cemal kaçıkçı arabistan toprağında öldürüldü say türkiye ne yapabilir hiç birşey. Büyükelçilik ve konsolosluk gibi diplomatik misyon binaları, sadece diplomatik dokunulmazlık, koruma ve izinsiz girilemezlik gibi imtiyazlara sahiptir. |
Hamas Lideri Vuruldu (11. sayfa)
-
-
-
Dostum sloganlarla oluşturulmuş cümlelerin var, hepsi saçmalık ve kasıtlı yönlendirmen var.
Adamın müslüman olması yeterli hemen radikal islamcı demen için. ama değil, bu senin söylemin sadece.
Lan, vuranlar dibine kadar Tevrattı, Yahudi, Siyonist...buna lafın yok mu? şu zamanda İsrail tamamen ama tamamen vadedilmiş topraklar diye saldırıyor.
Bu radikalin de dibinde bir inanış.
Lübnan'a da saldıracak ve tamamen din temelli saldıracaklar. Yahudileri anlamanız mümkün değil.
-
cahal abde çatapat verdide bizmi almadık satan rusya ve çindi aldık bizde siyaset öyle açık saçık eyleme geçemezsin türkiyenin çıkarları var. gerekirse geri vites yapılır baıkınız suriye politikası.
-
Bak birader yazılan her mesaja kendimizi anlatmak zorunda değiliz. Buranın yıllanmış muvadimi olduğumdan ve beni tanıyanlarda çok olduğundan her mesaja dip not olarak "İsrail terörist devlet" demiyoruz neyin ne olduğunu biliyoruz .
Sen "asarız keseriz" laf ebeligi yaparken herifler gidiyor, görüyor vuruyor dönüyor " tek günde dört ülkeyi bombalıyor,sende ne var ?
Boş lakırti
Her zaman diyorum ki düşman da olsa hakkı , hakkına teslim edeceksiniz
Ulan Hamas lideri öldü diye Türk olmayan birisi için bilmem kaçıncı kez yas ilan ediyorsunuz. Bayrakları yarıya çekiyorsunuz .
Hamas bir çok ülke için terörist .
Evin camdansa başka eve taş atmayacaksın.
Yarın birgün bu bahane ile PKK 'yı terör listesinden çıkartıp meşru örgüt muamelesi yaparsa nasil adım atacaksın.
Propaganda falan birşeyler gevelemişsin. Sen icraat yap seni de öveyim.
Fiili olarak ne tutum alındı Gazze soykırımı için bana onu anlat . Biçer döver gibi biçiliyor Gazze halkı, laklak yapmaktan başka hiçbir halt yok
Filistin 'nin kendisi bile hazzetmiyor Hamas 'tan. Sen tutmuşsun bu militanlar için Instagram bile yasaklıyorsunuz. Bu tutumun Gazze davasına nasıl yarar var anlat bilelim
Reisin çıkıyor meydana elinde mikrofon veriyor lakırtıyı şak şak çekiyorsunuz sonrası yok.
Gazze davasını birçok ülke için terörist örgüt olan Hamas 'a indirgeyerek başarılı olamazsın, olamıyorsun da zaten. Hangi Arap ülkesi Hamas için yas ilan ediyor deyiver hele
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Ağustos 2024; 8:39:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cahal olduğunu açıklama profil resmi herşeyi açıklıyor. senin gibi abd aşığı değilim.
-
Barbunyanın işler durgun bu aralar. Sürekli yazıyor.
Enflasyon fena vurmuş barbunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cahal malatyadaki patroitleri söküp götürdüler bizde rusyaya ve çine yöneldik abde bize satmadıklarını pkkya ücretsiz verdi okadarda cahal olma.
-
Ayrı bir başlığı bu konu.
-
Beni bir teröristin twitini göstermek zorunda bıraktın. Milliyet gazetesinin uydurması o. x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/hdpdemirtas/status/154565976560635906?t=pw8EA-yJ5nwIlu_WOY-5iw&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güçlü Türkiye değil mi, dünya lideri değil mi malum kişi? İkna edip geri alaydık.
Milliyet gazetesi böyle bir yanlış yaptıysa bize de mesajı editlemek düşer.
Şuna bak Türkiye 'nin en köklü gazetelerinin birine bile güvenemiyorsun.
Boş ver bak yanlışı duzelttin.
Ekleme : Milliyet gazetesi yalan yanlış haber yaptığından ötürü iligii mesaj silinmiştir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Ağustos 2024; 9:34:47 >
Gerçekten 7 evlilik mi yapmış yuh!
-
Hangi gazeteler doğru ki? Bugün dünyanın en önde gelen sözüm ona güvenilir haber organları Reuters'ın, BBC'nin kraliçenin hindistan valisi, bilmem nerenin bilmem ne lordu tarafından kurulduğunu biliyoruz.
Bi Arap öldü diye hem ulusal yas ilan ediliyor hem İnstagram kapanıyor.
Adam binlerce dolarlık takım elbiseler ile saraylarda,hanlarda koruma orduları ile gezerken Gazze’de daha ana sütünden kesilmemiş bebekler füzeler ile yüz parçaya ayrılıp yanarak ölüyor.
Birde bu adama cihatçı falan diyorlar. Millet ölürken orada burada dolaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 2 Ağustos 2024; 10:1:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğru 1978 den beri filistinli kadınları çocukları öldürende israil değildi zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X