Şimdi Ara

HALOJEN AMPUL İYİLEŞTİRMESİ TERCİHİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osram Silverstar ve Philips Vision Plus arasında kaldım tercihiniz ne olurdu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon88 -- 16 Nisan 2007; 21:13:40 >

• İkiside değil Mtec Super White, kullan anlarsın.
  • silver star kullandım iyidi normal halojen ampullere göre. Hatta bence çok iyidi yani standart ampullere ggöre. Ama vision plus kullanmadım onun hakkında yorum yapmıyacağım. Ama philips daha pahalıdır bence sen git silverstar al ben ikisini 20 ytl ye almıştım

Şimdi H4 Mtec beyaz ampul aldım onu kullanıyorum silverstarlarıda dedeme verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

İkiside değil Mtec Super White, kullan anlarsın.

Kardeş benim için önemli olan yol performansı görüntü olarak mtec güzel ama performans olarak osram silverstar veya philips vision plus ın yerini tutamaz.

BURDAN İNCELEYEBİLİRSİN
  • Hee pardon özür dilerim. Ben senin o ilk mesajda dediğin ampulleri mavi renk ışık veren ampuller sandım.

O yüzden Mtec dedim. Kusura bakma..
  • Orjınal ampullerin watt larına sağdık kalın çok ısınıyor yüksek wattlılar , mutlaka uv filter olsun , zaten phıllıps ve osram gibi markalarda bunlar var . Model önerebilirim iki markadan birinde 3 bolgeli ampuller çıktı onlara bakın aydınlatması çok iyi diye duydum...

www.geceucusu.com göz atınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADAC -- 16 Nisan 2007; 12:36:18 >
  • ADAC yazdıkların çok doğru arabanın kullandığı voltaj değerinin üstünde ampul kullanmak çok ısınıyor ve tesisata zarar verebilir aman dikkat.

Philipsin o 3 bölgeli ampulude araştırdım biraz alıp kullanan bikaç kullanıcının yorumlarında memnun olmadıklarından bahsetmişer. En iyi performans için yapılan testelerde Osram Silverstar 1.olmuş 2.Philips Vision Plus. Fiyat ve performans olarakda osram bana daha yakın geldi.

HALOJEN AMPUL İYİLEŞTİRMESİ TERCİHİNİZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon88 -- 16 Nisan 2007; 21:09:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soram kullandım ve çok harika yukarıda da dedim zaten sende araştırmışın, normal standartlara göre %50 daha çok ışık veriyor +20 metre da ilerisini aydınlatıyor.

sana aslında xenon kit taksak performansın süper olur ozaman her yeri aydınlatırsn
  • Osram Silverstar kullanıyorum ve çok memnunum.

Ama gönlümden Visionplus geçiyordu, ama bir türlü bulamadım.

Birkaç yerde Osram Silverstar vardı, ama Philips Visionplus yoktu. Duymamışlar bile böyle güzel bir ampulu...
  • Bursada osram ss 'ı en uygun nerde bulabilirim acaba bilen varmı?
  • Ikisi de degil, Philips Power2nite GT150 En iyi Yol aydinlatma performansi...
  • geçen sanayide mtec superwhite denettirdim. adam ampulu taktı bi baktım yeşilimsi yandı

bu ne ya dedim vazgeçtim. artık ampul işini de bıraktım üstündeki silverstarlar duruyor işte. bildiğiniz standart ampul. hiç bi farkı yok servisin taktığından. kafa yormaktan vazgeçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

geçen sanayide mtec superwhite denettirdim. adam ampulu taktı bi baktım yeşilimsi yandı

bu ne ya dedim vazgeçtim. artık ampul işini de bıraktım üstündeki silverstarlar duruyor işte. bildiğiniz standart ampul. hiç bi farkı yok servisin taktığından. kafa yormaktan vazgeçtim

benim MTEC bembeyaz yanıyor yaw seninki yeşil olmasın supergreen falan

• En iyisi direk Xenon kit uygulamak. Artık eskisi gibi pahalıda değiller. Mtecler ucuz 350 - 400 YTL felan H7'ler.
  • ballast+ampül almakla bitse iyi ama mercekli far masrafını da ekleyeceksin o paraya.
  • evet aynen .. ve hatta dingil sensörü far yıkama paketi ve bir çok sensör daha gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Ikisi de degil, Philips Power2nite GT150 En iyi Yol aydinlatma performansi...

parasıda güzel ama kardeş onu alacağına mtec xenon kit al daha iyi olur

bugün yedek parçalcıları gezdim osram ss ın fiyatını sormak için adamalrın çoğu duymamış hiç bu modeli ilginç
  • phılıps crystalvısıon dan sasma derım bı satıcı olarak en ıyı sı o osram ne kı suya bıle dayanamıyor hemen gum gozumle gordum test yapılırken....
  • f1tuning06 phılıps crystalvısıon dediğin ampul beyaz ışık mı yoksa sarımı daha öncede dediğim gibi çoğu beyaz ışık veren ampulun aydınlatması yeterli değil oyüzden osram ss ı düşünmüştüm philips vision plus pahalı geldi biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

geçen sanayide mtec superwhite denettirdim. adam ampulu taktı bi baktım yeşilimsi yandı

benim MTEC bembeyaz yanıyor yaw seninki yeşil olmasın supergreen falan

gündüz vakti sarı parklarla denedik arkadaşın passat ta yosunumsu yeşil gösterdi düz park lambası vardı gerçi üstünde ondan da olabilir gerçi. benim arabada arkadaydı da H4 yokmuş, H7 varmış. mecbur passatta denediydik.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.