Şimdi Ara

Hamburger menusunun gorselle alakasizligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamburger aldim. Hamburgere baktim gorseli ile alakasi yok. Aynisi olsun diye hic beklemedim bu zamana kadar. Ama hic ama hic benzemiyorm junior menu malzemesi koymuslar resmen. Gittim kasaya bu ne boyle hic alakasi bile yok bunu evde bile yaparim dedim. Ufacik marul var. o da posetinin icinde. Kucucuk domates. Kapkalin olmasi gereken hamburger incecik idi. Yesillik yok denecek kadar az. Sonra kadin aldi malzemeyi ve iceri diyor musteri malzeme bol istiyor diye. Ben menunun hakkini istiyorum bu hakki degil dedim. Sonra hamburger bu sefer hakki seklinde geldi. Icinde yesillik vardi. Bende alip urunu cekip gittim.

Bu durumlarsa asla sessiz kalmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• H

L

L

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamburger kadar iğrenç bir yemek yok bu ülkede. Çünkü hamburger bizim kültürümüzde yok damak tadımız uygun değil ve hamburger nasıl yapılır bilmiyoruz.

• heyt be taş fırın erkeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 10 Ekim 2017; 13:19:45 >
  • Yerine göre değişiyor eleman günündeyse güzel yapıyor yok eğer mesainin son saatlerindeyse veya çalışma hevesi yoksa baştan savıyor.
    Helede seri üretim yapılan yerlerde ekmeğin içiyle dışı yer değiştiriyor.
    MC'nin ve Burgerin çoğu menüsünü denedim hemen hemen yarısının tadı tuzu yok, patatesler ve diğer yan ürünler leş gibi içecekler desen icetea alıyorsun icetea tadı yok, kola alıyorsun kola tadı yok .
    Arada canım çekiyor alıyorum yedikten sonra pişman oluyorum.
    Türkiyede bir standart yok üretilen hazır yiyeceklerin çoğu leş gibi.
  • hiç mi çekinmiyorsunuz yahu,
    adam zaten bezmiştir içeride,
    "ulan sen misin" diyerek tükürdüyse kanıtlama imkanında yok
    dışarıda fazla yemeyin bence,hem ekonomik hemde bir hobi olur sizin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 10 Ekim 2017; 16:33:41 >
  • Genelikle photoshopla daha güzel görünüyormuş gibi editlerler. Clickbait gibi bir şey ama bunu yiyorsun

bakabilirsiniz buna yalancı reklam deniyor ve ILLEGAL ama bi yere resimdekiyle görünmeyebilir diye not ekleyerek yırtıyorlar hiç biri görünmüyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 10 Ekim 2017; 18:39:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 katlı alıyorsun tek kat geliyor ve kaba inşaat halinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

Yerine göre değişiyor eleman günündeyse güzel yapıyor yok eğer mesainin son saatlerindeyse veya çalışma hevesi yoksa baştan savıyor.
    Helede seri üretim yapılan yerlerde ekmeğin içiyle dışı yer değiştiriyor.
    MC'nin ve Burgerin çoğu menüsünü denedim hemen hemen yarısının tadı tuzu yok, patatesler ve diğer yan ürünler leş gibi içecekler desen icetea alıyorsun icetea tadı yok, kola alıyorsun kola tadı yok .
    Arada canım çekiyor alıyorum yedikten sonra pişman oluyorum.
    Türkiyede bir standart yok üretilen hazır yiyeceklerin çoğu leş gibi.

Hamburger icin steakhouselari tercih etmenizi oneririm...Kuzey Amerika'da daha cok alt gelir grubu bu tarz yerlerden besleniyor.
  • 90 lı yıllarda MC balmumumdan ürünleri yaptırıp fotoğraflarını çekip reklamları öyle yapıyıordu.

Sonradan shop işleri machintoslardan çıkıp tüm pc lere yayılınca artık photoshop ile yapmaya başladılar.
  • https://www.arbys.com.tr

Fiyatlar biraz tuzlu ama (ET) Hoşuma gidiyor..Doyurucu menüleri..

• Kardeş %99 ikinvi hamburgerine tükürdüler

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

https://www.arbys.com.tr

Fiyatlar biraz tuzlu ama (ET) Hoşuma gidiyor..Doyurucu menüleri..

bunların etleri çok farklı ya.haşlanmış kuzu tadı var resmen.geçen konya kent avmde yedim midem bulandı :(
  • genelde yerel burgercılar güzel yapıyor.ayriyetten burgerın house menülerini de seviyorum ben.mc ise baya çöp en pahalı menüler bile.a101den 5 liraya aldıgım nimet köfte burgerların eti daha güzel valla.nusret'ten burger yemek lazım da yakınlarda yok hiç ah ulan hayat
  • Bizim burda sıkıntı yok.Gayet Lezzetli geliyor bana..

• Gorunumunden ziyade iki isiriktan sonra bayiyor nedense .

• Böyle isyan ettikten sonra eminim o yediğin sadece hamburger değildir :(
  • Ben o tarz yerlerden yersem yoğun olmayan şubelerine gitmeyi tercih ediyorum. Hem hazırda ürün de tutmuyorlar

• Sen hiç Double Quarter Pounder yememişsin anlaşılan hocam. Mc nin en sevdiğim hamburgeridir. Eskiden de Mc Beefy vardı onu çok severdim
  • Hamburger ekmeği şekerli köftesi yüz gram et var yok o da kokusu insanın ağzına geliyor bünye 2 3 saat yakamıyor . Turşu 5 para etmez. Patatesin yağı haftada bir değişiyor yanık bişey. Önünden geçerken gelen kokudan kusacağım geliyor. Onun yerine giderim balıkçıya 10 liraya sardalya tava veya ızgara yanında roka soğan yerim mis gibi en azından balık olduğu belli o kadar işlem görmemiş.Ya da et döner.
    Almanyadaki fastfood burgerciler nispeten daha iyi aynı markanın Almanya şubesi Türkiyedekinden iyi o pis koku yok soslarda o itici bozuk ekşimsilik yok gazlı içecek sınırsız soda da var kola çok tatlı geliyorsa az soda ekleyip ayarlanabiliyor hamburger mideye taş gibi oturmuyor masalar bizim burdaki kadar pis değil, ama orda bile tercih etmem onun yerine 3 eroya karidesi tercih ederim.

Hamburger ev yapımı bambaşka oluyor döküm tavada tek çekim kıymadan yapılma iri köfte ve yine dökümde halka soğanla mesela. Ketçapsız mayonezsiz sadece çok az hardalla bir de Çankırı kaya tuzuyla. Yanında da iri dilim fırında kızarmış patates. Offff İşte Lezzet budur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.