Şimdi Ara

halüsinasyon görmek istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda bir kere bile görmedim nasıl bir his çok merak ediyorum. Hele şu çizgi filmlerde vardır ya çölde vaha görürler işte öyle bir şey görmek istiyorum, göremeden göçüp gitmek istemiyorum beyler yardım edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tantum iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• al bununla idare et.

not: korkunçlu öğe yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keiichi Tsuchiya

al bununla idare et.

not: korkunçlu öğe yoktur.

Hocam bu sadece efekt veriyor

• Ameliyatta narkozla bayıltımışlardı. Ameliyattan çıktıktan sonra narkozun etkisi tam geçmiyor tabi. Etrafımda bir sürü insan görmüştüm. Yorgun ve sinirli olduğumdan hepsine küfrettim. Meğer gerçekmiş. Babama falan küfretmişim narkozun etkisiyle. Konusu açıldıkça utanırım.

• Aç karna 1 adet 70 lik iç
    Halüsinasyon yanında eşantiyon olarak dünyanın kaç bucak olduğunda görürsün

• ben gördüm ve çığlık attım gece bir adam gördüm. onun dışında da çok gördm ama onlar doğalmış hibi geldiği için korkmadm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmek istiyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ülkemizde bolca bulunabilen üzeyik tohumu ve kargı kamışı ile Dmt yapılabildiğini duymuştum biraz araştır istersen.

• absinthe iç ve bu videoyu aç sesini tamamen kıs hemen sonrasında

bu müziği aç sesi aç halisünasyonun babasını görürsün :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tugiacar

Ülkemizde bolca bulunabilen üzeyik tohumu ve kargı kamışı ile Dmt yapılabildiğini duymuştum biraz araştır istersen.

garip bi maddeymiş uyku dışında sadece doğum ve ölümde salgılanıyormuş
  • quote:

Ülkemizde bolca bulunabilen üzeyik tohumu ve kargı kamışı ile Dmt yapılabildiğini duymuştum biraz araştır istersen.

bu bana beyaz ışığı gösterir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: - Black Widow -

Yanlız vaha olarak kastettiğin şey serap görmekse serap halüsinasyon ile alakalı değil. Serap ışığın göze geliş açısından kaynaklanan bir görüntü kayması sadece.
    Atmosferik bir olay.

Yazın kavurucu sıcakta Ege tarafına git. Dikkatle bakarsan otobanda serap görebilirsin. En azından bir halüsinojen kullanmamış olursun.

tahmin etmiştim konuyu açmadan önce google'a yazacaktım sonra dedim boş ver. neyse unutmam bundan sonra.

bu arada epeydir görüşmüyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

quote:

bu bana beyaz ışığı gösterir hocam

Dmt için zamanında çok araştırma yaptım ve araştırmalarım neticesinde birgün kesinlikle kullanmak istiyorum..Bir ışık göstereceğine eminim ama rengini bilemem.Bu arada bu Dmt epifiz bezi tarafından da salgılanan bir molekül olduğu söyleniyor .Epifiz bezi bildiğiniz 3.göz tabir edilen organ.Dmt nin epşfşz bezini harekete geçirdiği söyleniyor ve araştırmalarımda bilinen hiçbir zararlı yanı olmadığını okumuştum..Ama malesef ülkemizde yasak

• Diş hapı at 10-15 tane

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.