batıda ateist lerin büyük çoğu filistin yanlısıyken bizdeki ateistlerin içine lucifer kaçmış resmen :) hiçbir şeye inanmıyorum diyorlarlar bence inanıyorlar ve yolundalar hatta şahdamarlarında geziyor . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2024; 2:30:9 > |
Hamas Lideri Vuruldu (7. sayfa)
-
-
bu tarafta olmak isterim
-
O zaman cihada yürüyün gidin. Burda temenni de bulunacağınıza bir eylemde bulunun. Tüm dünya gibi boş boş temennilerde bulunmaya devam ederseniz yakında yas tutacağınız bir filistin kalmayacak. 😭😭
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7 ekimde saldırı olunca bu hamas destekçileri ağzı kulaklarında mutluluktan ölüyordu. Sonra israil saldırdı gazzeye giremezler dediniz girdiler. Tüneller falan dediniz onlarda boş çıktı. Gazzenin bir ucundan girip öteki ucundan çıktılar. Kassam massam dediniz sonuç hepsi öldü. Hem de sivillerin arkasına saklanarak.
Hamasın liderini bile geberttiler hala vırt zırt. Birkaç aydır kadın, çocuk mağduriyeti yapıyorsunuz. Madem gücünüz yoktu neden savaş açtınız? Böyle ezilirsin böyle liderine kadar öldürürler.
İran ve türkiyedekilerden çok ses çıktı ama giden olmadı nedense. Boş teneke gibi sadece fazla gürültü çıktı. İcraat yapan yok.
-
Hani sizin kesim hep resmi tarih yalan der ya şimdi resmi tarihi mi örnek gösteriyorsun? Osmanlıdan bağımsız olan halklara sorarsan osmanlı güller atmamış bayağı katliam yapmış. Sakız adasında kafatasları kule gibi dizilmiş hala duruyor osmanlının katliamı olarak örnek gösteriliyor.
Her devlet işgalcidir. Balkanlar senin toprağın değildi savaşla aldın demek işgal ettiniz. Başkasını eleştirirken kendine bak.
-
Terörist başı katledilmiş. (3. kez yazıyorum ağlayarak şikayet etmeye devam edin zaten anca bunu yapabilirsiniz.)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl gitmediler ya, Starbucks basmaya gittiler ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anca oraya giderler. Starbucksta birisi silah gösterseydi veya dayak yeselerdi o işte yalan olurdu. Bunlar zayıf gördüklerine bulaşır.
-
Sizde hesap çok. Seçim zamanı kullanılıyordu bunlar. Konuyu çarpıtma nereden buldun hesabı? Senin gibi bir tane daha eski hesap türedi. 10 sene birşey yazmamış hesap birden bu bölümde yazmaya başlıyor çok acayip. Herkesi de biliyor sanki birkaç gün önce başka hesapla yazıyormuş gibi. Bu da çizilirse yedeği var mı?
Diğer yazdıkların hava civa. Aklınca konuyu başka yere çekeceksin.
-
Oktroller konuyu çok begenmişler
oktrollerin Yahudi AŞKINA/sevgisine PAHA BİÇİLEMEZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır. siyonizmi geliştiren Alman ve doğu avrupa kökenli yahudilerdir. Bunlara Aşkenaz denir. Yavuz selim zamanini kabac 1500lar diye nitelendirirsek o zamanin doğu avrupa yahudileri büyük ihtimal Polonya-Litvanya birliğinde yaşiyordu. Bizdeki Yavuz Selimin ispanyadan gelen sefarad yahudilerini Filistine yerlestirmesini henuz okumadim ama vardir sanirim oyle bisey....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
israil ve abd terör devletidir.
-
bu adamı iran ve israil ortak öldürmedilerse ben de bir şey bilmiyorum. iran ve israil her ne kadar sataşıyor gibi görünseler de ortadoğudaki en iyi müttefikler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X