Şimdi Ara

Hamas Lideri Vuruldu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
3
Favori
8.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

abade 40yıldır pkkyı boş yeremi besledi cahall.Hamas Lideri Vuruldu 

• babus0606 kullanıcısına yanıt

Yemen'deki savaş yüzünden ölen 11.000 çocuk için bir tane mesaj attın mı forumda? Attıysan alıntı yapabilir misin? Eğer atmadıysa o çocukların, filistinli çocuklardan farkı nedir sence? Sadece sorduğum soruya cevap verebilir misin?

• babus0606 kullanıcısına yanıt
    ABD ile ters düşmeyeceksin ama kölesi de olmayacaksın. Stratejik düşünüp kendi çıkarlarına göre hareket edeceksin. Ayrıca beğensenizde, beğenmesenizde biz NATO ülkesiyiz. Rusya'dan S-400 almak neyin nesi? Taptığınız Rusya, Uygur Türklerini katleden Çin ile de pek sıkı fıkı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bütün katilseverler, bananeciler, nefsperestler toplanmış konuya size kolay gelsin, elbet devran döner, mazlumlar da güler, inancımız tam. sizi köhne ve vicdansız fikirlerinizle başbaşa bırakıyorum. Kendini yakan vicdanlı askere kurban olun siz. tüm şehitlere selam olsun.

• Adam daha taze damatmışşş. Boyun devrilsin İzrayil.

Hamas Lideri Vuruldu
  • git nefretini osmanlıya kus bi osmanlıyı neden sevmezsiniz dersiniz Atatürkçüleri Atatürk hilafeti yıktı diye itham edersiniz birde yahudileri besleyip güçlendiren toprak veren osmanlı devletine tek kelime etmezsiniz şuan orta doğuda yahudilerin bu kadar gücü varsa nedenini yavuza soracaksın kanuniye soracaksın o kadar hak güç ve özerklik verip yahudilere siyonizmi ortaya çıkaran yahudileri bu kadar güçlendiren sözde şeriat devleti osmanlıdır yahudilere orta doğudaki tüm gücü biz hediye etmişiz :) ve çok iyi dostluğumuz da varmış

bu arada yahudilerin hiç birinden osmanlıya karşı bir hakaret duymazsınız adamlar minnettar osmanlıya ki o kadar toprak vermişler heleki yavuzu ve kanuniyi aşırı severler ve saygı duyarlar inanmayan gidip tarih bilen bir israilli yahudi ile konuşabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 1 Ağustos 2024; 17:56:22 >
  • nerenden sallıyorsun, benim hesap gizli değil, sürekli yazıyorum forumda, sen bakmayı bilmiyorsan profile ben ne yapayım, neyin derdindesiniz anlamadım, adminler buradaysa konuşsunlar, benim başka bir hesabım varsa heralde bilirler. Buyursunlar araştırmak isteyen araştırsın. Söylediklerim zorunuza gidiyor, mantıklı bir cevabınız yok sadece çamur atmak derdiniz. Allah sizi ıslah etsin.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

tarih önünde orta doğuya yahudiler uçarak gelmedi şuan israilin şehri olan safede kimler yerleştirilmiş araştırabilirsin heralde osmanlının yavuz dönemindeki ve mısır ve kudüs fethinden sonraki yahudi dönemini oku hiç güçlenmedikleri kadar güçlendiler osmanlının maliyesinde bile yahudiler vardı , , Yavuz Sultan Selim döneminde Mısır'ı fethettiğinde, Memluklular'ın yönetimi altında bunalan Yahudiler refaha kavuştu. Safed ve Kudüs de Osmanlı hâkimiyetine girdi ve özellikle Safed, Córdoba'nın yerini alarak Kabala'nın merkezi oldu. Selim, Yahudilere duyduğu güven sonucunda Saray'ın hekimbaşısı olarak Jozef Hamon'u atadı ve para basımı, sarraflık ve bazı mali unsurları Yahudilere bıraktı kudüs ve mısır fethinden sonra yavuz yahudilerin bir kısmını safede bir kısmınıda kudüse yerleştirdi

Osmanlı İmparatorluğu'nun en parlak devri olan Kanuni Sultan Süleyman'ın hükümdarlık dönemi aynı zamanda Osmanlı tarafından kurtarılan ve bir çok hak tanınan toprak verilen Yahudilerinin altın çağı olmuştur Yahudilerin Hristiyan zulmünden kaçıp Osmanlı topraklarına yerleşmesi Kanuni döneminde de devam etmiştir. Örneğin, 1537'de Apulia Papalık kontrolüne girince buradaki birçok Yahudi Osmanlı İmparatorluğu'na göç etmiştir. Aynı şekilde Bohemya Yahudilerinin çoğu da çareyi Şubat 1542'de Osmanlı topraklarına kaçmakta bulmuştur kanuni ise yahudileri yine orta doğudaki topraklara yerleştirmiştir bir kısmını ha tabi yahudilerin de osmanlıya çok faydaları dokunmuştur hem ekonomi anlamında hemde yeni silahların yapımı olsun kullanışı olsun bütün bilgileri yahudilerde osmanlıya öğretmiştir o yüzden israil yahudileride hem osmanlıyı sever hemde osmanlı devletine çok saygılıdır bu konuda

Eski İsrailli diplomatlardan israil devletinin dış işleri bakanı Abba Eban, Mon Peuple kitabında şöyle yazmaktadır: İranlılardan, Romalılardan ve her istilacıdan sadece zulüm, kan ve işkenceye lâyık görülen Kudüs ve Yahudi halkı, Ancak Yavuz Sultan Selim'in Kudüs'ü fethetmesinden ve bu fethin Kanuni tarafından takviye edilmesinden sonradır ki, insanca yaşamanın, eşitliğin ne demek olduğunu ve huzur tadının ne anlama geldiğini öğrendi. diye yazmıştır israillin diplomatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 1 Ağustos 2024; 18:32:58 >

• Göreceli ILIMLI göreceli makul birini istemeyen de sanırım Hamas ın içindekiler olsa gerek ...

Saldırı içerden yakın mesafeden yapılmış. Füze resmen nokta atışı komple binayı değil daireyi hedef almış. Bunu iddia edilen İsrail göndermesi imkansız. Velevki gönderdi birçok ülkenin hava sahasını saatlerce geçmesi gerekecek ve hedefin dairesine değil binasına anca tutturulurdu ...

Kısacası bu işi Hamas içinde istenmiyordu. Hakan Fidan ile samimi pozları filan belli İran içinde istenmedi rahatsızlık uyandırdı.

İsrail böyle ılımlı bir düşmanı kaçırdı ...

Bir iddia da Azerbaycan tarafından İsrail menşeililerden geldiğidir birkaç yüz km için bu da zor yani böyle daire gibi nokta atışı yapabilmek zor ...

Neticede İran kendi içinde hesaplaşmaları ... Paranoyları ...

• Hamas Lideri Vuruldu
    Hamas Lideri Vurulduwww.aa.com.tr
    "Hamas lideri İsmail Haniye Katar'da yedinci kez evlendi" iddiası
    https://www.aa.com.tr/tr/teyithatti/aktuel/hamas-lideri-ismail-haniye-katarda-yedinci-kez-evlendi-iddiasi/1817555
  • Allah istemezse yaprak kımıldamaz , Allah ta İsrail'i destekliyor tatlı su kurnazları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

Asıl nefret sizde. müslümanları bir kaşı suda boğasınız geliyor, başörtülü görünce iğreniyorsunuz, islam deyince sadece işidi anlıyorsunuz, ödünüz şeyinize kaçıyor. Hadi din konusuna hiç girmeyelim diyeceğim ama gazzede öldürülenler müslümanlar olmasa başka dinden birileri olsa acaba yine israili savunur muydunuz?

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Buyrun ben size kaynak sunayım toprak satışı ile ilgili, sizin varsa aksini savunan kaynağınız buyrun paylaşın.

Hamas Lideri Vuruldu
    Hamas Lideri Vurulduındependent türkçe
    Faik Bulut | Osmanlı belgelerinde Filistin'de Yahudilere toprak satışı ve İsrail'in Gazzelileri Sina Çölü'ne yerleştirme planları
    https://www.indyturk.com/node/671931/t%C3%BCrki%CC%87yeden-sesler/osmanl%C4%B1-belgelerinde-filistinde-yahudilere-toprak-sat%C4%B1%C5%9F%C4%B1-ve-i%CC%87srailin
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt

yooo rivayetlere göre islam dünyası çok ezilcekti harap olucaktı zaten bu küçük bir başlangıç daha milyonlar ölücek türkiyede dahil.

hatta kazanır gibi olucaklar lafınıda duyuyordum daha çocukken hatta hatay suriye israil arasında dev deprem olucağı 9 a yakın birşey gibi söylüyorlardı taş üstünde taş kalmıycak cinsten arkasından mehdinin geleceği maraş depremi gayet orayı yükledi bilimsel olarakta dosdoğru gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2024; 18:39:40 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Yine ne üfürüyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt

Yaş kaç kardeş...

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

yooo üfürmüyorum 9-15 yaşında hocalardan duyduğumu söylüyorum yeminle daha küçük bir başlangıç o kan oluk oluk akıcak .

ha bunlar 10-20 senedemi olur yoksa 30 50 senedemi orasını allah bilir islam dünyasının çok dahada ezilceğini bir çok defa duydum ve gayet oyle gidiyor.

ha o zamanlar ne ırak vardı ne suriye savaşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2024; 18:52:12 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.