Şimdi Ara

Hamit Altın''KAZIK'' hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yılın fiyaskosu terimde sürekli oynatıyo deliriyom
  • Sağ kanat sabri - eboue başka çare yok.
  • hamitin orjini zaten sağ bek.sağ bekte hücum yönüde kuvvetli olduğu için çok daha yararlı oluyordu geriden gelip iyi ortalar kesiyordu.ben olsam hamiti sağ beke çeker eboueyi sol bek yapar amrabatı sağ açık rierayı sol açık olarak denerdim.rieradan sol bek yapıyorsa her türlü bu kadroyla oynaya bilir.ama fatih terim çok ısrarcı
  • Kadromuzu 4-5-1 yapsak forvet burak ortasaha Amrabat-Melo-Selçuk-Hamit-Aydın(Emre) yapsak Hamit kanata yakin ortada daha iyi olmazmi geçen sene tek forvetle şampiyonluk gelmedimi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

hamitin orjini zaten sağ bek.sağ bekte hücum yönüde kuvvetli olduğu için çok daha yararlı oluyordu geriden gelip iyi ortalar kesiyordu.ben olsam hamiti sağ beke çeker eboueyi sol bek yapar amrabatı sağ açık rierayı sol açık olarak denerdim.rieradan sol bek yapıyorsa her türlü bu kadroyla oynaya bilir.ama fatih terim çok ısrarcı

Maalesef hocayı bu ısrarı zor durumlara sokuyor. Bu sene egosunu dizginlemekte zorlanıyor. Ligdeki son 2 maçı kaybetmemiz belki işe yarayabilir, 2. devre daha farklı bir takımı sahada görebiliriz.
  • Bi kamp gelsin Melo nasil uçucak eskisinden iyi olacak görün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Fenerbahçe maçında oynarsa maçın adamı olacağını düşünüyorum, maçın adamı olmasa da maçın en etkili isimlerinden biri olacaktır.

• şimdi "kazık" hakkında bir şey yazacaktım ama boş yere ceza almayalım.
  • O kazık bir yerlere kaçmış olabilir mi?

Bazı futbolcular vardır, kendilerini kanıtlamaya ihtiyaçları yoktur. Hamit de bunlardan. Hamit'in kalitesini hepimiz biliyoruz, eninde sonunda form tutacak bu adam. Burak'ın kötü kontrol edip harcadığı bir pozisyon vardı, o pozisyonda Hamit'in attığı pası atabilecek başka bir oyuncu yoktu sahada bana göre. Adamın ne olduğu belli, en ufak hatasında asıp kesmek ancak kendimize zarar vermektir.
  • ilk devre bittti bitecek ligde hala hamit ısınıyor coşacak diyorlar .Sanki adamın yaşı 20 de tecrübe kazanıp kendini toparlamasını bekliyorlar.Kaç maça çıktı ve maçların kaçında işte hamit dedik ?Man u maçında dedik başka ?

Maç seçiyor bu adam maç.Türkiyede herhangi bir Türk takımında oynamaya gönlü yok bu adamın.Sert şutları var şutların %97 si dışarı çıkıyor ya da direğe çarpıyor %3 ü giriyor o da sahada kaldığı süre boyunca yaptığı tek iyi şey olarak akılda kalıyor.Siz de bu %3 lük golleri aklınızda tutup adamı savunuyorsunuz.Bu adam Türk takımında oynamamalı.Ona verilen parayla paşalar gibi genç yetenekli defans oyuncusu alırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

O kazık bir yerlere kaçmış olabilir mi?

Bazı futbolcular vardır, kendilerini kanıtlamaya ihtiyaçları yoktur. Hamit de bunlardan. Hamit'in kalitesini hepimiz biliyoruz, eninde sonunda form tutacak bu adam. Burak'ın kötü kontrol edip harcadığı bir pozisyon vardı, o pozisyonda Hamit'in attığı pası atabilecek başka bir oyuncu yoktu sahada bana göre. Adamın ne olduğu belli, en ufak hatasında asıp kesmek ancak kendimize zarar vermektir.

Sana verecek güzel bir cevabım var ama hem profilimin senden değerli olması hemde renktaşım olmamdan dolayı hafifletilmiş şekilde yazıyorum

Ben GalataSaray'lıyım ve geçen sene 10'dan fazla maça gittim ( 3 'ü derbi ) , ben böyle kafasına göre maç seçip oynayacak adama profesyonel demem...Hepsi gibi çıkıp adam gibi oynayacak ! Kalitesinden yana şüphemiz yok ! Yıllardır gelmesini istediğim bir futbolcuydu , transfer olduğu dönemden bu konu açılana dek ona hep destek olmuştum fakat maç filan seçmeyecek çıkıp adam gibi oynayacak ve böyle de etkili olacak ! Olmak zorunda , çünkü o Hamit Altıntop ! O kalite var ama bir türlü tam göremedik , göremedi...

Son olarak ; Bu bir tehtit veya kafa tutma değil yorumum sadece uyarıdır ! Bir daha laf sokmaya kalkarsan bu kadar sakin cevap vermem ciddi anlamda kalbini kırarım.Az çok yorumlarını okuyorum , kendinden iğrendirtme ! LÜTFEN !

Yendiğimiz için de mutluyum.Klavyeden sallamayalım bir daha !

• googlea altın yazıp bu konuyu bulmak vallahi büyük başarı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.