Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
552.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyffullah

beyler bunlar ortak limit olmuyor mu

Evet limitler ortak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Evet limitler ortak.

aga biri 10 bin biri 15 bin olması zor ondan dedim çünkü bu yasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvr

Bana da aynı sms geldi.

İnternet şubesinden baktığımda limit bile tanımlanmış fakat başvuru iptal edilmiş. 3 senedir düzenli olarak kullandığım nakit hesabım var, ona bağlı altın hesabım var, fakat hala şubeye gidin diyorlar.
    Web sitesi üzerinden şikayette bulundum, "şubeye gitmeyeceğim, en kısa zamanda sizden olumlu bir geri dönüş olmazsa da 3 senedir düzenli kullandığım hesabı kapatacağım" diye.

Bakalım, düzeltmezlerse kapatırım hesabı bir daha da bulaşmam.

Bana da subeye gelin SMS i geldi. Internet subesinden başvuru sorguladığımda da iptal edildi yazıyor. Parafcard ımdan da farklı limit belirleyip iptal etmişler. Nasıl çalışıyor bunlar anlamak güç...

Ben başvurumu Diyalog dan yapmıştım. Bu olanlar üstüne az önce internet subesinden yapmayı denedim. Bu kanaldan işleminizi sonuçlandıramıyorum lütfen şubemize gelin diyorlar. Ağzım açık kaldı sözün bittiği yer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 10 Haziran 2013; 23:19:11 >

• Üniversite öğrencileri için "Parafree" kredi kartı ne zaman çıkarılacak bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Ben de başvurumu yaptım, hayırlısı olsun bekleyelim bakalım.

aga 15 dk da cevap geliyor hatta saat 7 de basvurdum aksam 7.15 onaylandı şükür ama platinum gelir ins

Az önce baktım değerlendirmede diyor. Bir de benim Parafcard'ım klasik. Platinium göndermediler zamanında
  • Hrm maas bankam hemde mevduat ve yatirim hesabim var ibternetden basvurdum mesaj geldi eksikler icin subeye gelin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraf i iptal edip buna gecsek mı acep ? Bir sorun olmaz degil ki beyler...

• quote:

quote:

quote:

Ben de başvurumu yaptım, hayırlısı olsun bekleyelim bakalım.

aga 15 dk da cevap geliyor hatta saat 7 de basvurdum aksam 7.15 onaylandı şükür ama platinum gelir ins

Az önce baktım değerlendirmede diyor. Bir de benim Parafcard'ım klasik. Platinium göndermediler zamanında

kardeş goldu da platinum a çevirttirdim ama yeni kart gelecek dedi
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 senedir garanti bankası Flexi kart kullanıyorum. Flexi nin sevdiğim yanı hem bonus özellikli hemde en yüksek harcamaya +2 yada 3 taksit veriyor. Aylık ortalama harcamam 750-1000 TL. Ortalama olarak ayda 2 otobüs yada uçak yolculuğu yapıyorum. Devlet memuruyum. Flexi den bu karta geçmemi önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: dr_umut

Arkadaşlar katsayılarda X4-5lerden bahsediyor bu. Cidden yıkılacak birazdan buralar.
    http://www.parafly.com.tr/Ayricaliklariniz_seyahathatti.aspx

Ne yapmis bunlar ya ; rezmen kafayi yemisler 4 kat 5 kat falan diyorlar.
    Ama hic bir yerde goremedim mevcut paraf puanlarimizi parafly a aktarabilecekmiyiz acaba

Adiosa adios mu diyeceğiz yoksa dostum :)))

Gerçektende bazı kat sayı oranları dehşet güzel ve farklı diğerlerinden.Eğer puan toplamak da kolay tarafından sunulursa harika olacak

• Ben de internetten kart başvurumu yaptım, onayladıktan 2 dakika sonra telefon çaldı.
    Doğum ay ve gününü 2 hane olarak telefona tuşluyosun, kontrol amaçlı sanırım.
    Adios sahibiyim ama buradaki oranlar çok cazip görünüyor,
    Şimdilik az olan kampanyalarla puan toplamak adios kadar kolay olmaz ama paraf günü vb. idare ederiz.
    Seyahat harcamaları açısından Adios karta ciddi bir rakip gelmiş görünüyor.
    Adios'un puan silinmeme olayı bunda da olursa işte o zaman Adios'a adios amigo diyebiliriz.
  • Şu an için 20 katı değerli olsa ne yazar Puan vermiyor ki 1000 liraya 1,5 puan 800 liralık bilete 200 puan lazım oda 13000 lira harcama yapar world 2000 liraya bu işi bitiriyor ha world gibi deli puan dağıtmaya başlar geçeriz zaman

• eğer paraftaki paralar paraflya geçirebiliyorsa çok iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teb'de ortak limit oluyor ama burada hiç bilgim yok. Ortak limit değil gibi hissediyorum :)

• Mevcut kartları Parafly'a dönüştürebilsek güzel olurdu. Zaten 500 TL'lik tek tük kullanılan kartımız vardı onu da çevirirdik ama bu sefer de kart aidatı çıkıyor başımıza falan filan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Mevcut kartları Parafly'a dönüştürebilsek güzel olurdu. Zaten 500 TL'lik tek tük kullanılan kartımız vardı onu da çevirirdik ama bu sefer de kart aidatı çıkıyor başımıza falan filan...

Mevcut parafların ilk yıl ücreti yok, sonrasında yine var be hocam :)

Bence parafly'a yıllık 75TL verilir be:) yılda 9 defa bilet bakkımızı şöyle 180-199TL arası kullansak; 720-892 TL arası indirimden yararlanıyoruz+ olarak kartımız platinum gelirse her uçuştan önce havalimanında 50TL bedava restoran harcaması veriyor, lounge'a ücretsiz sokuyor:) burdan da yaklaşık 630TL karımız olur :) toplamda kaba bir hesap ile Platinum kart ile yılda 1350-1500TL kara geçiyoruz:)

Tabi puanı 4-5 ile çarpıp bilet alma olayını hiç saymıyorum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

eğer paraftaki paralar paraflya geçirebiliyorsa çok iyi olur

Geciyorsa derken??? Puan transferini internet bankdan kendin yapabiliosun

• konu dışı olacak ama paraf'ta biriken parafpara'ları kullanabileceğim online alışveriş sitesi var mıdır, bilenlerden yardım ltf.
  • yine koşullar.. kart çevirmeler, yapılması gerekenler vbvb..
    ilk topigi açan arakdasın toparlaması lazım ilk sayfaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Mevcut kartları Parafly'a dönüştürebilsek güzel olurdu. Zaten 500 TL'lik tek tük kullanılan kartımız vardı onu da çevirirdik ama bu sefer de kart aidatı çıkıyor başımıza falan filan...

Mevcut parafların ilk yıl ücreti yok, sonrasında yine var be hocam :)

Bence parafly'a yıllık 75TL verilir be:) yılda 9 defa bilet bakkımızı şöyle 180-199TL arası kullansak; 720-892 TL arası indirimden yararlanıyoruz+ olarak kartımız platinum gelirse her uçuştan önce havalimanında 50TL bedava restoran harcaması veriyor, lounge'a ücretsiz sokuyor:) burdan da yaklaşık 630TL karımız olur :) toplamda kaba bir hesap ile Platinum kart ile yılda 1350-1500TL kara geçiyoruz:)

Tabi puanı 4-5 ile çarpıp bilet alma olayını hiç saymıyorum :))

Mevcut Parafların kart aidatı yok. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsin. Zaten ana sayfasında kocaman kart aidatı nedir diye banner koymuş adamlar. İlk sene zaten hiçbir banka almıyor.

http://www.parafcard.com.tr/MusteriHizmetleri_FaizOranlari_ve_Ucretleri.aspx

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.