Şimdi Ara

Hamam Böcekleri Nedir? Nasıl Ürerler? Kurtulma Yolları Nelerdir ? Tam REHBER ShifT7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
50.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

quote:

Orijinalden alıntı: ShifT7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShifT7

quote:

örümcekler için ilaç varmı dükkanlarda satılan bazen evde örümcek çıkıyor ufakda olsa

Deve kuşu yumurtası en etkili çözümüdür.Nedeni ise koku salgılaması diye belirtilse de gördüğüm biyoloji derslerinde içindeki canlının yansıma durumundan örümceklerin korkup yaklaşmadığı hatta o alanı komple terkettiğidir.

bulmak zor olur onu ya sagol

süs eşyaları satan yerlerde hasarlı olan yumurtalar boyanıp satılıyor bence bir göz atın mutlaka demiyim ama çoğunlukla bulunur.

peki o yumurtalar bozulmuyor mu ?

boyalı olduğu için bakımlı oluyor ve mumya tekniği gibi bozulmadan kalabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

bilgiler için teşekkürler. akıcı bi dille anlatmışsın eline sağlık. sıkılmadan okudum.

çok mutlu oldum güzel yorumun için.
  • Dün gce üzerimdeydi ve yataktan nasıl zıpladımı bilmiorm sürekli korkuyrm suanda sanki heryerde var gbi berbat çok tiskindirici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSler ile desteklemeyelim lütfen.
  • Dün gece odada gördüm kayboldu bulamadım bir dahada. Oldukça büyüktü bunun kolonisi felan olmasın
  • Fikirtepedeki evimde cok vardı meğerse,bulaşık makinamın üst tarafına yuva yapmış,attım da kurtuldum Allah bida kimsenin başına vermesin
  • Tamda kaldığım kamp yerinde hamam böceği krizi yaşadığım şu günlerde çok iyi oldu sağol
  • Hamam böcekleri ortaya çıktı. Güncel tutulmalı.
  • O zaman Justin Bieber'in evinde hiç hamam böceği yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.