Şimdi Ara

Hamamböceği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mutfakta 1 haftadır konuşlanmış bir şekilde bekliyor az önce aniden karşı atak yapıp tekrar tezgahın arasına kaçtı. bu çakalı nasıl açık alana çekip yok edebilirim bi fikir verin hele.

• Oyuncak hamamböceği bul görebileceği bi yere koy.Gelince de yumruğunla kafasını ez.Boynunu da kırdıktan sonra balkondan sallandır. Neyse bu işin şakasıydı hocam.Vallahi tek çare böcek ilacı gibi gözüküyor.Oraya doğru ilacı sık gitsin sabaha ölüsü çıkar ortaya.
  • evde alkol varsa kolonya parfüm tipi etrafına çember yap dök sonra yak korkudan altına eder
  • Ucunda pipet benzeri aleti olan Raid böceksavarlar var. Al bir tane bitir işini...

Hamamböceği
  • 1 Haftada vıngır vıngır yavrulamıştır...Mutfağı ona bırak git bence?
  • aids li hamamböceğiyle ilişkiye sok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 1 Temmuz 2009; 0:02:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Ucunda pipet benzeri aleti olan Raid böceksavarlar var. Al bir tane bitir işini...

Hamamböceği

aynısından bende de var öğrenciyim yalnız yasıyorum böcek görünce sıkıyorum max 5 sn sonra geberip gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bacardi_mojito

quote:

Ucunda pipet benzeri aleti olan Raid böceksavarlar var. Al bir tane bitir işini...

Hamamböceği

aynısından bende de var öğrenciyim yalnız yasıyorum böcek görünce sıkıyorum max 5 sn sonra geberip gidiyor

gece gece bu yorumun güldürdü beni bilader max 5 sn sonra geberip gidiyor kolayca kurtuluş diyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: RandyOrton

quote:

Orjinalden alıntı: bacardi_mojito

quote:

Hamamböceği

gece gece bu yorumun güldürdü beni bilader max 5 sn sonra geberip gidiyor kolayca kurtuluş diyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

aids li hamamböceğiyle ilişkiye sok

• yeni komşularınla ii geçin misafirperverlik nerde neden hemen ölüm yada savaş kan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.