Hamit'in baştan alınmasını hiç istememiştim, daha 30 yaşında olmasına rağmen sahada koşmaya mecali yok, sezon başından beri bir arpa boyu yol alamadı. Fatih Terim bir şeyler bekliyor şans veriyor kendisine ama adam bitmiş resmen. Verdiğimiz o kadar paraya yazık vallahi.
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
Vurduğu topa bak ...
Alıntıları Göster
Hamit kaliteli oyuncu. Kaliteli oyuncular önemli maçlarda ortaya çıkar. Bize karşı oynarsa bence iyi oynar. Ki oynamasın falan demişsiniz ama Fenerbahçe'de 3 tane ortasaha özelliği olan adam oynuyor. Galatasaray'da melo formsuz selçuk'u da etkiliyor. Bi de hamit oynamazsa ortasaha hakimiyetini eline alamaz ki adam
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
Hamit kaliteli oyuncu. Kaliteli oyuncular önemli maçlarda ortaya çıkar. Bize karşı oynarsa bence iyi oynar. Ki oynamasın falan demişsiniz ama Fenerbahçe'de 3 tane ortasaha özelliği olan adam oynuyor. Galatasaray'da melo formsuz selçuk'u da etkiliyor. Bi de hamit oynamazsa ortasaha hakimiyetini eline alamaz ki adam
Alıntıları Göster
Hala Hamit'e çok iyi diyenler var mı ? Kariyerli diye alındıysa artık bişi demiyorum TRABZONUN PİLOT TAKIMINA YENİLİYORUZ abi ya bu şaka mıdır nedir ya?
quote:
Orijinalden alıntı: Olivier17
Hala Hamit'e çok iyi diyenler var mı ? Kariyerli diye alındıysa artık bişi demiyorum TRABZONUN PİLOT TAKIMINA YENİLİYORUZ abi ya bu şaka mıdır nedir ya?
Alıntıları Göster
Bakın beyler ciddi ciddi soruyorum dalga gecmek gibi amacım yok.
hamit yıllık kac m alıyor.
bazıları 4 milyon euro diyorda doğruluğu var mı ?
Hamit cidden son 3-4 mactir berbat oynuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Gye_Baek
Hamit cidden son 3-4 mactir berbat oynuyor.
İyi oldu elenmemiz. Farklı kazansaydık hamiti, emreyi derbide oynatmaya kalkardı fatih hoca.
quote:
Orijinalden alıntı: egemena
İyi oldu elenmemiz. Farklı kazansaydık hamiti, emreyi derbide oynatmaya kalkardı fatih hoca.
Alıntıları Göster
Hamit şimdi haftasonu uzaktan bir tane çakar sonra burada gevezelik edenler hahah-hiihihi diye forumda dolaşır. İyi izleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Mishakal
2.9
quote:
Orijinalden alıntı: Olivier17
Onlar 2 seneye as Trabzon oyuncusu sonraki ilk sene sizin oyuncular olacaklar. Demedi demeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Persona Grata
quote:
Orijinalden alıntı: Mishakal
2.9
Alıntıları Göster
hamit böyle bir kadroyla oyuna sürersen adam tabi hiçbirşey yapamaz.Fenerbahçe maçında kesinlikle ilk 11 de olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: karakaleli
hamit böyle bir kadroyla oyuna sürersen adam tabi hiçbirşey yapamaz.Fenerbahçe maçında kesinlikle ilk 11 de olmalı
realın garip transferler yaptığını biliyoruz hepimiz adabayor gibi fln
Üstüne bide onca yıl Schalke ve Bayern kariyeri var
Zamanında iyiymiş demek ki bize istekli gelmemiş kariyerini bitirme planını çoktan yapmış bence.
Alıntıları Göster
İSTERSEK alırız demiştik. Allah'a şükür istememişiz.
quote:
Orijinalden alıntı: _ölü
Hamit büyük oyuncu. Maç yükünü kaldıramadı. 2 haftada 1 maç oynarsa yavaş yavaş adapte olur.
Çok yanlış transferler yaptık çoooook.Hamit bazı büyük ve önemli maçlarda iyi oynadı fakat genel anlamda vasat.O bölgenin adamı değil ama bizim takımda.Çok daha iyisi alınabilirdi
quote:
Orijinalden alıntı: xginxa
Çok yanlış transferler yaptık çoooook.Hamit bazı büyük ve önemli maçlarda iyi oynadı fakat genel anlamda vasat.O bölgenin adamı değil ama bizim takımda.Çok daha iyisi alınabilirdi
Alıntıları Göster
Der Panzer Das Altintop.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hamit büyük maçların oyuncusu
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Alıntıları Göster
Hamit ağır oyuncu beyler. Öyle depar atıp oraya buraya gitmesini kanatı otobana çevirmesini beklemeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Alıntıları Göster
gökhan töre, tolga ciğerci, sercan saraer.. hamite ödenen ücret bu adamlardan biri alınabilirdi. ancak ben yinede hamiti tercih ederdim fakat bu adam cidden balon etkisi yarattı.