Sanırım maç sonları inanılmaz gözyaşları içinde bizi duygulandıran konuşmalar yapardı.
ULUSOY İSTİFA
selpaklar peçeteler havada uçuşurdu,tv önünde ağlama sızlanma numaralarıyla bütün gslileri arkasına alırdı=)en önemlisi milli takımımızın başarısı değil hu ön planda olurdu..baksın hasan doğandan örnek alsın,tv karşısına geçip yalandan gözyaşı dökmekle olmuyor bu işler..
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
selpaklar peçeteler havada uçuşurdu,tv önünde ağlama sızlanma numaralarıyla bütün gslileri arkasına alırdı=)en önemlisi milli takımımızın başarısı değil hu ön planda olurdu..baksın hasan doğandan örnek alsın,tv karşısına geçip yalandan gözyaşı dökmekle olmuyor bu işler..
Evet, bir Galatasaraylı olarak milli maçtan sonra gözyaşlarına boğulduğu için Haluk Ulusuy'u pirim bildim, biat ettim
banane..kime biat ediyosan ona söyle.
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
Evet, bir Galatasaraylı olarak milli maçtan sonra gözyaşlarına boğulduğu için Haluk Ulusuy'u pirim bildim, biat ettim
hasan doğan ın yalak tavırlarını görmezdik hiç olmassa
quote:
Orjinalden alıntı: evohan
Aynen katılıyorum hocam.
ee ulusoyun gs ile olan karşılıklı yalak tavırlara ses çıkmazsa zamanında,bunlarada çıkmaz.etme bulma dünyası
quote:
Ağır olmamış mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: No Limit
quote:
Ağır olmamış mı ?
yav ulusoy a şu forumda neler denmiştir çok normal bir tabir benimkisi
hasan doğan herhangi bir kulube yalaklanmıyoki adam herkeze yalakllanıyor.. adamı orya tepeden inme getirttiler kendi bileği hakkıyla gelmediği içinde böyle ezik dolanıyor işte .. aynı ulusoydan bir önceki ezik gibi
hasan doğan herhangi bir kulube yalaklanmıyoki adam herkeze yalakllanıyor.. adamı orya tepeden inme getirttiler kendi bileği hakkıyla gelmediği içinde böyle ezik dolanıyor işte .. aynı ulusoydan bir önceki ezik gibi
ulusoy göreve geldiğinde onu gs başkanı bile istemiyordu adam ı tüm kuluplerden soyutlattılar şimdi herkez gördü adam tek başına mucadele ediyordu.. bel altı vurmasalar ginede gönderemezlerdi
yani seversniz sevmessiniz ama hs. doğan la falan karşılaştırmayın derim bu konuda
ben hasan doğan'ın kişiliğine güveniyorum
federasyonun h.ulusoy'un bırakmasından sonra sponsor gelirleri 2 kat arttı acaba neden? TFF artık kurumsal bir yapılanma içerisine girdi. gelirleri belli giderleri belli. yok olan uçup giden paralar yok artık.
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
quote:
Bu senenn acısı hala duruyo bunlara bulaşmayın neden mi önceden ulusoy vardı şimdi oda yok öne sürecekleri
yine birbirinize gircek bi konu buldunuz bravo
quote:
Orjinalden alıntı: gondor_ranger
yine birbirinize gircek bi konu buldunuz bravo
Ben de buna katiliyorum ulan.
O beğenmediğiniz Hasan Doğan maçtan hemen sonra çıkıp dedi ki: "Türkiye , Euro 2008'de şampiyon olsa da Türk futbolu aynı kalacak , elense de. Önemli olan Türk futbolunu ileriye götürecek yatırımları yapmak." Kaç kişi o coşku içinde bu kadar güzel bir tespit yapabilirdi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme