Şimdi Ara

Halojen ampule alternatif olarak LED?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışma odamda 200W çubuk halojen ampul kullanıyorum. Benzer bir aydınlatma sağlayacak daha ekonomik bir LED çözüm olarak dengi ne olabilir? Avizenin duyu değiştirilerek bir geçiş mümkün olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: xaran555

Çalışma odamda 200W çubuk halojen ampul kullanıyorum. Benzer bir aydınlatma sağlayacak daha ekonomik bir LED çözüm olarak dengi ne olabilir? Avizenin duyu değiştirilerek bir geçiş mümkün olur mu?

Endirekt aydınlatma yapıyorsanız LED ampuller bu iş için uygun değil. Avizeyi değiştirip kaliteli bir (Osram tavsiye ederim) 20-25 Wattlık tasarruflu ampulü alıp kullanın. Saygılar...
  • evet aynen öyle osram yada General Electric 20-25Watt lık olan ampullerin aydınlatması muazzam gerçekten... Onun dışında ledlerde istenilen güçte istenilen ışığı veremiyorlar....

Teknolojiyi bekliyicez bu konuda...
  • Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz6577

evet aynen öyle osram yada General Electric 20-25Watt lık olan ampullerin aydınlatması muazzam gerçekten... Onun dışında ledlerde istenilen güçte istenilen ışığı veremiyorlar....

Teknolojiyi bekliyicez bu konuda...

General Elecrtic ampullarin bulunduğu odalarda nur var, florasanlarda pus var.

Çok net bir fark var arada .)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osram tasarruflu ampulleri tavsiye ederim, verdiği ışık çok iyi. Bir de Tekzen'de gördüm kırık beyaz rengi gelmiş 23w güçte (103w) ama 1500 lümen ışık değeri var. Beyaz ışık olanları 1450 lümen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.