Şimdi Ara

Hamburger menusunun gorselle alakasizligi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Sen hiç Double Quarter Pounder yememişsin anlaşılan hocam. Mc nin en sevdiğim hamburgeridir. Eskiden de Mc Beefy vardı onu çok severdim

Evet yemedim.Olur da yolum düşerse bunu deneyeyim o zaman inş güzeldir teşekkürler tavsiye için :D
  • Canım hamburger çekti be insafsızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu isleri az cok bilirim. Nereden aldin bilmiyorum ama afislerde resmin temsili oldugunu kucuk yazilarla yazarlar. Hic bir sey diyemezsin yani.

• Sade al en iyisi

• İşte alfa erkek

• fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Uff gece gece yapılır mı bu be, ev yapımı hamburger benim de favorim, ben de şu şekilde yapıyorum, %100 dana kıymadan yapılı hamburger ekmeğin boyutunda ızgara köfte, ev yapımı fırında pişen hamburger ekmeği, cheddar peyniri, yeşillik, arzuya göre bir de sos. Genellikle ranch sos oluyor. Çok malzeme koymuyorum yoksa etin tadını alamıyorum

• Bi dönerciye bakıyorum bir de burgerking e . Herkes burgerking e gidiyor. Verdikleri hamburger atıştırmalık 13-14 TL

Ben döner yiyorum Usta Dönerci kampanya yapmış döner + büyük boy içecek 5.95 TL . Doyuyorsun ayrıca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim hocam calisirken az yemedim double quarter dan :D canim cekti gece gece

• Hocam verdikleri 2. Hamburger , hamburger değil haberin olsun:DDua et de sadece tükürmüşlerdir.

• quote:

Sen hiç Double Quarter Pounder yememişsin anlaşılan hocam. Mc nin en sevdiğim hamburgeridir. Eskiden de Mc Beefy vardı onu çok severdim

Mc Royal ide tavsiye ederim. Eti ve ekmeği aynı. Sadece domates ve marul var içinde fazladan. Ama mc donalds, burger vs. gibi yerlerde marul ve turşu yemenizi hiç tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 12 Ekim 2017; 6:40:52 >
  • Bilmeyen kafasına göre yazıyor ışte yok tükürüyorlar yok yağ 1 haftalık vs vs. Aynı şeyi yaşıyoruz beğenmeyip ürün geri gönderildiğinde küfür edip tekrar yapıp yolluyorlar. Ben daha ıçıne tükürebılecek babayiğit görmedim. Yağ düzenlik olarak makıneyle kontrol ediliyor. Yağ her gün maks 2 güne değişir. Size kim uyduruyor bunları?

• Kendinizi,sağlığınızı ve en önemlisi damak tadını düşünüyorsanız McDonalds ve Burger King gibi yerlerden hamburger yemeyin derim. Burası hakkında çıkan yüzlerce iddia var, hadi doğru değil diyelim, içerideki pis ortamı kendiniz de görebiliyorsunuz. Kullandıkları ekmek mısır şurubundan. İçecekler rezalet kere rezalet. Eh bir patatesi güzel. Keyifle yemek yiyebiliyor muyuz? Hayır.

Ben artık buralardan yemiyorum. Hamburger mi yiyeceğim? Nispeten daha kaliteli olan Hmbrgr ya da favorim olan Atlantis'deki Burger Station'a gidiyorum. Evet burası biraz daha tuzlu ama en azından ekmekleri kendi ekmekleri ve ısırdığınızda ağzınıza kocaman köfte geliyor. Patatesleri ise daha iri kesim ve baharat karışımıyla enfes oluyor. Sos derdi yok çünkü sos sepetinde Heinz'in bütün ürünleri mevcut oluyor.
  • Yav he he artı almak için hamburgere iğrenç diyor, damak tadımız değilmiş. Ekmeğin arasında et işte görende şuşi den bahsediyor zannedicek.

• Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Mc Royal de güzel dediğiniz gibi içindeki eti seviyorum daha çok o et Quarter Pounder , Mc Royal ve Double Quarter Pounder ürünlerinde var üç hamburgeri de seviyorum Double Quarter da 2 tane kalın et olunca daha bi güzel geliyor. Salata turşu niye tavsiye etmiyorsunuz
  • Hamburger kadar sağlıklı bir şey var mı yaw?? Marul var domates var peynir var et var, vs vs.. Tamam ekmek ve patatesi fazla yemeyin, ona bir şey demiyorum. Üstelik belli bir standart kalitede ve temizlikte hepsi. At eti mi eşşek eti mi ne idüğü belirsiz etlerden yapılan ve koskocaman pidenin içinde servis edilen, gün boyu toz toprağın içinde her türlü mikrobun bulaştığı, ustaların taharetli elleriyle servis ettikleri et dönerden 1000 kat iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendi0 -- 12 Ekim 2017; 10:10:12 >
  • Carls jr. da hamburgerler görsele yakın geliyor.

Ayrıca lezzet de çok iyi. Sınırsız içecek...

• Gider iiskender yerim mis gibi dana eti. Bilindik yerden

• quote:

Orijinalden alıntı: T A R I K

Hamburger kadar iğrenç bir yemek yok bu ülkede. Çünkü hamburger bizim kültürümüzde yok damak tadımız uygun değil ve hamburger nasıl yapılır bilmiyoruz.

Çok güzel hamburger yapan sayılı bir kaç yer var ama çok pahalı ben gidemem şahsen.

• quote:

Mc Royal de güzel dediğiniz gibi içindeki eti seviyorum daha çok o et Quarter Pounder , Mc Royal ve Double Quarter Pounder ürünlerinde var üç hamburgeri de seviyorum Double Quarter da 2 tane kalın et olunca daha bi güzel geliyor. Salata turşu niye tavsiye etmiyorsunuz

Bir süre orda çalıştım. Paketler halinde geliyor ve bu paketlerin kullanım ömürleri en fazla 4 gün oluyor. Bazen açılmayan ama günü geçenler oluyor. Marullar yapış yapış leş bi halde oluyor, turşular da çok ekşiyip keskin bir tada sahip oluyorlar.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Ben yöneticilik yaptım mc de günü geçenler atılıyor tursular da gün sonunda kapanış vardiyasında dökülüyor çöpe. Ama turşu dışardaki turşulara göre daha ekşi o konuda katılıyorum sana:)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.