Şimdi Ara

Hamile kadını sokak ortasında öldüresiye dövmüştü: 18 suç dosyası bulunan saldırgan serbest bırakıld (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye yüzyılında böyle şeyler olması normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbest bırakan hakime gel kardeşim sen bunu neden serbest bıraktın bi anlat bakalım diyen bir mekanizma yok mu? Yani, hakimlerin verdikleri kararın doğru veya yanlış olduğunu sorgulayacak ve yanlış karar verdiğinde de net bir şekilde hesap sorup hakime yaptırım uygulayacak bir kurum yok mu? Hakimin biri bir yanlış karar veriyor, sonrasında toplum bu suç makineleri ile baş başa kalıyor. Peki, hakim yanlış karar verdiği için bir sorguya bir yaptırıma maruz kalıyor mu? Devletimizin bu işe odaklanması lazım. Hakimlerin yanlış karar verme lüksü yok, yanlış karar verme lüksü olmamalı. Bir suç makinesi ile ilgili karar verilirken bir çok farklı kanaldaki hakimin onayından geçmeli. Sadece duruşmadaki hakim veya hakimlerin kararları ile salınmamalı suçlu.

Ben anlamadım abi bu işi. Bu suç makinelerinin serbest kalma ve elini kolunu sallayarak toplum içinde dolaşma saçmalığı nasıl düzelecek? Yani, toplum güvenliği sadece hakimlerin inisiyatifine mi kaldı? Peki, hakim yanlış karar verdiyse. Bunun sorumlusu kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 19 Ekim 2024; 9:59:57 >

• efendi erkegi ne yapacak keko erkekten saldirgan ve guclu dna istiyor senin kekoları asagı görmen dogal sürecler bakımından anlam ifade etmez.. dogal secilim onlarin beyinlerini boyle programlamis fiziksel dovussel ve kavgasal en ufak eksiklik fark ettikleri an o erkek bir bocek degerine iniyor.. doganin onlara emri bu.. git ve keko bul diyor.. ha keko onlari doverse ve hatta oldururse de digerleri yine bu tarz erkek ariyorlar cunku doga bu sekil calisiyor.. 5 tanesi olurse 15 tanesi yine dunyaya gelecek sonucta ve kekolari secerek uremeye devam edecekler.. 5 tanesinin olmesi doganin umrunda degil nasilsa 15 daha dogacak.. yabanci ulkelerde keko kulturu yoktur ancak orada da bully jock falan vardir kısa sac tıraslı, kosegen suratli, atletik yapili kabadayilar falan vardır oralarda da onlari secerler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ekim 2024; 10:20:49 >
  • aslında mesele kadının dayak yemesinden öte eğitim sisteminin bozuk olması. bu bir sonuç. yetişmemiş bireylere örnek iki kişi aslında. bu sonuca nasıl geliyoruz nasıl engelleriz diye eğitimcilerin ve ailelerin çözüm üretmeleri gerekiyor.

toplumsal çöküntü denilen şeyde bu tam olarak. bu tip olayları artık yakın çevremizde de yaşamaya başlarız maalesef.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

ilkel düzende bu dediğiniz doğru. gerçi bizde ilkel düzene döndük sayılır. eğitilmemiş her kadın bu sonucu yaşamak durumunda yada güç=para olduğu sürecede buna benzer durum yaşanacak.

sevgisiz kalmış eğitimsiz her kadın bu sonucu yaşar ve her yaşandığında kadınlar saçma sapan tepki verirler. hiç bir zaman suçu kendilerinde görmezler.

• Evrim sürecinde, ne en güçlü olan tür hayatta kalıyor, ne de en zeki olan. Değişime en çok adapte olabilen hayatta kalıyor.

Kadınların yaşadığı en büyük yanılgı, zeki veya güçlü olan erkeklerin kendileri için en iyi genlere sahip, en uygun erkek olduğunu zannediyorlar. Halbu ki, en iyi genlere sahip olan kişiler değişime ve doğaya en iyi adapte olan kişilerdir.

Kadınlar sürekli yanılgı içindeler. Onun için sürekli suç işlemiş veya işleme potansiyeli olan erkeklere yöneliyorlar. Önemli olan güç veya zeka değil. Önemli olan adapte olabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 19 Ekim 2024; 10:59:37 >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt

Kadınların beyni bu ilkel programlamayla hareket etmeye devam ediyor ama.. Benim simdiye kadarki yasam deneyimlerimde gördügüm en önemli sey, her zaman baskın güclü ve fiziksel zarar verme potansiyeli tasıyan ve özellikle de kendine güvenen erkegin arkasında at sinegi gibi dolastıklarıdır.. Bu böyle bir sey ki, bu adamların kadınla kızla sadece tanısması yetiyor ekstra bir sey yapmalarına bile gerek kalmıyor.. Güc para mevzusunda o da dogru fakat o bir cesit kaynak sağlayıcı olayı.. Burada hep kaybedenler efendi erkek dedigimiz fazla kibar, fazla nazik, fazla korkak, fazla cekinik, fazla sessiz, fazla sakin tipler oluyor.. Böylelerinin tipi yani eli yüzü sağlam bile olsa sans yine de cok düsük..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ekim 2024; 11:3:44 >
  • idam edeceksin böylelerini de.

Bu kadın bu suçlu profili ile neden beraber onu merak ettim.

Bunun ne halt olduğunu %100 biliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 19 Ekim 2024; 12:17:46 >
  • ak partiye oy verenlerin yüzü gülüyosa sorun yok

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Ben sadece vidyoyu izledim, sokakta bu olayla karşılaşmak ile aynı.

Bu olayla sokakta karşılaşan bir insan,

soru sormayıp yardım eder.

Soruyu doğru sorup, cevabı yanlış yerde aramışsınız.

Alıntı

metni:
    18 suç dosyasi bulunan bir sabikaliyi bu kiz nerden bulmus ?

Sıkıntı tam da burada zaten, adalet ve yargı sisteminin 18 suç dosyası bulunan bu adamı "bulunamıyor" yapması lazımdı.

Ama 18 suç dosyası ile bu adamın ortada gezmesine izin verirsen işte o kız gidip o adamı bulabilir.

Veya tam tersi bir gün o adam gelip onu, sizi ya da bir başkasını bulabilir.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Valla zerre üzülmedim hakettigini bulmuş
    Bu tip olaylarda mümkün mertebe müdahil olmamak lazım yoksa o kişinin sonu da kadir şeker gibi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu tip seçilimlerde zaten bu tarz yerlerde olur yada daha da doğuya gidildikce görülür
    Bir avrupa amerika insanının keko barzo tip tercih edeceğini zerre düşünmüyorum
    Neyseki tercih sonuç ilişkisi yaşıyorlar bizi ilgilendirmez
    X kızımız için adalet .s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen zerre düsünmeye dur, sarısın fıstık gibi rus ve hatta ingiliz alman turistler bile yurdumuza gelince kekoları tercih ediyorlar.. cünkü bir önceki mesajımda da söyledigim gibi, kekolar güclü, kaslı, sert yüzlü ve tam olarak dogal secilim erkegi.. yuvarlak yumusak yüzlü, cene hattı belirsiz, cıtkırıldım, sünepe tipleri kesinlikle tercih etmiyorlar.. böyle tiplerden tiksiniyorlar.. tercih ederlerse de cepte cok para olması gerekir..

gecenlerde bir haber cıktı hatta videosunu izledik foruma tasımadılar sanırım, antalya'da cam yarması gibi bir keko, rus karısını kıskandıgı icin bir adamı tek yumrukta komaya soktu ve adam öldü.. karısını arastır sarısın fıstık gibi rus kadın.. rus moskof hatun o keko'da ne buldu mesela? cünkü keko güclü ve insan pitbull'u..

kendi ülkelerinde de aynen bu sekil oralarda da, oraların kekoları ve jockları alfaları falan var zaten.. orada da onlara giderler.. iste oradaki tipler bizdeki gibi dogulu degilse de, yine de saldırgan, ingiliz amerikan köylüsü falan, boks falan yapıyor iste, manitasını kıskanıyor cenene yumrugu geciriyor falan..

kadın yalakası meric ve buna benzer tiplerin fiziksel gücü yoksa, parası da yoksa sansı eksi sonsuza gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ekim 2024; 16:26:52 >

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

Nihayet biri cikti adam akilli bir yorum yapti

Hic de akıllı bir yorum yapmamıs cünkü kadınların dogasından bile anlamıyor.. Kadın ya parayı ya kekoyu tercih eder.. Keko degilse de psikopatları tercih ederler.. Bunun aksi imkansız.. Varsa da cok nadirdir.. O yüzden kadının seciminde problem yok.. Doganın emrettigini yerine getirdi güclü saldırgan ve suclu tiplemeyi tercih etti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ekim 2024; 16:46:35 >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt

Herkez kendi evinin onunu temizlese sehir kendiliginden guzellesir

Senin dediginde haklilik payi var ama bu devlet, ulkenin milyar dolarlarini calanla, baklava calan cocuga ne ceza verdi, herkez bilir !

Ailelerin boyle kiz cocuklarina ozel bir egitim vermeleri gerekiyor ! Yaptiklari sacma sapan tercihler yuzunden hem kendi hayatlarini, hemde toplumun psikolojisini bozup, vatandas-devlet iliskilerini zedeliyorlar !

Kimse kimseyi bilerek ve istiyerek yaptigi hatali tercihlerden dolayi suclama hakkina sahip degil

Zaten ben de aynısını söylüyorum.. Kadın dayakcı ve keko seciyorsa beyni bu sekil programlanmıs ve seciyor.. O yüzden onu suclayamayız..

Ayrıca her psikomanyagın ya da kekonun kadın dövdügünü de söyleyemem tamam bu psikomanyak ya da keko tam istedigim gibi ancak beni belki dövmez diye de seciyor olabilir.. Sonucta öldüresiye dövülüyor ve doganın kuralları tıkır tıkır calısmaya devam ediyor keske dövmeseydi ancak dövüyor iste dövülen kadının da bence sevgilisini degistirmesi gerekir.. Dövenle birlikte olmayacak.. Yani kendi güvenligi icin elbette..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ekim 2024; 18:1:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.