Şimdi Ara

Hamsa Hamzaoglu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamza hocamız denge dedikçe dalga geçenleri görebilir miyim adam kulubun durumunu bilip ona göre butceyi idare ediyordu.Siz saniyordunuz ki elde imkanlar var Adam kullanmayip Umutu Buraki kayiriyor.Gördük şu an kulubun halini yine iyi kötü top oynuyorduk 5 puan gerideydik.Eldekiyle maksimum verim alıyorduk.Adam biraz mutevazi diye yemediği laf kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana Hamza demeyin. Sinirlerim tepeme çıkıyor.
  • Yönetim taraftarın önüne attı bu adamı, her karakterli teknik direktör gibi Hamza Hoca'nın da hakkını yediniz. Onların ahı çıkıyor şimdi de.

• AH çıkacak olsa Ersun Yanal'ınki çıkardı. eşek ölür sürme göz olur. hamzanın çapı belli GS TD olacak çap yoktu

• Bak yine hatırlattı şu def ettiğimiz zararlıyı durduk yere günaha soktu beni.
  • amonRa kullanıcısına yanıt
    Çıktı zaten bedava şampiyonluğu ellerimiz ile verdik

• Adam futbolda bug bulmuştu resmen. O kötü futbolla 3 kupa kaldırdı helal olsun. Muslera tutacak Sneijder atacak 1-0 bitecek diye birşey her sene. İlk maçta Muslera hata yapmaya başlayınca Hamza hocanın planları çöküşe geçti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bruma rize maçında kadroda yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallahi haklısın. biz o sene nasıl şampiyon olduk anlamadım hala :)

• Hamza hoca iyidir candır..Yalnız sanki bana fatih hocanın kulüpteki uzantısı gibi geliyordu..Ama adamdır eldeki şartlar belli en iyisini yapmaya çalıştı.
  • Hamza hocaya çok büyük bir yıpratma kampanyası yapıldı. O baskı ve yıpratmaya kim olsa daha iyisi olmazdı. Bundan sonrada olmayacak. Eğer basın bu adamı yemeseydi, taraftar ve kulüpte bu adamı desteklemiş olsaydı şu an GS lider olurdu ve şlde kesinlikle gruplardan çıkabilirdi. Hamza hoca iyi bir hoca. GS taraftarı ve kulüp çok yanlış bir iş yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

Hamza hocaya çok büyük bir yıpratma kampanyası yapıldı. O baskı ve yıpratmaya kim olsa daha iyisi olmazdı. Bundan sonrada olmayacak. Eğer basın bu adamı yemeseydi, taraftar ve kulüpte bu adamı desteklemiş olsaydı şu an GS lider olurdu ve şlde kesinlikle gruplardan çıkabilirdi. Hamza hoca iyi bir hoca. GS taraftarı ve kulüp çok yanlış bir iş yaptı.

yönetim kullandi hamza hocayi tarnsfer yapamdilar hoca istemiyor dediler.

adam fernandao dedi ta gecen yil devre arasinda almadilar.

gignac dedi alamadilar niasseyi alin bari dedi ki adam 1 m a bile oynardi amrabat gibi cok istiyordu gs i.

sen hickimseyi alma sonra hamza hocayi gonder.

hamza hoca başarisiz diyorsan bence bu başkan ondan 10 kat daha başarisiz.

bunlar tam acemi oyuncu transferini bile beceremediler .

bana 1 kisi desinki olcan amrabattan iyi.

bunlarin capi bu kadar.

abdurrahim albayrak olmeden baskan olmali bence gs a. gercekten gs i seven biri olmali artik baskan.hayatinda maca gitmemis adamlar sirf ticari cikarlari icin baskan oluyorlar.

• İsviçre milli takımının orta saha oyuncusunu maaşını hala kendin ödeyecek şekilde kiraya yollayıp yerine son 2 senede doğru dürüst top oynamamış, en iyi haliyle bile vasat sayılabilecek bir oyuncu almak çok bütçeye göre bir hareketti zaten. Bu ve bunun gibilerin sırf komisyon yemek için harcadığı paralar yüzünden kim bilir ne para kaybetti de bu takım bilmiyoruz.

• Hamza Hamzaoğlu !

• Utanmadan hamza'yı savunuyorlar hala. telles ve bruma yı gönderdi melo yu elde tutamadı. bu tablonun sorumlusu hamza dır bursa da 2 galibiyet aldı diye gene göklere çıkarmayın. anadolu takımı hocasından fazlası değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Utanmadan hamza'yı savunuyorlar hala. telles ve bruma yı gönderdi melo yu elde tutamadı. bu tablonun sorumlusu hamza dır bursa da 2 galibiyet aldı diye gene göklere çıkarmayın. anadolu takımı hocasından fazlası değil.

Kardesim adam onlari kulube para lazim diye yolladı zaten telles kendi gitmek istedi kurtulun şu aristokrat ayaklarindan

• quote:

Utanmadan hamza'yı savunuyorlar hala. telles ve bruma yı gönderdi melo yu elde tutamadı. bu tablonun sorumlusu hamza dır bursa da 2 galibiyet aldı diye gene göklere çıkarmayın. anadolu takımı hocasından fazlası değil.

Adam giderken puan farki 5 ti hemde bu kadar rezil degildik benfica macini hatirla

• quote:

Orijinalden alıntı: Somaspor

quote:

Kardesim adam onlari kulube para lazim diye yolladı zaten telles kendi gitmek istedi kurtulun şu aristokrat ayaklarindan

Kulübe para lazım diye onları yollamışmış. Umutun sözleşmesi otomatik uzamasa ben uzatacaktım diyen adamdan bahsediyoruz.
  • Yaşı küçük olanlar hatirlamaz, Galatasaray tarihindeki en kötü iki başkandan birisi olan Özhan Canaydın şampiyon teknik direktör Lucescuyu göndererek Fatih terimi getirdi, takim perişan oldu.
    Galatasaray tarihindeki en kötü diger başkan Dursun Özbek de şampiyon teknik direktor Hamzaoğlunu gonderdi Denizliyi getirdi. Takım yine perişan olacak, tarih tekerrurden ibaret. Bir insan geçmişten hiç mi ders almaz

• iyidir hamza hoca.

ben sovmustum bekir ve samili oyuna alirken

lakin iki adamda gol attilar girdikten sonra ve 3-2 maci cevirdik 2-1 geriden.

sagol gs ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

iyidir hamza hoca.

ben sovmustum bekir ve samili oyuna alirken

lakin iki adamda gol attilar girdikten sonra ve 3-2 maci cevirdik 2-1 geriden.

sagol gs ...

Daha dur bu başlangıç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.