Şimdi Ara

Halloldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velasew06 -- 21 Ekim 2015; 20:02:14 >

• Hocam zaten siz değil sevis açması lazımdı. Madem siz açacaktınız kargodan kontrol etmeniz gerekirdi.Geçmiş olsun bu saatten sonra yapılacak birşey yok servis çağırıp para karşılığında tamir ettirebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Velasew06 V kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun...
    Kargodan kendiniz alabilirsiniz. Kolide dış hasar yoksa sıkıntı yok.
    Ancak Tv yetkili servis tarafından kurulmalı. Kolide hasar yoksa, panel hasarında yetkili servis gelip tutanak tutup götürüyor cihazı...
    Keşke kutuyu kendiniz açmayıp servisi bekleseydiniz...

Bu durumda hasar kullanıcı hatası sayılıyor... Garantiye de gireceğini sanmıyorum... Siz yine servisle bi görüşün, tanıdık falan varsa belki yardımcı olurlar...
  • Orijinalden alıntı: odaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velasew06 -- 24 Ekim 2015; 22:27:13 >
  • Hocam kutuyu geldiği gibi geri paketle sıfır şekilmiş gibi koli bandını flan çek koy bir köşeye servisi ara.
    Servis evine geldiğinde hiç açtığını söyleme kendileri açınca kırık olduğunu gördüklerinde değişim formu tutacaklar ona göre işlemler devam edecek, eğer oluru varsa böyle olur yani başka yolu yok. Geçmiş olsun

edit: awoxu hiç duymamıştım ama sanmıyorum onu servisin kuracağını :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hetepor -- 20 Ekim 2015; 22:25:40 >
  • Aldiginiz yeri bi arayin sabah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.