müdür beyin söylediği pek geçerli değil gibi.
  • quote:

abi sen galerici misin yada tüzel misin yani

yok hocam ne galericiyim nede tüzel.
    maaşlı çalışanım.
  • Arkadaslar parafcard'a basvurdum onaylandı 10.000 lira limit olarak kart basimda yaziyor ayni basvuruyu parafly kart icin yaptim red geliyor bunun nedenini bilen var mi ben hicbirsey anlamadim...

• Bunları okuduktan sonra belamı aramayayım, adios ile mutlu mesut yaşayayım.
    Halkbank ile hiçbir işim olmadı bugüne kadar. Boşuna başvurmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 22 Haziran 2013; 12:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Bunları okuduktan sonra belamı aramayayım, adios ile mutlu mesut yaşayayım.
    Halkbank ile hiçbir işim olmadı bugüne kadar. Boşuna başvurmayayım.

Hocam sizde haklisiniz ama yerinde kullanirsaniz
    Artik her kartin farkli avantajlari var...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.