Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

Paraf puanım var nerde harcıyacağımı bulamadım, hiç bir yerde harcanmıyor

Colezyon markafoni TEKZEN Koçtaş ds damat koton

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yildirimr kullanıcısına yanıt
    Aslında benim bir hatam olmuş, gönderim ücreti sehven yazıldı, gönderim neden profesyonelce olmuyor demek istemiştim, zahmet edip açıklamışsınız, teşekkür ederim. Aktif ileti ve kuryenet de bildiğim kadarı ile günlük/ertesi gün teslimat hizmetleri veriyor ancak ücret baremi farklı olabilir ve bu nedenle acil gönderimleri banka farklı bir kanal (ZIP veya bir başka dağıtım firması) tercih edebilir. Ve mesajınız yalnızca dağıtım ile ilgili bilgileri içerip, sonunda profesyonelce değil diye bitince, ben bu hususu sormak istemiştim.

Yaşadığınız problemler açısından da üzüldüğümü belirtmekten başka bir şey söyleyemiyorum, evet gerçekten saçmalık olmuş.
    2 farklı insan, 2 bilinçsiz insan kurumun itibarını ciddi anlamda zedeleyebiliyor. Ancak şahsi yapılan her hatanın da kuruma mal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yine de haklılığınız konusunda diyecek birşey yok.

Kampanyalar ile ilgili husus ise, bir bankanınkinde varken, diğer bankanınkinde yok. sadece adios ile karşılaştırmamak lazım.
    bireysel anlamda, ben seyahat kartları ile çok ilgili değilim ama konudaki mesajları okuduğumda YKB'nin dahil ettiği ancak İŞ bankasının dahil etmediğini okudum, detayını bilmiyorum. Halk Bankası da, farklı kampanyalarda farklı uygulamalar yapacak. Örneğin kliksa kampanyası dahil değildir ama yarınbir başka kampanyada dahil olabilir, bunlar ilgili kampanyaların detayında belirtilecek.

banka/banka müşterisi olarak değil de, bu süreci finanse eden kişinin yerine kendimi koyup düşündüğümde, 500 TL kliksadan alışveriş yapsın, ben de üzerine 500 TL'lik otobüs veya 400 TL lik uçak bileti vereyim bana çok mantıklı gelmiyor. Bu işlemin hesaplanmasında hem kliksanın hem de ilgili havayollarının bankaya yaptığı katkı ve bankaya yansıyacak maliyet de baz alınarak bir hesaplama yapılıyor ve buna göre karar veriliyordur diye düşünüyorum.

Bu hususta tek söyleyebileceğim tüm kampanyaların değil, bazı kampanyaların dahil olmayacağı... Ama bunların toplam içerisindeki oranını bile verebilecek bilgiye sahip değilim ve açıkçası ben de merakla bekliyorum :)

• Paraf Günüm Şartları

- SMS ile iletilen kart numarası dışındaki kartlar ile yapılan işlemler de, aynı müşteriye ait olma koşulu ile uygulamaya dahil olacaktır.
  • Saygılı ve olumlu yaklaşımınız için teşekkür ve tebrik ederim.
    Ayrıca YKB şu an Adios ile kredi kartı pazarında o konuda lider konumda diyebilirim. Ve bazen bizim bile hayal edemeyeceğimiz fiyatlara uçuş/konaklama gerçekleştirdiğimiz oluyor bu kartla.

Aynısı Halkbank'tan da bekliyoruz. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 2 Temmuz 2013; 15:19:24 >
  • Kartı teslim aldıktan sonra şifre açılımı yapmaz ve kartı kullanmaz isek kart ücreti vs olmuyor değil mi? Güzel bir kampanya yapmazsa kartı kullanmayı düşünmüyorum. Kliksa ile nasıl bir politika izleyeceğini az çok belli etti halkbankası. Adios&Vakıf ile yola devam edecez görünen
  • yildirimr kullanıcısına yanıt
    Umarım Halk Bankası ile çok daha karlı kampanyalardan yararlanma imkanınız/mız olur.

Burada özellikle belirtmek isterim ki, YKB'nin hem world hem de Adios markaları ile pazarda geçirdiği çok uzun yılların bilgi birikimi ve tecrübe etkilerini de unutmamak lazım.

1993 yılında ilk YKB - Turkcell kartımı almıştım ve yanılmıyorsam 2 sene öncesine kadar hep YKB Kart kullandım, hangi tarihte world oldu, hangi tarihte playe geçmiştim hatırlamıyorum (neden kendi kartınızı kullanmadın demeyiniz, Bankacılık kanunu gereği limit kısıtlamalarımız var)

internet şubesinde "Bugüne kadar kazandığınız worldpuan" gibilerinden bir yer vardı yanlış hatırlamıyorsam... Ciddi anlamda yüksek limit ve yüksek harcama tutarları ile yıllaaaar boyu 1.500 TL karşılığı WP kazanmıştım.

Aralık 2012 sonunda teslim aldığım Paraf kartım ile yararlandığım kampanyalar / aldığım ekstre indirimleri toplamı ve son parafly ımın avansparafı ile aldığım uçak bileti ile şu ana kadarki karım 1.000 TL yi geçti ki babalar gününün 150 TL'lik indiriminden de faydalanmadığım halde...

Bu anlamda, muhakkak ki müşteri talepleri ve eleştiriler değerlendirilerek en iyiye ulaşılmaya çalışılacaktır ancak siz de takdir edersiniz ki her talep hakkında yapılacak değerlendirmeler sonrasında uygun bulunmayabilir. Umarım ki her zaman herkesin maksimum fayda alabileceği kampanyalar ile karşınızda olabiliriz.

• quote:

inanamayacağınız kadar çok yer var demeyi isterdim ancak şimdilik sadece inanabileceğiniz kadar çok yer var...

http://www.parafcard.com.tr/ProgramOrtaklari
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

Paraf Günüm Şartları

- SMS ile iletilen kart numarası dışındaki kartlar ile yapılan işlemler de, aynı müşteriye ait olma koşulu ile uygulamaya dahil olacaktır.

nasıl yani gold karta yapsakda parafly ile harcama yapsak oluyor mu 19 un da mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Saygılı ve olumlu yaklaşımınız için teşekkür ve tebrik ederim.
    Ayrıca YKB şu an Adios ile kredi kartı pazarında o konuda lider konumda diyebilirim. Ve bazen bizim bile hayal edemeyeceğimiz fiyatlara uçuş/konaklama gerçekleştirdiğimiz oluyor bu kartla.

Aynısı Halkbank'tan da bekliyoruz. Saygılar.

hocam sizde müşteri hizmetlerini yogun baskı altına alınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Paraf Günüm Şartları

nasıl yani gold karta yapsakda parafly ile harcama yapsak oluyor mu 19 un da mesela

benim ilgili maddeden anladığım bu yönde.
  • quote:

quote:

inanamayacağınız kadar çok yer var demeyi isterdim ancak şimdilik sadece inanabileceğiniz kadar çok yer var...

aslında o kadar denemez.http://www.parafcard.com.tr/ProgramOrtaklari/Arama
    adresinde neredeyse tüm program ortakları mevcut. özellikle gayrettepe genel müdürlük civarındaki hemen her yer üye işyeri :) bu ara altın düşmüşken puanlarını altın alarak değerlendirmek isteyenler de linkten kuyumcuları bulabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

quote:

quote:

aslında o kadar denemez.http://www.parafcard.com.tr/ProgramOrtaklari/Arama
    adresinde neredeyse tüm program ortakları mevcut. özellikle gayrettepe genel müdürlük civarındaki hemen her yer üye işyeri :) bu ara altın düşmüşken puanlarını altın alarak değerlendirmek isteyenler de linkten kuyumcuları bulabilirler.

Teşekkürler, market alışverişinde kullanamıyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Aktif İletiden kimse ile canlı konuşamıyorum, yok mu bir yolu? 0850 333 0327'de sadece kargom eve yada işe yönlensin diye tuşa basabiliyorsunuz.

Çıldırtacak bunlar beni.

gün boyu ofiste olduğum halde bana ulaşamamış ve kartımı iade etmişler, sistemde öyle gözüküyor.

Acil yardım, arayıp birine bağırmam lazım. Yoksa bunlar adam olup kartımı getirmeyecekler. Ki bu Aktif ileti ile sorun yaşadığım ilk iş değil. Daima böyleler.

Yok mu beni aktif ileti MH'ne ulaşmamı sağlayacak babayiğit? Bir tekefon numarası var mı bunların?

• bugün kartım geldi ve ilk uçak biletini de pegasus sitesinden aldım. Anında mesaj geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

bugün kartım geldi ve ilk uçak biletini de pegasus sitesinden aldım. Anında mesaj geldi.

Ne yazıyor mesajda? Şu kadar küsüratınız ekstrede düşecek falan mı?

• bugün parafly karta onay çıkmış gold kartın vardı fly kart basımda şimdi bu platinyum ile arada bi fark varmı olmadı kart gelmeden platinyuma cevirtelim kartı ?

uçak ve otel rezervasyonlarında çarpanlar aynı ise benim için yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamcod -- 2 Temmuz 2013; 21:41:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

Orijinalden alıntı: ulex

bugün kartım geldi ve ilk uçak biletini de pegasus sitesinden aldım. Anında mesaj geldi.

Ne yazıyor mesajda? Şu kadar küsüratınız ekstrede düşecek falan mı?

Tebrikler! Parafly Uçak Bileti kampanyasından **.** TL indirim kazandınız. Kalan kullanım hakkınız 8 dir. Biletler sınırlı sayıdadır. Detay: parafly.com.tr

ek not 1: ücret hala provizyonda ve indirim görünmüyor.
    ek not 2: bu işlemden bir saat kadar sonra tekrar uçak bileti işlemi yapmam gerekti. Bu sefer küsürat 2 lira civarıydı. Aynı gün bir işlem daha yaptığımdan mıdır yoksa düşük olmasından mıdır bilmiyorum ama mesaj gelmedi.

• merhaba arkadaşlar..
    parafly ın sıtesınde puanların kullanım genel sartlarını göremiyorum???
    yanı soyısım tutacak, ekkart sahıbı olacak, yıllık şukadar puan kullanacak vs... gibi..
    varmıdır bilgisi olan bu konuda??
  • Onaylanan kart 2 gündür basım aşamasında görülüyor. Genelde kaç günde basılıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Onaylanan kart 2 gündür basım aşamasında görülüyor. Genelde kaç günde basılıyor?

12 Haziranda internetten başvurduğum kart bugün geldi. Hesabını yap artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 2 Temmuz 2013; 21:59:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.