Şimdi Ara

HALOJEN AMPUL İYİLEŞTİRMESİ TERCİHİNİZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Arkadaşlar philips crystal vision nasıldır? Benim için önemli olan yolu en güzel aydınlatması aracım fiat albea bide beyaz renkli olsun sarılar çok çirkin duruyor sizce ne almalıyım aracıma fiyat: max. 100 ytl

MTEC super white
    çifti parklarla alırsan 40 ytl. sanayide öle taktırdım bugün. ankarada. 50 den düştüler. 3 aydır araştırıyorum. kime sorduysam bunu dedi. forum olsun başka yer olsun.

philips patlasa yazık valla
  • quote:

Arkadaşlar philips crystal vision nasıldır? Benim için önemli olan yolu en güzel aydınlatması aracım fiat albea bide beyaz renkli olsun sarılar çok çirkin duruyor sizce ne almalıyım aracıma fiyat: max. 100 ytl

HALOJEN AMPUL İYİLEŞTİRMESİ TERCİHİNİZ ?
  • O fotoğrafdaki Xenon.

Senin mercekli farın yok arkadaşım, taktırırsın tamam sana güzel gelir iyi aydınlatır ama ya karşıdaki? Bunu düşündün mü hiç? Birde senin farların büyük, ışık iyice dağılır ve karşıdaki devamlı seni anar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

O fotoğrafdaki Xenon.

Senin mercekli farın yok arkadaşım, taktırırsın tamam sana güzel gelir iyi aydınlatır ama ya karşıdaki? Bunu düşündün mü hiç? Birde senin farların büyük, ışık iyice dağılır ve karşıdaki devamlı seni anar.

aynen katılıyorum xenon alıcaksan bence mercekli far olması şart hem ışık homojen dağılır hemede karşıdakini rahatsız etmemiş olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bal974

Osram Silverstar kullanıyorum ve çok memnunum.

Ama gönlümden Visionplus geçiyordu, ama bir türlü bulamadım.

Birkaç yerde Osram Silverstar vardı, ama Philips Visionplus yoktu. Duymamışlar bile böyle güzel bir ampulu...

Dostum geçen cuma günü Peugeot 207 1.4 trendy 90bg aldım.Farlarını beyaz yapmak için birkaç yere baktım yalnız sorduğum yerde(pek güven vermedi adam bana) takılması için regulatör takılması gerektiğini ve maliyetin 150-200 ytl olduğunu söyledi.Bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim.Özellikle 207 için takılmasında bir sorun olup olmadığnı hakkındada bilgin varsa yada Ankarada tavsiye edeceğin(diğer arkadaşlarda yardımcı olursa süper olur) yer varsa sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

MTEC super white
    çifti parklarla alırsan 40 ytl. sanayide öle taktırdım bugün. ankarada. 50 den düştüler. 3 aydır araştırıyorum. kime sorduysam bunu dedi. forum olsun başka yer olsun.

Dostum bunları ankarada nerede taktırdın birde peugeot 207 ye takılabilirmi.Bilgi verirsen sevinirim.

• ya ben mtec almak için çıktım bi pazar canım sıkıldı buralarda baktım yoktu sonra gittim bauhasua orada adam dedi ki al şunları bunlar çin malı diil beyaz yanar güzel.

13 liralık bi alet made in italy hemen aldım taktım baktım çok güzel, beyaz ynıyor.

bide beyaz park taktımmı tamamdır.

Baya bildiğiniz beyaz bir renk yanıyor, parklar sarı oluyor yanında.

Neticede memnunum.

Beyaz renk çok hoş ama bir negatif yanı beyaz ışık pek belli olmuyor sanki aydınlatması o kadar ii değil ,gerçi ben önceden de kördüm.
    Bu arada OPEL orjinal ampül olarak Philips takmış

7 yıl patlamadı bi 7 yıl daha giderdi heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 14 Mayıs 2007; 17:01:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltydog

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

MTEC super white

Dostum bunları ankarada nerede taktırdın birde peugeot 207 ye takılabilirmi.Bilgi verirsen sevinirim.

serdar oto
    3953066
    kucuk emek san 648 sok no 16
    ostım

gitmeden önce telefon etsen iyi olur, elinde olmaz ise boşuna gitmemiş olursun.

sanayi sitesinde melih gökçek bulvarı var. oradan dümdüz git sonlarda sağa bakınca ilk sokak zaten görünüyor serdar oto diye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.