Şimdi Ara

HALO INFINITE - XBOX ANA KONU (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.409
Cevap
27
Favori
103.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delio

Xbox u aç , mağazadan xbox insider programını kur. Program içinden etkinliklere gel. Halo Infitine ile ilgili başlığı bul, katıl. Insider ayarlarında sıkıntı yoksa (opt in durumdaysan) yine mağazadan oyunu indirebileceksin. (15 Gb kadar)

anlattığınız için çok teşekkürler bende düşünüyodum nasıl olacak diye, haftasonu mesaimiz belli oldu HALO INFINITE - XBOX ANA KONU 

• Gamepass for pc kullanıyorum sanırım betaya önceden kayıt olmak gerekliymiş. Bu aşamada ne yapabilirim ve en kötü twitterdan kod dağıtan yerler oluyordu denk gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün yaynıları biraz izledim ve açıkcası korkularım gerçek oluyor gibi. 1. Si oyundaki yeni hareketler ve haritaların katmanlı olması oyunun çok hızlı akacağını gösteriyor. Halo 5 de sağa sola slide hareketi bile eskiler tarafından çok eleştirilmişti.
    2. Si bu değişiklikler oyunu klavye mausa evrimleştirecek gibi görünüyor. Oyun daha çok cs go havasına dönmüş.

3. Sü umarım değiştirirler ama km de bu aim asist yardımı nornal değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu arada bende indirdim akşam deneyeceğim, beraber hareket edecekler ekleyebilir.
    Tag: jarkaman

• Cok begendim, simdi nasil anlatayim bir oyun daha ne kadar guzel olabilir, daha yazacaklarim var biraz daha oynayayim

• Bende hem beğendim hemde kararsız kaldım . Tabanca biraz zayıflamış sanki

• Sanırım beraber giriliyor bu arada frend list falan çıkıyor direk

• twitch
    jarkaman79 - Twitch
    https://www.twitch.tv/jarkaman79?sr=a
    yayın açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 24 Eylül 2021; 21:36:21 >
  • Series S'te denedim oyunu çok hoşuma gitti. Grafikler çok iyi. Senaryo modunda daha da iyi olur.
    Ayrıca settings/video ayarlarından motion bluru 0 yapıp sharpness ayarını 80 yapınca görüntü daha da bi keskinleşti. Deneyin derim.

HALO INFINITE - XBOX ANA KONU HALO INFINITE - XBOX ANA KONU HALO INFINITE - XBOX ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hystaspes -- 25 Eylül 2021; 0:25:30 >

• Hiç umudum yoktu ama bu sefer olmuş.

• "Yeni Cod şöyle olmuş, BF den hiç umudum yok... vs" Artık bu kaygıların hiçbir önemi yok..

• CoD nin multisini 1 hafta
    BF 2042 yi 1 ay
    Halo Infinite ise 1 yıl oynarım.

• Bf yi ayrı tutarım (geniş ölçekli olduğu için ) ama Halo taş gibi mp sunarken cod oynamakta ne bilim HALO INFINITE - XBOX ANA KONU Vanguard betayı da denedim bu arada

• Gece 04 00 e kadar oynadım. Kafamdaki tüm soru işaretleri gitti. Oyun böyle çıksın canımı yesin.. Önümüzdeki 3 yıl yeni FPS oyunumu buldum diyebilirim artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tek kelimeyle harika olmuş.343 ilk defa muhteşem bir iş çıkardı.Bu kadar komple bir beta beklemiyordum açıkçası.Final sürüme aylar olduğu halde hemen herşeyi halletmiş adamlar.Hem halo ruhunu korumayı başarmışlar hemde pick up abilities gibi modern yenilikler gelmiş.Movement modernleşmiş silah tepkileri ve vuruş hissi tavan yapmış.

Bazı ufak denge sorunları dışında oyun bu haliyle yarın çıksa kimsenin şikayet edeceğini sanmıyorum.Grafikler çok temiz ve detaylı,sesler başarılı animasyonlar jenerasyon atlamış.Menüler ve sunum görsel olarak tatmin edici.Vanguardın yarı pişmemiş betasından sonra ilaç gibi geldi.Hali hazırda oynadığım Coldwar a dönemem bile artık.Sildim gitti hatta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Betayı oynamak için insider mi olmamız gerekiyor?

• Oyun güzel ama kontrolcü ve klavye mause aynı lobiye atarsa sonumuz hiç iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bati-Wan_Kenobi -- 25 Eylül 2021; 19:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Betayı oynamak için insider mi olmamız gerekiyor?
    Betayi oynamak icin 13.09.20021 kadar kayit yaptirmak gerekiyordu.

• Eski Halo'culardan Murat abi'de oyunu beğenmiş :)

HALO INFINITE - XBOX ANA KONUMurat Sönmeztwitter
    “Halo 4 ve 5'ten sonra en sonunda Infinite ile multiplayer tekrar adam olmuş. Özlediğim tadı tekrar yakaladım”
    https://twitter.com/Ejderha/status/1441820812491718660?s=20
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Crossplay opsiyonlu olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.