Şimdi Ara

Hamoğlu Holding

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işyeri çalışanlarına maaş vermiyor arkadaşlar sakın ola kendiniz veya tanıdğınızı buraya sokmayın 2 ya üzerine maaş aldık hatta istifa ettiğim için halen maaş alamıyorum bunun için hiçbir gereksinimde göstermiyolar ne yapmalıyım sizce

• Çevrenizde avukat tanıdığınız yok mu?
    Ne demek vermiyorlarmış,hakkını alacaksın söke söke..
    Başvur bir avukata..
  • zaten istifamı verdiğimden dolayı ihabr süremi tamamlıyorum gerkli işlemi bu iş bittikten sonra yapıcam
  • bu da birşeymi ? daha çooook hamoğlu sırada bekliyor...

850 milyar dolar borç yapıp kaçmak olurmu ööle gemiciklerle...

bu işler sırayla.. dün rakiplerine (uzanlar) bugün D holding yarın hamoğluhamlarda sırada kiler, ülker, haaa birde ülkmez var.
    yavaş yavaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dıngırmıngır -- 30 Haziran 2008; 21:46:12 >
  • BU iş zaten iyice canımı sıkmayı başladı genel müdürlere kadar aradım ama bana açıklama yapıcaklarına aptla aptal şeyler söylüyolar ama çalışma bakanlığına dileçe vericem şu iş bitsin zaten bordroyuda imzalamadım almadığım paranın bordrosnu neden imzalıcam zaten böyle bir şeyi ispatlıyamazlar bu işi çocuk oyuncağı sanıyolar herhalde
  • Sen kaç aydır maaş alamıyorsun?
    Senin durumunda olan kaç kişi var??
  • 2 aylkı aparam içerde ve yarın itibar,yle yeni bir aya başlıyoruz işten çıkana kdar 10 günlük daha para içerde kalıcak bu adamlar maaşlarımızı vermediği gibi devlet vermiş olduğu parayıda vermiyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.nasil1firma.com/showcompany.php?co=2950

şikayetini paylaş belki yardımcı olan çıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsim78 -- 30 Haziran 2008; 22:33:21 >
  • bunların pek işe yarıycağını sanmıyorum ama yine de denemekde fayda var saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.