Şimdi Ara

Hamit Galatasaray'a çok yakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce twitterda gördüm.Marca'ya göre Hamit Galatasaray'a yakınmış.http://www.marca.com/2012/05/22/en/football/real_madrid/1337674187.html

• Yarın Türk gazetelerinde manşet:
    Hamit Galatasaray'da
    Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca gazetesinin haberine göre...
  • Hamit Altıntop ancak Mourinho bu sezon oynadıktan sonra Galatasaray, mevcut Türk ligi şampiyonu ile sözleşme imzaladıktan yakındır. O sadece tüm yarışmalarda 12 oyun oynadı ve başından itibaren bu sadece beş oldu.

Oyuncu kendini dakika daha Mourinho istedi. O daha düzenli oynamak istiyor ama Mourinho takımda kimsenin yeri garanti edemeyiz söyledim etti. Altıntop hamlesini yaptı ve zaten Galatasaray ile bir anlaşma kabul etmiştir. Fatih Terim, Türk kulübün yöneticisi, oyuncu ile bir görüşme vardı ve önümüzdeki sezon takımın önemli bir oyuncu olacağı konusunda kendisine güvence verdi.

Real Madrid takımına transfer kulübü 3.000.000 € ücretlerde bir yıl kurtaracak gerçeğine dayalı bir transfer ücreti ya da değil, istemek olmadığını tartışıyor. Ayrıca maçında Bayern Münih, bedelsiz olarak transfer geldiği dikkate almak zorunda. O zaman oynama eksikliği nedeniyle Ocak ayında ayrılmak istedim. Galatasaray için imza umuduyla bir transfer talebi koymak, ama Gerçek sezon ortasında takımdan ayrılması herkes karşıydı.

• O zaman haberi ben çevireyim:

quote:

Bu sezon Mourinho için oynayan Hamit Altıntop'un, bu sezonki Türkiye lig şampiyonu olan Galatasaray'a transferi yakın gözüküor. Oyuncu bu sezon 5'i ilk 11 olmak üzere sadece 12 maça çıktı.

Oyuncu Mourinho'dan daha fazla dakika istedi. O sürekli oynamak istiyor ama Mourinho ona takımda kimsenin yerinin garanti olmadığını söyledi. Altıntop Galatasaray'la anlaştı ve transferi tamamlandı. Türk kulübünün teknik direktörü Fatih Terim, onunla yaptığı konuşmada gelecek sezonda kendisinin takımın kilit oyuncusu olacağından emin olduğunu söyledi.

Real Madrid bonservis bedelli ya da bedelsiz olarak Hamit Altıntop'u takımdan göndererek oyuncunun yıllık 3 milyon Euroluk ücretinden kurtukmak istiyor. Ocak ayında takımda yer bulamadığı için ayrılmak istemişti. Galatasaray'dan gelebilecek bir teklif için transfer listesine konmak istedi, ama Real sezon ortasında hiçbir oyuncusunu göndermek istemediği için bu isteğe karşı çıktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.