Arkadaşlar günlerdir arıyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Nette bir kaç sitede var ama stokta yok. Joker babyde var görünüyordu orda da kalmamış. Nerde bulabilirim bunları ?
quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi Derslerine çalışsana yaşın kaç sincap 20
quote:Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi Derslerine çalışsana yaşın kaç sincap 20
quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi Derslerine çalışsana yaşın kaç sincap 20 Yalnız cidden başarılı şeyler yapılıyor. Hama Beads, IKEA, Bauhouse gibi yerlerde mevcut.. Takipteyim
quote:Orijinalden alıntı: Aquarium Bird quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi Derslerine çalışsana yaşın kaç sincap 20 Yalnız cidden başarılı şeyler yapılıyor. Hama Beads, IKEA, Bauhouse gibi yerlerde mevcut.. Takipteyim ikeada buldum fakat internetten sipariş veremedim kartları kabul etmedi gidip alıcam artık
quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: Aquarium Bird quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi Derslerine çalışsana yaşın kaç sincap 20 Yalnız cidden başarılı şeyler yapılıyor. Hama Beads, IKEA, Bauhouse gibi yerlerde mevcut.. Takipteyim ikeada buldum fakat internetten sipariş veremedim kartları kabul etmedi gidip alıcam artık Ben de gidip alacaktım sonra dedim Edirne'de IKEA mağazası yok ama Tekzen var. Tekzen'de bulunuyor mu acaba? Yoksa artık sipariş vereceğim.
quote:Orijinalden alıntı: Aquarium Bird quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: Aquarium Bird quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi quote:Orijinalden alıntı: Bow Tie quote:Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi Derslerine çalışsana yaşın kaç sincap 20 Yalnız cidden başarılı şeyler yapılıyor. Hama Beads, IKEA, Bauhouse gibi yerlerde mevcut.. Takipteyim ikeada buldum fakat internetten sipariş veremedim kartları kabul etmedi gidip alıcam artık Ben de gidip alacaktım sonra dedim Edirne'de IKEA mağazası yok ama Tekzen var. Tekzen'de bulunuyor mu acaba? Yoksa artık sipariş vereceğim. şansa bak ben de edirnedeyim