Şimdi Ara

RCA KAblo ucundaki kırmızı kafayı kopardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kabloları motor sesi yüzünden diğer tarafa aldım.nasıl olduysa nasıl becerdiysem o kırmızı - beyaz olan kafalardan biri koptu bunu nasıl yapabiliriz.yada yaptırabiliriz. leyimlesem olurmu?

edit:woferr rca yer değişmesi

şimdi aklıma geldi anfi den Y kablosu ile tek RCA gidiyor ve Teypten bas kontrol için başka RCA gidiyor anfide onların yerlerini değiştirsem olur değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprachen -- 17 Temmuz 2007; 20:47:32 >

• Kablo üzerinden mi koptu
  • Bir resim ekleyebilirseniz daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

arkadaşlar kabloları motor sesi yüzünden diğer tarafa aldım.nasıl olduysa nasıl becerdiysem o kırmızı - beyaz olan kafalardan biri koptu bunu nasıl yapabiliriz.yada yaptırabiliriz. leyimlesem olurmu?

edit:woferr rca yer değişmesi

şimdi aklıma geldi anfi den Y kablosu ile tek RCA gidiyor ve Teypten bas kontrol için başka RCA gidiyor anfide onların yerlerini değiştirsem olur değilmi?

Seste sinyal kablosu önemlidir dolayısıyla hiç lehime eke uğraşma değiştir sanki kaç paralık şey
  • yok arkadaşlar resim.

kopan şey hani vcd lerde yokmu 3 lü kafalar RCA da da 2 kafa var işte.teypi çekeyim dedim zorladım ucundan koptu bi tanesi.

bende şöyle yaptım anfiden 2 tane RCA geliyordu biri bas kontrol için biri hopörler için.bende bas RCA sını hoperler çıkışlarına taktım.Kopan RCA yı da bas kontrol taktım.Bas kontrol çalışmaz diyordum ama şu an çalışyıor.Yani RCA nın bi kafasının kopması hiç birşeyi değiştirmedi.Sorunsuz çalışıyor.4 kapı çalıyor ve teypden bas kontrol yapabiliryorum.

Ayrıca kabloları diğer taraftan geçirince motor sesindende kurtulmuş oldum :)
  • dostum anladim lehimlemeye falan gerek yok en iyisi yenisini al çünkü lehimlediin an verim düşer.

Dediği kablo bu yanliş göstermiosam.

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

dostum anladim lehimlemeye falan gerek yok en iyisi yenisini al çünkü lehimlediin an verim düşer.

Dediği kablo bu yanliş göstermiosam.

he işte o kablo kırmızlardan teyp giriş kısmında koptu bi tanesi

yukarıdada yazım şu an sorunsuz herşey çalışıyor.demekki bas kontrol için bir tane yetiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber Kablo Ucu 3. defa koptu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.