Şimdi Ara

Hamas Lideri Vuruldu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
3
Favori
8.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ciddi değilsin umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert_özcan kullanıcısına yanıt
    Çocukları ve torunları öldü, haberin var değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

Tabi suçlu Hamas, Filistin'in peyderpey topraklarını silah gücü ile köktendinci İsrail'in almasında, işgal etmesinde hiiç bir sorun yok. Bugün Hamas'a terörist diyenlerin, İsrail'in toprak işgal etmesi hakkında tek bir fikirleri yok.

Pkk demişsin;

dostum, Pkk'nın işgal edilmiş bir toprağı mı var bu yeryüzünde, hatta Pkk'nın son 1000 yıldır ülkesi mi oldu bu dünyada da bizim haberimiz yok.

Pkk ile Hamas'ı aynı kategoriye sokmak ya cahillik yada kasıtlı bir davranıştır.

Hamas, Birleşmiş Millet'e göre bile terör örgütü değil. Seçişmiş parti.

Daha dün, Afganistan'da, Taliban Partisini terör örgütü sayanlar bugün Taliban'ın Afganistan'ı yönetmesini meşru görenlerler aynı.

----

Ortada bir insani gerçek var. Bu da İsrail'in, çoluk çocuk demeden savaş suçları kapsamında tüm güç saldırmasıdır.

Buna Batı ve ABD ses çıkartmıyor, çünkü menfaati yüksek. İnsan olarak buna ses çıkartan dünya üzerinden halktan başkası değil.

• x (formerly twitter)
    BATMAN GAZETESİ (@batmangazetesi) on X
    https://x.com/batmangazetesi/status/1818718689681928628

Bu kahraman arkadaşları gönderelim desek savaşsınlar Filistinde, hepsi evlerine dağılır. Böyle saçma sapan hareketler yapınca millet boykotu umursamıyor. Devlet karşı çıkmıyor diye istedikleri vandallığı yapacaklarını sanıyor selefi kafası.

Normalde gitmiyordum ama şimdi gidip ice latte alıp güzelce içeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendimuhendis -- 2 Ağustos 2024; 13:44:47 >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt

yook çok ciddiyim hatta coğrafya kan ağlıycak özellikle islam dünyası hep bunu duydum ben 20+ yıldır ,her geçen yıl ıspatıda oluyor islam dünyası böcek gibi eziliyor.

hatay suriye isarailde ölü deniz hattında olucak olan depremide ünlü bir hocadan duymuştum kanlı savaş yıllarındayken olucakmış zaten, onun bir süre sonrasıda mehdinin zuhru.

maraş tan hatayın ortasına kadar fay kırıldı 300 km civarı, yük güney ölü deniz hattına bindi , tüm dünyaca ünlü jeoloji uzmanlarıda orada bekliyor,tarihi dev depremleri var o bölgenin atmasyon değil yani gayet bilimsel.

ha 10 sene sonramı olur 50 sene sonramı biz görürrmüyüz orası belirsiz 203x lerde olucak diye bazı laflar var ama orasını allah bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ağustos 2024; 13:57:38 >
  • tipik demci seçmen. 

Ahmet Şanlıyoutube
    İsrail Haklıymış Dedi Sonu Hazin Oldu!
    https://www.youtube.com/watch?v=YgXMx5te44M
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

İki kere iki dört eder, bunu herkes bilir, duymana gerek varmı, cahilliğin , despotluğun, insana saygı duyulmayan her yerde bunlar yaşanır, er veya geç, bunu bilmek için az akıl gerekir, faiz sebep, enflasyon netice 😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 2 Ağustos 2024; 14:38:54 >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Benim için büyük sürpriz oldu öyle deme.

Eğitimsiz, bilime düşman, sosyal yaşamın her türlü yok edildiği müslüman toplum ezilecekmiş bak bunu hiç beklemezdim.

Kıyamet senaryoları yazmak yerine artık eğitime geçseler mesela.

Eğitim işte kafa ister, uğraş ister, emek ister boş boş milleti korkutmak gır gır şamata çok kolay.

• bayıldığın toplumlar mesihin gelmesi için çıldırıyor koca meclisleri kilise gibiydi 1-2 hafta önce filan.

sizi ateizim eksenine çekmişler uydusu olarak proje bazlı, kendileri gayet dinci ve yobaz.

bu savaş bile başlı başına bir din savaşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ağustos 2024; 16:50:10 >

Mesihin geleceğine inananlarda embesildir, kıyafetleri farklıdır

Cevap verdiğin mesajda mesaj sahibinin bahsettiği şeye çok güzel örnek olmuşsun.

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

incilin altından girip üstünden çıkan mesihe "kurtuluşa yükselişe" atıf yapan bendim abd de aynen.

• Okunan fasulyenin daha hızlı büyüme projesini yarışmalarda birinci yapıyorlar mı?

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

dünyanın düz olduğuna inanan dolu abd de.

• O kişiler bilimsel kuruluşlarda otorite konumunda olabiliyor mu?

• Bu vuruldu dediğiniz adam halkını felakete sürükleyen ama kendi İran'a kaçan korkak tavuk değil mi ya?

• Yasi cikaranlar niye filistin vatandasligina gecmiyorki

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

Anlatamazsın. Anlayacak kadar zeki olsa sana cevap yazmaz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.