Şimdi Ara

HALOJEN AMPUL İYİLEŞTİRMESİ TERCİHİNİZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende NARVA beyaz ışık H4 var,Almanyadan getirttim,aydınlatma süper.Narva yı bilenler bilir en iyi ampulleri üretirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartannyan -- 17 Nisan 2007; 21:47:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

geçen sanayide mtec superwhite denettirdim. adam ampulu taktı bi baktım yeşilimsi yandı

bu ne ya dedim vazgeçtim. artık ampul işini de bıraktım üstündeki silverstarlar duruyor işte. bildiğiniz standart ampul. hiç bi farkı yok servisin taktığından. kafa yormaktan vazgeçtim

benim MTEC bembeyaz yanıyor yaw seninki yeşil olmasın supergreen falan

gündüz vakti sarı parklarla denedik arkadaşın passat ta yosunumsu yeşil gösterdi düz park lambası vardı gerçi üstünde ondan da olabilir gerçi. benim arabada arkadaydı da H4 yokmuş, H7 varmış. mecbur passatta denediydik.

evet sarı parklar etkiliyor ışığı gene mtec marka park ampulleri var onları dalınca bembayaz oluyor vallaha. gerçi yanına gerçcek bir xenon kit li araba geldi mi baya moralin bozluyor ya neyse

• Bu park ampullerinde beyaz ışık veren en iyi mtec mi yoksa philips in ışığımı? beyazlık olarak hangisi daha iyi duruyor?
  • Bugün osram ss ı almaya gidicektim osram ss kullanan bikaç arkadaşla görüştüm osram ss ın gereğinden fazla ısındığını , reflektörde buğu ve kararmaya sebep olduğunu söylediler bende kararsız kaldım.

Bursa da bir aksesuarcıya Philips Power2Night 150 fiyatını sordum çifti 70 YTL dedi. Osram ss çiftide 35YTL hangisini alayım uzun vadede kullanmak için?
  • hafta sonu bende boşta cylone 6000 k xenon kit olacak ..isteyene vereyim diyorum kimse ilgilenmior ..şu anda arabanın üzerindeki xenon kit ..sırf mtec arıza uyarısı vermiyor ve mercekli far aldım diye değişiyorum ..birisi ver desin verecem kimse ilgilenmiyor .. parasında değilim ... isteyene piyasasının yarısına veririm .
  • Kardeş Xenon kit külfetli geliyor bana
  • Ben geçen hafta servisin tampon inmeden olmaz dediği megan II nin ampulleri değiştirdim...allem kallem allerim kollarım sıyrıldı 2 saatte taktım hem uzun hem kısa hem park. Bu kadar bu işlere kafa patlatan oto üreticileri neden ampul değişimini zorlaştırırlar anlamam...

Eski aracımda çok oynamıştım ampullerle çünkü 30 saniyede değişebiliyordu , her hafta ampul denerdim , en son taktığım 100w lık çin işi beyazlarla soketleri katletmiş ama vaktinde el attığım için sistemi kurtarmıştım. Yeni alacağım arabanın farlarla oynamamaya yeminliydim , ama xenon istemi tepişince dayanamadım , xenona da ayıracak para yok , sanayiden mtec beyaz ararken NARVA önerdiler 55w-85w modelleri var ısıdan korktuğumdan 55w taktım , sonuç bayağa kuvvetli oldukça beyaz ancak aydınlatılmış yollarda nispeten gücünü kaybediyor , aracın camları mavimsi olduğundan içeriden maviye çalan bir renk hakim , ancak xenonun yerini tutmuyor tutmuyor , en kısa zamanda alacağım....

• Ben seneler evvel golf cabrio ya zender panjurlu büyük iki far modelini ve 90-100w ampuller takmıştım ..çok güzel aydınlatıyordu ama karşıdakini çok rahatsız ediyor diye söktüm ..Farın çok ısınmasının yanı sıra direk bu tip orjinalinden farklı bir ampül takmada en önemli husus röle takılması şart çünkü far düğmelerini sellektör kollarını yakabiliyor ve araca zarar veriyor...daha evvelde hell ve başka marka mavi ışık veren uyduruk ampuller takmıştım caddy e bir ayda patladı ..En son hem caddy e hemde megane I ime MTEC taktım caddy de çok memnunum çünkü far camı çizgisiz cam..megane da ise aydınlatma çok kötü xenon tarzı ampuller ,çizgili far camlarında bu tip beyaz ışık veren ampuller aydınlatmayı iyi yapamıyor..bu arada caddy nin ampülü H7 ,Megane ınki H4 ....Beyaz ışık istiyenlere ve farları çizgisiz düz cam olan araçlara Mtec i tavsiye edebilirim çok güzel..

Ampul değiştirme konusunda da caddy nin arka stopları berbat komple stobu söküyorsunuz yetmiyormuş gibi birde arka ampul paneli dahi vidalarla sökülüyor...Seneler evvel bmw 1978 model e 21 vim vardı bağajdan iki çevirme düğmesi vardı camı çıkıyordu takmak bir dakikaydı ..Bende arkadaşıma katılıyorum bu kadar kolay olması gereken işlemler neden böyle zorlaştırılıyor hiç anlam veremiyorum..

• Mtec i tavsiye edebilirim çok güzel bu gun aldım aksam denedım
    xenon gıbı olmasada gayet guzel kımse anlamıyo
    hatta tuhaf tuhaf bakıyrlar bu arbada xenonmu var dıye benm araba tıpo aynı arabayı kullananların dikkatini çekiyo.
    ben gece için ok derim arkadaslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

Ben geçen hafta servisin tampon inmeden olmaz dediği megan II nin ampulleri değiştirdim...allem kallem allerim kollarım sıyrıldı 2 saatte taktım hem uzun hem kısa hem park. Bu kadar bu işlere kafa patlatan oto üreticileri neden ampul değişimini zorlaştırırlar anlamam...

ön çamurluk içindeki kapaktan takmayı deneseydiniz kollarınıza hiçbirşey olmazdı 10 dakikada da biterdi maximum
  • parklar için mtec park ampulu kısalar içinde philips power2nigt gt150 ampulü aldım haftasonu resimleri çekip paylaşırım.
  • umarım 80 ytl harcadığına değmiştir...
  • ikisi 70 ytl tuttu. parklar ve kısalar. Daha takıp denemedim haftasonu kısmetse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon88 -- 25 Nisan 2007; 20:39:14 >
  • bugün mtec super white taktırdım sonunda

sol tarafta silverstar, sağa mtec takılıyken yaktım.

normalde gece sarı gibi görünen silverstar resmen turuncu göründü mtec in yanında

bu mteclerin ömrü ne kadar gündüz de far açarım genelde. patlayacak diye tırsıyorum açmıyorum. bir de selektör yapıldığında karşıdaki iyi görüyor mu gündüz gece?
  • ben de beyaz ışık diye osram cool blue almıştım serviste taktılar bir baktık sarı

sonra akşam baktığımda o kadar sarı olmadığını gördüm, ama tam beyaz da değildi. civiclerde park fardan ayrı olduğu için daha iyi belli oluyor. aydınlatması öncekine göre daha iyi geldi ve bunları kullanmaya karar verdim. bunlar için % 10 daha fazla ışık diyordu, silver star için ise %50. silver starın ışığını düşünemiyorum baya kuvvetlidir sanırım. bu arada sislere m-tec taktırmıştım biraz maviye kaçar gibi olsa da yine de güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suzitusi

ben de beyaz ışık diye osram cool blue almıştım serviste taktılar bir baktık sarı

sonra akşam baktığımda o kadar sarı olmadığını gördüm, ama tam beyaz da değildi. civiclerde park fardan ayrı olduğu için daha iyi belli oluyor. aydınlatması öncekine göre daha iyi geldi ve bunları kullanmaya karar verdim. bunlar için % 10 daha fazla ışık diyordu, silver star için ise %50. silver starın ışığını düşünemiyorum baya kuvvetlidir sanırım. bu arada sislere m-tec taktırmıştım biraz maviye kaçar gibi olsa da yine de güzel.

silverstar aslında abartılıyor. herhengi bir super%30 ampul den daha düşük seviyede ışık veriyor. geceucusu.com da autobild sanırım, yaptığı test yazıyor.

cool blue ile arasındaki lümen farkı 50. akşam giderken aynı oluyorlar

• c max aracımda ford yetkili servisinin kampanyasıyla osram silverstar taktırdım.
    2 uzun 2 kısa 2 park 2 sinyal toplam 70 ytl.
    Orijinal sarı renk aldım. Orijinal takıntım nedeni ile.
    Alma nedeni gece performansını arttırmaktı.
    Uzunlarım artık çok uzun kısalarım eski uzunlarımın %75 ine ulaştı.
    Hem de alman malı. 55 watt gücünde yani orijinali ile aynı güçte.
    Soketi yakma tesisata zarar riski yok.
    Hemde ford garantili işlem.
    Orijinal Xenon ayrı tutulursa yapılabileceğin en iyisi diyebilirim.
  • aldığım ampuller bunlar buyrun resim yarın takıp eski ve yeni arasındaki farkıda paylaşıcam.

HALOJEN AMPUL İYİLEŞTİRMESİ TERCİHİNİZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon88 -- 27 Nisan 2007; 22:53:41 >
  • Arkadaşlar philips crystal vision nasıldır? Benim için önemli olan yolu en güzel aydınlatması aracım fiat albea bide beyaz renkli olsun sarılar çok çirkin duruyor sizce ne almalıyım aracıma fiyat: max. 100 ytl
  • THESHUCK kardeş o istediklerinin birarada olmasını istiyorsan xenon kit almalısın çünkü hem beyaz hemde yol performansı yüksek halojen ampul bulamazsın.

yol görüşü performans diyosan Philips Power2Night 150 vision plus veya osram ss , beyaz ışık xenon görüntüsü istiyorsanda philips diomond vision öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.