Şimdi Ara

HALO INFINITE - XBOX ANA KONU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.409
Cevap
27
Favori
103.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ekip olarak yaklaşık 3 saat kadar CTF-Strongholds gibi objektif modlarını da oynadıktan sonra bu oyunun kesinlikle en iyi Halo'lardan biri olacağına eminim. Eğer Big team battle da arena kadar güzelse, 343'ün dediği gibi bu oyun uzun yıllar oynanacak ve üzerine inşa edilecek bir oyun olur çünkü oyunun temeli çok sağlam.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 26 Eylül 2021; 10:23:37 >
  • Ben önceki haloları oynamadım , halo 5 in multisini yaklaşık 1400 saat oynadım. Eski oyunları oynayanlar halo5 i eleştirir ve eski oyunları överdi. Zaten son zamanlarda oyunun iyileri dediğimiz proların çoğuda 5 den ziyade masterchef in online yayınlarını yapıyordu.
    Öyle bir oyun yapmışlarki 5 ile eskiler arasında bir oyun olmuş. Hem eskiler hemde yeniler beğeniyor. Mesela halo 5 oynamış biri olarak eski oyunlar bana yavaş geliyordu ama bu oyun yavaşta gelmedi. Evet halo 5 deki gibi kaçma hareketleri yok ama eksikliğini hissettirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 26 Eylül 2021; 12:16:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beni tatmin etmeyen yanlarına gelince pistol vuruş ve atış yaparkenki tatmin hissi sanki biraz azalmış. Bunun dışında belki daha ayarımı bulamadığım içindir ama aim alma mantığı biraz değişmiş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 26 Eylül 2021; 12:21:11 >
  • Arkadaşlar multiplayer a girince çok bekliyorum bir türlü lobyy e düşemiyorum sizde de oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 26 Eylül 2021; 12:29:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Arkadaşlar multiplayer a girince çok bekliyorum bir türlü lobyy e düşemiyorum sizde de oluyor mu?
    Dostum multiplayer sadece belli saatlerde acik orn. 20.00 ve 24.00 arasi

• quote:

Orijinalden alıntı: jarkaman

Beni tatmin etmeyen yanlarına gelince pistol vuruş ve atış yaparkenki tatmin hissi sanki biraz azalmış. Bunun dışında belki daha ayarımı bulamadığım içindir ama aim alma mantığı biraz değişmiş gibi.

Tabanca bence dengelenmiş. Önceki oyunda millet tabanca dışında birşey kullanmıyordu. Commando tüfeği de DRM nin seri atış yapanı olmuş. İleride nerf yiyebilir. Genel olarak oyun mekanikleri taş gibi. Dash saçmalıkları da gitmiş, iyi olmuş. Özellikle halat mekaniğini çok beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tam bir sandbox simulator olmuş, 3 ve Reach'in en sevilen yönlerinden biri buydu zaten bunda birkaç level yukarı taşınmış, metallerin elektrik iletkenliğini bile yapmış adamlar 

UberNick TVyoutube
    Check out my Twitch & drop a follow here: https://www.twitch.tv/ubernick Main channel: https://www.youtube.com/user/UberNickYT #Halo #HaloMCC #HaloInfinite
    https://www.youtube.com/watch?v=HZp1BjSZBIY&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Arkadaşlar multiplayer a girince çok bekliyorum bir türlü lobyy e düşemiyorum sizde de oluyor mu?

Hocam 8-12 arası mı bu oluyor , oyunun Pvp kısmı bu saatlerde açık çünkü, bu saatlerin dışında kapalı.

• jarkaman J kullanıcısına yanıt
    1400 saat halo nedir kardesim :) oyun dendigi kadar var, ya seven cok seviyor, ya da adam hic sevmiyor, karar veremedim diyen oyunu oynayamiyor

• Halo 3 den sonra keyifle oynayacağım bir multiplayer olmuştur sanırım. Beta vs denemek istemiyorum, hemen oyun içinde test edeceğim. Single da güzel olduysa baya oynarız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Halo pvp mekaniği diğer hiç bir oyuna benzemiyor. Aim önemli ama asıl önemli olan beraber hareket etmek ( iç içe koşmak anlamında değil ) doğru zamanda kaçmayı becerebilmek vs.
    Halo beşte dengeli ve heyecanlı bir maç sonu adrenalin ve doyumluluk bakımından çok doluyorsun hatta kullanıyorsan dur bir sigara yakayım falan oluyorsun ;) ama diğer oyunlarda ki alışkanlıklar ve beceriler yalan oluyor ;) alışmak için emek vs. istiyor. Sadece o sabıra sahip olanların erişebildiği bir keyif...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 26 Eylül 2021; 15:20:1 >
  • jarkaman J kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyorsun, kendimi sudan cikmis balik gibi hissettigim 2 fps oyunundan biri. Digeri de R6 zaten. Her ikisinin de kendine has mekanikleri var, populer fps lerden farklilar, saniyorum beni bozan sey o kendine has nisan alma ve ates etme mekanigi. Adapte olamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Hocam 8-12 arası mı bu oluyor , oyunun Pvp kısmı bu saatlerde açık çünkü, bu saatlerin dışında kapalı.

Alıntıları Göster
    Vay anasını bunu bilmiyordum eyvallah..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Alışacaksın zamanla merak etme

• Crosshair kapanıyor mu? Çok fazla yer kaplıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 26 Eylül 2021; 17:19:4 >
  • Müüüü kemmmm melllll! Eğer anlık bir heyecan değilse, bence gameplay olarak serinin en iyi multiplayer'ı olmuş, saatler nasıl geçti anlamadım. Tüm önyargılarımı yuttum. Behemoth mükemmel bir harita. Nesil boyunca günlerimi gecelrimi geçireceğim oyun belli oldu. İyi Halo multisi kadar kral bir şey var mı bu dünyada ya. Oh be!

• Her ne kadar Fps olmaları hariç birbirilerinden çok farklı oyunlar olsalarda,multi oyun açlığı çekilen yeni nesilde cod ve bf nin bu kadar tartışıldığı bir dönemde,yeni nesil ibaresine yakışır bir oyun yapmış olmaları sevindirici.Halo sevmeyen oyuncuların bile şans vermesi gereken,zamanla müptelası olunacak bir oyun geliyor.Halo 3 ve Reach den sonra sırasıyla 4 faciası ve 5 in iyi bir multisi olsada gereksiz elementlerle boğulmuş yapısı sonrası hiç umudum kalmamıştı.Hala şoktayım tech preview bitmesin istiyorum.Aralık 10 nasıl gelecek bilemiyorum..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shazam! kullanıcısına yanıt

Yine göz kamaştırıyosunuz hocam. Maşallah 😂

• Yabanci forumlarda veya oyun elestirmenleri arasinda oyunu begenmeyen henuz duymadim sanirm. Tek elestiri challange ile xp kasma muhabbetine gelmis. Ama buyuk ihtimal onuda duzeltirler su ana kadar community ne isterse onu yaptilar cunku. Cok iyi konusmak istemiyorum nazar degmesin diye ama cok cok iyi bir oyun bizi bekliyor sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 27 Eylül 2021; 13:47:51 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.