Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etlik

Kart basıldıktan sonra yakınınızda şube varsa oraya yönlendirebilirsiniz 1 defada bütün kartları alabilirsiniz.

Evet ama Kart basıldıktan sonra kürte firmasına ulaşmak cok zor. (kurye olacak telefonun azizliği) :)

Paraf kart elime gecene kadar cok uğraşırdı beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 14 Haziran 2013; 0:37:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide şubeye çağıran mesaj geldi sonunda
  • Ben dün internet bankacılığından başvurdum. bugün onaylanmış. 10 bin lira limit vermişler...
  • İnternet şubesinde "PARAFLY PLATIN VISA TEMASLI" kartım gözüküyor. 2-3 güne gelir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Kart basıldıktan sonra yakınınızda şube varsa oraya yönlendirebilirsiniz 1 defada bütün kartları alabilirsiniz.

Evet ama Kart basıldıktan sonra kürte firmasına ulaşmak cok zor.

Paraf kart elime gecene kadar cok uğraşırdı beni.

Çok zor olsa iyi,neredeyse imkansız.Kafasına göre takılıyor kurye,ne zaman eserse o zaman geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamak çok zor şu bankayı, maaş müşterisiyim paraf gold kartım var ilk başvurumdan sonra msj geldi bankaya gittim akşam başvurum iptal edilmiş. Şimdi ikinci bir başvuru görünüyor nette oda onaylanmamış.
  • Açtığım konu neden silindi anlam veremedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: KIMYACI08

Anlamak çok zor şu bankayı, maaş müşterisiyim paraf gold kartım var ilk başvurumdan sonra msj geldi bankaya gittim akşam başvurum iptal edilmiş. Şimdi ikinci bir başvuru görünüyor nette oda onaylanmamış.

İnternetten başvuru yapıp başka bir kartı olanların kart başvuruları iptal ediliyor. Bu durumda izlemeniz gereken en kısa yol ;

Ne şubeye gidin , nede tekrar internetten başvuru yapın ...
    Direk çağrı merkezini arayın , ordan kart başvuruları adımından çağrı merkezi yetkisi ile başvurunuzu yapın . Ama yetkiliye kesinlikle , "Kartı olan müşterilerinize kartın limiti dahilinde parafly kartı hemen online olarak başvuruyu yapıp onaylıyormuşsunuz deyin" . 1-2 dak çağrı merkezi sizi beklemeye alıyor, sonra kartınızı hangi adresinize istiyorsunuz diyor . Ben hem kart limitini arttırım hem de parafly kart başvurusunu çağrı merkezinden yaptım . Kart başvurusu hemen onyalandı , limit arttırımı 1 gün sonra onaylandı . Şuna da dikkat edin , kartınız platinium değilse önce kart limitini arttırın , onaylansın . Sonra çağrı merkezini tekrar arayın , parafly platinium başvurusunda bulunun ....

NOT : Çağrı merkezini gün içerisinde sabahtan arayın . Daha hızlı sonuçlanıyor , tecrübe ile sabittir ....

Bol uçuşlar ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Vidar

Ben şimdi kart çıkartıcam da paraf mı parafly mı çıkartsam ki sizce?

BEnce parafly çıkar, ihtiyaç dahilinde internet alışverişi için sanal kart açar Parafly ı normal paraf gibi kullanır, kampanyalardan faydalanırsın. Ama tam tersi mümkün olmuyo. normal parafa da normal sanal kart açılıyo. O yüzden ben PARAFLY derim
  • quote:

Şaka gibi bir banka sağolsun. 10 haziranda başvurdum bir gün donra malum mesaj geldi bankaya gittim imza n.cüzdan fotokopisi alındı (Maaş müşterisiyim ve paraf kartım var) şimdi bakıyorum int den başvurum iptal edilmiş. Anlayana aşkolsun. Limit falan belirlemişler vermedikleri karta :)

int. hesabından yaptığın başvuru evrak eksikliğinden iptal ediliyor ve bankaya yönlendiriliyorsun tekrar başvuru için. aynısı bana da oldu kart gelecek merak etme. bende bekliyorum dört gözle.
  • Halkbank garip bir banka.

Nisan ayında internetten başvurduğum karta 500 lira limit vermiş ama eksik bilgileri götürmediğimden onaylamamışlardı.

Aynı internet şubesinden parafly için başvurdum. 2100 lira limitli kartım onaylandı basımda gözüküyor.Anlayabilmiş değilim.
  • bende az önce internet sitesinden başvuruda bulundum.merak ettiğim bazı şeyler var.
    paraf kartda kart ücreti yok ama paraflyda var mı?
    parafly kart ile pegasus internet sitesinden bilet aldığımda bu indirim geçerli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanemre8

quote:

Orijinalden alıntı: Vidar

Ben şimdi kart çıkartıcam da paraf mı parafly mı çıkartsam ki sizce?

BEnce parafly çıkar, ihtiyaç dahilinde internet alışverişi için sanal kart açar Parafly ı normal paraf gibi kullanır, kampanyalardan faydalanırsın. Ama tam tersi mümkün olmuyo. normal parafa da normal sanal kart açılıyo. O yüzden ben PARAFLY derim

ParaFly'da aidat varmış diye duyduğumdan normal Paraf çıkardım artık. Zaten Adios vardı doğrusu ParaFly şu an için çok avantajlı gibi duruyor ama uçağa bindiğim olmadığından dolayı pek önemsemedim.
  • Parafly karti aktif olan arkadaslar paraftaki puani parafly e aktarabiliyormusunuz.
    Eger aktarilmiyorsa bugun vatan bilgisayardan 600 liralik bir urun alacagim 100 parafpara kullanayim bari o kadar beklettik.

• Başvuru takibini nerde kontrol ediyorsunuz arkadaşlar, İnternet şubesinden mi? Eğer öyleyse daha önce halkbank müşterisi mi olmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

Anlamak çok zor şu bankayı, maaş müşterisiyim paraf gold kartım var ilk başvurumdan sonra msj geldi bankaya gittim akşam başvurum iptal edilmiş. Şimdi ikinci bir başvuru görünüyor nette oda onaylanmamış.

İnternetten başvuru yapıp başka bir kartı olanların kart başvuruları iptal ediliyor. Bu durumda izlemeniz gereken en kısa yol ;

Paraf kartım vardı. SMS ile başvurdum. Parafly platinium onaylamışlar.
  • Başvuru için ne gerekiyor? Ayrıca indirimli aldığımız biletlerden puan geliyor mu?
  • Şu kartı bende almayı düşünüyorum artık , güzel kampanyalar oluyor. Ama kartın gelmesini beklemek sıkıyor insanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

Paraf kartım vardı. SMS ile başvurdum. Parafly platinium onaylamışlar.

Sms ile başvuru nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: samsunn55_

parafkart tan parafly a parafpara transferi oluyor mu? Bilginiz var mı?

+1 muhtemelen ooluyordur 200 ün üstünde var bekliyoruz.

Ben de başvurumu yaptım hadi hayırlı olsun :D

Parafcard-Parafly arası puan transferi olmuyor. Bilginize.

Ödül/Puan Sistemi
    Parafly da Paraf ile aynı ödül /puan sistemine sahiptir.Tek bir puan türü “ParafPara” vardır.
    VISA/MasterCard amblemli noktalardan yapılan alışverişlerden ParafPara kazanımları mevcutta olduğu gibi devam edecektir.

Paraf karttan Parafly karta ParafPara transferi yapılamayacaktır.

Şimdi internet şubesine baktım, paraf karttan parafly a puan transferi yapabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.