temelde bu ilkel davranış şekli var. çevre aile okul eğitim bu durumu değiştirir. mesele bunun için uğraşılmalı. diğer manada haklısın. zaten erkeğin yakışıklı olmasının bir anlamı yok. maymundan hallice olması zengin ise. |
Hamile kadını sokak ortasında öldüresiye dövmüştü: 18 suç dosyası bulunan saldırgan serbest bırakıld (3. sayfa)
-
-
Avrupa'dan ithal kanunlarla sonuç bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akli sira entel dantel biri olmusta laf sokuyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar akıllı insanlardır hiç sanmıyorum keko tercih edeceklerdir
100 tane de 2 3 tane tercih ediyorsa orası ayrı tabi
Keko sever bayanlara hayatlarının geri kalan kısmında başarılar tabi hayatta kalabilirlerse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba hiç yabancı arkadaşınız olmadi hocam. Aksine yabanci kadınlarda "keko" dediğimiz tipleri severler. Hatta pskopat bir adama mesela idam verildiği halde birçok kadin ona aşk mektuplari yazmış öyle 3-5 değil binlerce.... o adamı arzulayan mektuplar felan yani... Avrupada da çok fazla afgan paki manyak ile birlikte olup sevgili iken tecavüze uğrayan şiddet gören kadın mevcut.
Doğal seçilim umrumda değil. Bir kadın ile gereksiz bir birliktelik yaşıyacağıma hiç yaşamam. Zaten evliliğe yatırımci gözü ile bakıyorum bana gideri 5milyon a patliyor getirisi yok. Kadın güzelliğide geçici param ise bugün 1 yarin 2 öbürgün 3 olur yer içerim keyfime bakarim param olduktan sonra hizmetçimde olur bana bakacak birileri de.
-
Bir dönem endinezyalı bir kızla konuştum çok iyiydi sıcakkanlı bur insandı
Benide çok şaşırtıyordu ama nedensiz bir şekilde bağlantı koptu
Sanırım birgun evlenirsem bunu endonezyalı kızlardan yana kullanacağım :)
O tip psikopatlara hayranlık besleyen kadınları bende duydum lakin yüzdesi düşüktür diye düşünüyorum
Yüksekse vay dünyanın haline
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sokakta dövülen kız, bu caniyi serbest bırakan hakimin evladı olsaydı, hakim buna ne der ne yapar en az 20 sene verirdi ve asla günyüzü göstermezdi...
-
Evlilik seni zinadan korur. Neye ve neyine güvenerek yarın paranın 1, 2 ve diğer zaman 3 olacağını yazıyorsun ve nerden biliyorsun bunun eksi 1, eksi 2 ve 3 olmayacağını?
Paran olsa bile bu ancak kafanda akıl olduğu sürece işe yarar, yaşlandığında bu asrın en büyük kara belası olan alzheimer'a yakalanırsan eğer, hem aklını hem de servetini kaybediyorsun.. Paranı başkaları yer...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 20 Ekim 2024; 10:30:10 > -
Kimleri idam etmiyoruz bu durumda? Hayır memlekette herkes kendi kafasını bozan her kim varsa suçu ne olursa olsun idamını istiyor. Arabamı çizdi idam edilsin, uyusturucu saticiai idam edilsin falan diyorsak tecavuzcu ne olacak? Tecavuzcu idam edilse katil ne olacak?
Suçlarla cezalarin orantili olması gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu söylediklerin eski türkiyede kaldı, şimdi ise yeni türkiyenin kuralları geçerli.. bilmem anlatabildimmi...
-
Anlatamadın kardeş.
-
eskiden hukuk devleti idik, artık guguk devleti olduk... sen böyle anlasan kâfidir...
-
Kanun ve yasalara aykırı ama ısrarla cana kast edenin kelleyi alacaksın. O kedileri tekmeleyenin bile beynini öyle yıkayacaksın ki ot gibi olacaklar.
Psikolojik sorunları olanı halkın içine salmayacaksın. Elin kızına kılıç ile öldüreceğine içerde gebersinler.
35 tane sabıkası olanı dışarı çıkarmayacaksın.
Milletin 40 yıllık birikimini bir gecede hiç edene gün yüzü göstermeyeceksin.
Çocuk tecavüzcülerini ve diğerleri yaşatmayacaksın.
Tacize yeltenenlerin anasından emdiği sütü burnundan getireceksin.
Silah taşıyanı, kılıç, pala taşıyanı öyle cezalandıracaksın ki bir daha silahı görünce ürkecek.
En hafifi de olsa suça bulaşana öyle bir ceza vereceksin ki, daha düşünürken vazgeçecek.
Bizim millet iyi değil. Özetle çok ciddi cezalar olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 20 Ekim 2024; 21:12:18 > -
Bir de böyle element uydurmaya başladılar. Fazla Hasancan izleyince, ondan bundan iki laf duyunca bunu doğru belliyorlar.
Çocuk saçmalığı hepsi. Ne bir istatistik var, ne de bir temeli...
Bu saçmalıklarına cevap vermeyeceğim elbette de,
Eğer bir kadın, katil ruhlu, şiddet eğilimli biri ile beraber oluyorsa, bunu bildiği halde devam ediyor, evleniyorsa o şiddetin bir gün kendine döneceğini de düşünmüştür.
Aynı şey erkek içinde geçerli, kendine, ailene, edebine uygun biri ile evlenmezsen olası riskleri de kabul etmiş sayılırsın.
Gül gibi çocukları reddedip, pisliklerin peşinden gidiyorsan sonuç sürpriz değil.
-
Ben hicbir yerli yapım sey, tv, dizi, hasan, masan, can falan izlemem ve bilmem.. Sen kendin onları izlemissindir ve biliyorsundur yeğenim..
Kadınlar güclü kuvvetli ve saldırgan erkek sevmez diyenler bence kendileri zayıf celimsiz ve cekingen oldukları icin avuntu yapıyorlar.. Kadınların testosteron deposu ve insan pitbullarına olan düskünlügü bilimsel arastırmalarla bile yüzlerce defa kanıtlandı, kaynak veremem cünkü millet istiyor diye google araması yapma zahmetine giremem sen google'dan arastır bul sadece evlenecekleri zaman zengin ve sakin tipleri seciyorlar ki, cocuga babalık yapan erkek kaynak sağlasın ve kölelik yapsın diye..
Doğada kadın en güclü baskın ve saldırgan erkekten cocuk yapmak ve bu cocugu da kaynak sağlayıcıya baktırtmak istiyor günümüz modern toplumlarında, baskasından cocuk dogurup, onu baktırtamıyorsa da, bu sefer sakin ve zengin adamla evleniyor, ancak her zaman bahsettigim tarz erkeğe düskünlük gösteriyor..
Bunu inkar eden avuntu yapıyordur zaten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Ekim 2024; 21:30:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X