Şimdi Ara

Hamile kadını sokak ortasında öldüresiye dövmüştü: 18 suç dosyası bulunan saldırgan serbest bırakıld (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

O siddetin kendine dönecegini elbette düsünüyor ama cinsel cekim duydugu erkek tipine cekiliyor.. O erkek tipinin suratı, suratındaki yağ oranı, falan cenesinin tipi falan gözlerinin yerlesimi sakal büyütme becerisine kadar hepsi senden bir hayli farklı.. Hepsi de sağlık bagısıklık sistemi ve hayatta kalma yetenegi gibi güclü sinyaller veriyor.. Tüm kombinasyonlar ve artı saldırganlık gösteren bu erkek tipi doğanın onlara emrettigi erkektir.. Onların beyinlerinde arkaplanda calısan bir takım dogal processlar o erkekleri onlar farkında bile olmadan seciyor zaten.. Onların keko meko hırbo falan olmaları bunlar hep ikinci planda kalan seyler biyolojik üstünlük arıyorlar iyi genler arıyorlar hayatta kalmayı üst düzeyde becerebilen genler.. onlardan cocuk istiyorlar onlarla üremek istiyorlar.. bu ilkel programlama hala devam ediyor.. cünkü insanlar zaten özünde biyolojik olarak hayvandırlar..

Yani sen bos konusuyorsun bu isler senin sandıgın gibi yürümüyor siddet eğilimli ve güclü olmayan bir erkek sadece es adayı olabilir o da parası varsa kölelik yapmak icin.. Senin bahsettigin o cocuklar sadece bu dogrultuda secilecekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Ekim 2024; 21:44:23 >

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

İşte kardeş bu söylediklerinin hiçbirni yapmak zorunda olmayan insanlar için hariçten gazel okumak kadar kolay bir şey yok. Kanun ve yasalara aykırı diyorsun ya, meclis kanunları değiştirebiliyor. Seninle meclisin söylediğin her şeyi mümkün kılan şekilde kanun yaptığını varsayalım ve küçük bir düşünce deneyi yapalım:

-35 tane sabıkası olan birini dışarı çıkarmadığımızda insanlara işledikleri suçlardan dolayı mı ceza vermiş oluyoruz yoksa işledikleri başka suçlardan dolayı mı? Yani 35 veya herhangi bir başka sayıda sabıkaya ulaşan içeriden çıkamaz hale gelirse içeride tutulmasının sebebi işlediği suçlar mı yoksa bunların sayısı mı? Eğer sayıyla ceza veriyorsak 35 tane bakkaldan sigara çalmak suçuna müebbet verirken cinayete 20 yıl mı vereceğiz yoksa bütün cinayetler müebbetten mi başlayacak? Mantıklı olacak mı bu peki?

-Dolandırıcıların suçlarını doladırdıkları paranın mağdurlar tarafından ne sürede biriktirildiğiyle mi ölçeceğiz? Bu durumda mağdurun piyangodan çıkma parasını dolandırmak suç olmaktan çıkacak mı?

-Çocuk tecavüzcülerini yaşatmayacaksak çocuk katillerini ne yapacağız? Peki ya yetişkin tecavüzcülerini? Yetişkin katillerini? Adam öldürmenin tecavüzden daha kötü bir suç olduğunu varsayarak konuşuyorum ben gene ama burada da diğer noktalardaki gibi sansasyonel suçlara çok yüksek cezalar istiyorsun. Bütün olayın ana fikri bu. En sonda buna geri döneceğim.

-Tacize yeltenenleri ne yapacağız, karakolda dövecek miyiz? Bunu anlıyorum söylediğinden. Peki ya birileri kafalarını bozanlara taciz iftirası atmaya başlarsa ne olacak karakolda dövdürmek için? Peki ya iftira üzere dayak yiyenler için adaleti nasıl sağlayacağız? Müfterileri de mi döveceğiz?

-Silah taşıyanı şunu bunu bir daha silah görünce ürkeceği kadar şiddetli cezalandıracaksak silah taşımaktan daha ciddi suçları nasıl cezalandıracağız? Bak burada ve başka pek çok yerde hukuk teorisiyle alakalı çok ciddi mantıksızlıklar var hiç girmeyeceğim oraya ne ben hukukçuyum ne sen konuyu anlayabilirsin.

-En hafifi de olsa öyle bir ceza vereceğim ki bir daha düşünürken vazgeçecek ya, ne cezası vereceğim? Hapse atmaktan başka bir cezalandırma yöntemi var mı aklında? Çünkü dediğini yapabilmemiz için bir şehrin tamamını açık hava hapishanesine çevirmemiz falan lazım o iş de maliyetini karşılayabiliyor olsak bile çeşit çeşit çok ciddi sıkıntılı (Batman: Arkham City geldi aklıma).

Bak özellikle sansasyonel suçlar için kahvede pişpirik oynayan dayı tepkileri veriyorsun, bu da son derece normal, ama işte çalışmıyor. Dünya üzerinde bu şekilde en azından dışarıdan bakınca hukuka benzeyen bir şeyi sürdürebilen tek yer ABD orada da sistemin nasıl işlediğini hiçbir hukukçu açıklayamıyor. İşlemek kelimesini de son derece liberal kullanıyorum burada jüri suçu yeterince sansasyonel bulmazsa 500 kişiyi öldürüp suçsuz bulunman orada mümkün. Oradaki sistem senin bu yazdığın şeylerin epeyce toparlanmış, iyileştirilmiş hali; sokaktan geçen vatandaş karar veriyor neyin nasıl suç olduğuna. Yasama kısmında temsili demokrasi olduğu ve nispeten eğitimli kişiler tarafından bu iş yapıldığı için yargı kısmıyla sınırlı tutuluyor cühelanın sisteme dahli, orada bile aşırı derecede sakat adaletsizlikler meydana geliyor. Sırf zenci diye çok ağır cezalandırılan kişiler falan var ya, işte senin dediğin şeylerin olabilecek en iyi uygulamasının sonucu o.

Pişpirik oynarken "bunlardan iki tane sallandıracaksın bak bir daha hiç böyle şeyler oluyor mu" diyeceksen de ama fikrinin kahvehane dışında hiçbir itibarı olamayacağını bilerek de...

• Birde ordakileri neden mudahale etmiyor diye elestiriyorlar. Saldirgani serbest birakan Guguk sistemi, mudahale edeni iceri atardi.

Adalet sistemi saldirgani resmen tesvik ediyor kotu seylere.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Kadınların efendi adam yerine diye başlayan alıntınız bildirimlerden tıkladığım halde açılmıyor
    Sanırım sildiniz bir sıkıntı yoktur umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben silmedim ama modların silmeleri için de bir sebep yok, bakacağım şimdi hiçbir şey anlamadım bu işten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.