Şimdi Ara

hamile balık yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

adam tarttı kestı temızledı..bır baktık mıdeden sarı renk koskoca 2 parca cıkardı

havyar dedı onu ayrıca satıyorlarmıs kenara ayırdı

tabı tıksıntı yaptı adam kestı zarar etmemek ıcın verdı yanı kılosu 350 tl dıye

dedımkı bu nıye boyle..adam dedıkı bu dişi çıktı genelde erkek cıkar ama ender olarak dişi denk gelir dedi

balıkcı ıste aslında kenara koysun satmasın dımı

neyse yedık ama psıkolojık etkı ettı yanı sokakta hamıle gordukce balık akla gelcek unutmasıda zor

sızde balık alırken kestırırken ızlemıyorsanız sızede satarlar

• bayramlardada hamıle kurban kesen oluyor tabi

• Midenizde balık çiftliği kuracaksınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birkaç sene önce 3 kişi otomobile atlayıp Gönen'e kendi çapımızda bisiklet turu yapmaya gittik. ikinci gün gittiğimiz çevre Pomak köylerinden birinde balık yapan bi yer vardı, kendi evinde yapıyolar ailecek. ikram olarak havyar verdiler ama o kadar ağırdı ki yani yağdan çıldırıyo. yiyemedim. bitiremedim. adam bozuldu. verirken bakın bu özel havyar normalde çok pahalı diyerek vermişti, para da almıyo, yiyemedik ve adama koydu iyi mi. ayıp oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok asırı yaglıydı hatta yerken tutarken elınden kayıyor o derece yaglıydı

• zaten balık ürünlerini çok sevemedim. benim yiyeceğim balık eti böyle löp et olacak. balık şeklinde olmayacak. ton balığı eti gibi yani.

balığın şeklini görünce kötü oluyom.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levrekler dış döllenmeyle üreyen balıklar. Dişi o yumurtaları yumurtladıktan sonra erkek balık tarafından yumurtalar döllenerek üreme gerçekleşir.

Yani o yumurtalarda bir canlı yok. Tıpkı yediğimiz tavuk yumurtaları gibi düşünebiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk neden balık kokuyor?
    11 yıl önce açıldı
    Balık yemek
    geçen ay açıldı
    Kocam Yemek ısmarladı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hamile balık nasıl oluyormuş? Yumurtlayan canlıyı hamile gibi düşünüp psikolojik sıkıntıya girmek de çok gereksiz bir davranış. Hiç mi tavuk yumurtası yemiyorsunuz ki, aynı şey.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam o kadar ince düşünürsen et de yiyemezsin ot da yiyemezsin. Her canlı başka bi canlıyı yiyerek hayatta kalıyo yani doğanın olayı bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne alaka ya ben havyarı da yiyorum takır takır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.