Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: irresistible86

Bende başımdan geçen bir olayı anlatayım size . Paraf kartım var . Onun dışında toplam 16000 tl limitli 3 kartım daha var . Parafly başvurdum beni şubeye yönlendirdi . Neyse gideyim dedim. Gittim gitmez olaydım . Şirketim var Ankara Ostim'de . Fakat işler yoğun olduğu için iş kıyafetleri vardı üzerimde . Şubeye o şekilde gittim ve resmen ayrımcılığı gördüm . Girdim içeri kıyafetlerim kirli tabiki (Şubede lüks bir yerdeki şube değil sanayinin içindeki şube) dedim böyle böyle paraf kartım var parafly a da başvurdum eksik belgem varmış , ne getirmem gerekiyor . Adam şöyle bir kıyafetimi süzdü sonra dediki 10000 tl limitin var mı ? Benim tepem attı . Sanane benim limitimden ben internetten başvurmuşum beni şubeye yönlendirmişler eksik belge için gelmişim .

Şirketim var dedim , o zaman hemen ifadesi değişti yok vergi levhası falan zırvalarken ben çıktım gittim şubeden . Bu şubelerde bu çalışanlar olduğu sürece halkbankasının işi zor gerçekten . Resmen ayrımcılık oraya iş kıyafeti ile değilde normal kıyafetlerimle gitsem böyle davranamazdı . Şikayette ettim halkbankasına 2 hafta geçti hiç bir sonuç yok . Hiç bir şekilde işlem yapmamaları halkbankasınıda suçlu konuma getiriyor . Bu yüzden halkbankası bitti benim gözümde .

yuh arkadaş, sanki bankanin muhasebecisi sana ne arkadaşım, ver gitsin kartı işte

klasik türk zihniyeti sadece halkbankta değil heryerde göbeğini kaşıyan adam diyorlar,yazık..

• benim kardeşim üniversiteden yeni mezun oldu daha önce iş bankasının öğrenci kredi kartı vardı zamanla işbankası bu kartı yenileyerek 4500 tl limite kadar yükseltti. sonra memnuniyetsizlik nedeniyle kartını kapattırdı. kardeşim çalışmıyor bu arada. parafa başvurdu 4500 tl limitli paraf kart geldi. gold gelmesi gerekirken klasik gelmiş. neyse parafın ilk ekstre indiriminden yararlanmak istemiş alışverişi yapmış. 3 aydır arayıp soruyor o ilk ekstre indirimini hala alamadı. belki 20 kere aradım, şikayetvara yazdım aklıma gelen bütün yolları denedim diyor. en sonunda 2.ekstrenize yansıyacak demişler. 2. ekstredede yansımamış. bugün kardeşimi aradım kapattıracağım uğraşamayacağım bunlarla dedi. bende isstersen son kez genel merkeze dilekçe yaz gönder, BDDK ya başvur dedim. ayrıca paraf günümde 200 tllik bir otobüs bileti almış. o da indirim olarak yansımamış. böyle bankacılık olmaz. insanı hasta eder böyle bankacılık. bende parafly aldım ancak en fazla 2 ay veriyorum bu karta.

• Yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı mutlaka kendinizi tanıtmanızda fayda var, özellikle de sıra numarası kullanılmıyor ise.
    Ben de hem bankacı olarak hem de başka bankalarda işlem yaptırmak zorunda kalan bir müşteri olarak, benzer uygulamaları görüyorum.
    Doğru, demiyorum ama uygulama bu şekilde...

quote:

Orijinalden alıntı: irresistible86

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Aslında aynı şeyi anlattım size. Orda yapmanız gereken öncelikle kendinizi tanıtmaktı....

Bence ayni seyden bahsetmiyoruz .

Ankara ostimde gittigim iki subede de kart okutma sistemi yok . Herkes ayni sirayi aliyor .

Ayrica ben oranin musterisi olarak gitmedim zaten . Parafly a basvurdum eksik belge varmis onun icin geldim dedim . O adam kart satmak icin orada . Iki yeni musteri dusunun birinde is kiyafeti var digeri normal kiyafet . Ikisinede farkli davraniyor . Benin bahsettigim ayrimcilik bu . Eski ve yeni musteri arasindaki farktan bahsetmiyorum ben .

Ayrica 10000 tl yi gecmedigimi nerden biliyorsun is kiyafeti giyiyorum diye mi bu onyargiya sahipsin . Ayrica onbin limitiminde olmasina gerek yok . Oyle bir kosul yok . Bu kismi size yazmadim yanlis anlasilmadin bankada gorevli adama yazdim :-) :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 3 Temmuz 2013; 13:30:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

ben paraf kart sahibiyim.internet şubesinden başvurdum olmadı,internet üzerinden hızlı başvuru yaptım olmadı.bankaya hiç borcum yok.düzenli olarak harcama ve ödemelerim var.neden beni şubeden başvurmaya zorluyor.bilgisi olan var mı?ben şubeye gitmek zorundamıyım.

Eksiklik degil, kredi notun iyi degildir ya da fazla kartin vardir

eksiklik yok.çünkü şubeden arkadaşa sordum,bilgiler güncel dedi.4-5 k.kartım var,limitler yüksek.belgi bu yüzden olabilir.
    2 arkadaşada cevap için teşekkürler.
    mecburen şubeye gideceğim
  • [simage]
    merhabalar.
    Sayın arkadaşlar
    "]AKTİF İLETİ ANKARA İÇİN ELİNDE ULAŞABİLECEĞİM BİR TELEFON NUMARASI OLAN BURDAN YADA ÖZELDEN PAYLAŞABİLİR Mİ?[/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

[simage]
    merhabalar.
    Sayın arkadaşlar
    "]AKTİF İLETİ ANKARA İÇİN ELİNDE ULAŞABİLECEĞİM BİR TELEFON NUMARASI OLAN BURDAN YADA ÖZELDEN PAYLAŞABİLİR Mİ?[/simage]

PM ile kurye cep no yollandı :)
  • Başlığı gördükçe sorasım geliyor bir türlü soramadım bu kartı "Merakla Bekleyen" kimdir arkadaşlar?

:)
  • Arkadaş 1 ay oldu Paraf için başvuruda bulunalı. 15 günde onayladılar, 15 gündür de kartı şubeye yollamalarını bekliyorum. Köyde mezrada da değilim, Ankara' da şehrin en işlek yerindeyim. Özellikle şubeden alırsanız sıkıntı olmaz, kuryede sıkıntı yaşıyor müşterilerimiz demişlerdi. Problemin saf halisin be halk bankası.
  • Parafly ile ilk biletimi aldım. 174 liralık bileti 100 liraya aldım... Güzel bir şey...
  • kartım onaylanmış, yalnız benim karta bugün ihtiyacım var,

kart gelmeden kart üzerindeki 16 haneyi son kullanım tarihini arkadaki güvenlik numarasını nasıl öğrenebilirim.

internetten baktım malesef kart numarsını kapatmışlar. müşteri hizmetleri yardımcı olur mu ki
  • arkadaşlar bişey danışıcam
    şimdi şu parafly ın seyahat hattından bilet alınca daha pahalı söylüyorlar
    şöyleki internette baktığımda 399 olan bilet parafly seyahat hattından alınınca 496 oluyor bu normalmidir acaba
    124 paraf puan karşılığında alınabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adakif

kartım onaylanmış, yalnız benim karta bugün ihtiyacım var,

kart gelmeden kart üzerindeki 16 haneyi son kullanım tarihini arkadaki güvenlik numarasını nasıl öğrenebilirim.

internetten baktım malesef kart numarsını kapatmışlar. müşteri hizmetleri yardımcı olur mu ki

hayır kimse size bu konuda yardımcı olamaz. kartınız elinize geçmeden güvenlik kodunu öğrenmeniz mümkün değil.
  • muratmert M kullanıcısına yanıt
    Seyahat hatti ile internet fiyatları arasında sadece hizmet bedeli farkı vardır. o da kişi başı 10 TL , bebek yolcularda yok.
    farklı bir uçuş veya farklı bir sınıf bilet için bakmış olabilirsiniz.
  • Sayı ve süreç ile ilgili net bilgi vermem maalesef mümkün değil.Ancak,

Hızlı başvuru kanalları ile (sms/internet) Paraf veya Parafly başvurusu yaptıktan sonra;

- herhangi bir problemi olmayan ancak ret cevap dönen
    - parafı varken parafly ı ret edilen
    - parafly talep ederken paraf kart basılan
    müşterilerimiz ile ilgili olarak cuma günü "dış arama birimi" tarafından arama yapılarak süreç normale döndürülecek. Burada yaşanan sorun , Kredi Kayıt Bürosu (KKB) tarafından risk notunuzun hatalı bildirimi veya bildirilememesinden kaynaklanmış. Cuma günü başlayan arama müşteri sayısı fazlalığı nedeniyle 2-3 günde tamamlanması hedeflenmektedir.

İkinci olarak belirtmek istediğim husus ise, genellikle müşteriler tarafından bilinmeyen, bir başvuru kanalından ret edildiyseniz, bu başvuru sonrasında yaklaşık 45 gün boyunca yapacağınız tüm başvurular sistem tarafından herhangi bir değerlendirmeye tabi tutulmadan ret edilmektedir. Bunun nedeni de KKB tarafından aylık verilerin toparlanarak, diğer bankaların kullanıma açılması gereken süre gibi düşünün... bu nedenle herhangi bir olumsuzluğunuz yok ise Cuma günü başlayacak aramaları beklemeniz, bir kaç gün içerisinde telefon gelmez ise, başvurularınızı hızlı başvuru kanalları ile değil, şubelerimiz aracılığıyla yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

• irresistible86 İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

mahsuru yok ise, ne işle iştigal ettiğinizi sorabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

[simage]
    merhabalar.
    Sayın arkadaşlar

aaynı dertten bende müzdaribim tel lazım istanbul için.
    yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

Merhabalar,

mahsuru yok ise, ne işle iştigal ettiğinizi sorabilir miyim ?

Ostim'de şirketim var . Aktarma organları ve endüstriyel parçalar üzerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nostribox

quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

[simage]
    merhabalar.
    Sayın arkadaşlar

aaynı dertten bende müzdaribim tel lazım istanbul için.
    yardım lütfen.

PM gönderildi :)

• irresistible86 İ kullanıcısına yanıt
    bireysel cnc işlerde destek olabiliyor musunuz veyahut destek olabilecek firmalar var mı istanbulda ?
    örneğin alüminyumdan 5-6cm çapında çark istesem, bu konuda destek olabilir misiniz yoksa siz de bir çok firmanın yaptığı gibi full çalıştırıyor musunuz makineleri ?
  • Müdür, Parafly kart'ın kampanyaları çıkacaksa bir an önce çıksın bence yoksa bu millet bu kartı çizecek :)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.