Şimdi Ara

hama tripod ( mp3 hoparlörü )---zararı varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet... bilirsiniz bu hoparlörü teknosada mp3 alana bedava verilen bi alet ... ayrıca satım fiyatı 39 ytl .... bana bi arkadaşım hediye etti ..tam aradığım ürün açıkçası ama benim mp3 player'ıma ( ipod nano 3g) zarar verir mi ??? gerçekten sesi fazlaca dışarı veriyor .... bi zararı olcagını düşünüyorum sizce bi zararı olurmu ??? ürün 60 watt... yardımlarınızı bekliyorum..... saygılar

foto koyacaktım bi sorun oldu koyamıyorum ... kusura bakmayın

• Bir zarar vermez. Sesi beni tatmin etmedi, çok düşük ses veriyor. Kırtasiyeden aldığım 12 YTLlik hoparlör neredeyse bunun 2 katı ses veriyor.
  • paylaşımın için saol .. içim rahatladı en azından... aslında ses yüksekliğine tam bişi demiyimde ses kalitesi fena degil ... kullanışlı bişi gibi
  • Evet ses olarak pek tatminkar bir ürün değil. Ayrıca forumlarda jack girişini bozduğuna dair yorum yazanlar vardı. Ama dikkatli kullanırsan bir şey olmayacağını düşünmekteyim. Saygılar.
  • çok saol paylaşımın için...ben ipodumdan önce bi dandik bi mp3 playerım var biraz onda kullancam .... hep test etmiş olurum
    quote:

Orjinalden alıntı: thetrooper00

Evet ses olarak pek tatminkar bir ürün değil. Ayrıca forumlarda jack girişini bozduğuna dair yorum yazanlar vardı. Ama dikkatli kullanırsan bir şey olmayacağını düşünmekteyim. Saygılar.
  • Bi şey olmaz kullan...
  • saol içim iyice rahatladı... bu kadar kişi bişi yok diosa sorun olmaz heralde... herkeze teşekkür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ıyyy .... hem ipodumun hemde tripodumun sesini sonuna kadar açınca çızırtıdan ses duyulmuyo ... öeh.... ama yinede idare eder orta seste fena deil
  • Hayırlı olsun.
  • eywallah kardeşim
  • Ben teknosa'dan Samsung U3'ü alınca yanında hediye verdiler. Çok da iyi bişey olsa zaten teknosa gibi bi yer bedava vermezdi
    Ses kalitesi olarak bişey bekleme. Ses sanki başka bi yerden geliyor gibi. Alışamadım bi türlü.

Jack girişini bozacak diye endişe ediyorsan yanında 3.5 mm kablo uzatması vermiş olmaları gerek. Belki senin arkadaş onu kendisi almıştır ama
    Yani bozulacağından endişe ediyorsan önce kabloyu tirpoda tak diğer ucu da iPod'una.
    Bu arada kutusundan çıkan bi kağıtta 2x 4W ses gücü var yazıyordu. Benim Creative hoparlörler bile 2W yahu :)
    Kaldı ki pille çalışıyor...
  • hehe paylaşımın için saol ... kabloyu verdi .. onunla birlikte kullanıyorum.. ama yinede güzel alet yani illa işini görebilecek bişi .. benim tek korkum şimdi hoparlörden yüksek ses geliyo acaba bi zararı olurmu gibisindendi ... ama o düşünce geçti
    quote:

Orjinalden alıntı: phm

Ben teknosa'dan Samsung U3'ü alınca yanında hediye verdiler. Çok da iyi bişey olsa zaten teknosa gibi bi yer bedava vermezdi
    Ses kalitesi olarak bişey bekleme. Ses sanki başka bi yerden geliyor gibi. Alışamadım bi türlü.

Jack girişini bozacak diye endişe ediyorsan yanında 3.5 mm kablo uzatması vermiş olmaları gerek. Belki senin arkadaş onu kendisi almıştır ama
    Yani bozulacağından endişe ediyorsan önce kabloyu tirpoda tak diğer ucu da iPod'una.
    Bu arada kutusundan çıkan bi kağıtta 2x 4W ses gücü var yazıyordu. Benim Creative hoparlörler bile 2W yahu :)
    Kaldı ki pille çalışıyor...

• arkadaşlar bu tripod hoparlörlerin pilsiz olanı varmı???
  • pilsiz olması imkansız çünkü kendi içindeki küçük devre ile sesi hoparlörleri besleyecek düzeye çıkartıyor ve devrenin çalışması için pil gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.