Şimdi Ara

Burdisso ÇÖP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 olumlu hamlesi yok defansif olarak semihle iletişimi 0, iki golde de hatası var

• Kapa maçı. Rahat et. Sinirimi bozup sağa sola sataşıp ailemi kırdığıma değmez. Kapatıyorum ben.
  • Burdisso izlenerek mi alındı gerçekten ?
  • ya dany yollanıp bu herif niye alındı ? dany bu adamdan milyon kat daha iyi ! ilk golde imkan yok vurmasına izin vermezdi
  • çöp leşşş
  • Ben de hiç sevmedim. Sanki zordan gelmiş, ruhsuz oynuyor, hangi takımda oynadığını bilmiyor. Vasat.
  • burdisso bence son lig macini oynadi. belki bir kupa macinda daha oynar seneyede gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Dzsudzsak mı Stoch mu ?
    15 yıl önce açıldı
    SNEIJDER AĞIR ÇÖPTÜR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • atıln her ara top pozisyon oldu. çok garipti
  • Dany'nin yerine alinacak stoper Rano ya da Astori diye plan yapmislardi iki futbolcuyla da daha anlasilmadan Dany'e yol verildi. ikisi de olmayinca Burdissoyla taraftarin gazini almaya calistilar. Burda benim gibi bas bas bagiran adamlar vardi transferler çöo diye. Telles disindakiler harbiden ÇÖP.

• 5.sınıf futbolcu son dk transferi oldugu belli
  • Yabanci sınırı diye Nani yi almamak,üstüne birde daha fazla ödemek -Telles dışında rahat parası çıkıyor adamın- nasıl bir mantikdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chedjou dan bile kötü adam almayı mı becermişler?
    ben izlemedim gerçi izleyeyim öyle kendi yorumumu yaparım
  • Neyse kiralık geldi postalarız geri.

• Danyi cok savundum. Chedjou ilk toplarda ağir kaliyor. Tek sorunu bu. Dany cabuk ve ligin en iyi stoperlerinden biriydi. Gecen seneki Semih Dany uyumu olsaydi, su anda en az 7-8 daha fazla puanimiz vardi.
  • Burdisso Romali Burdissonun kardesi. O bile cok kaliteli bir stoper degil. Roma bizim Burdissoyu almisti, sonra basarisiz oldu, geri gönderdiler. İtalyadan alinacak stoperler Zapata ve Astori olmaliydi. Ranoccihada cok ağir bir stoper.
  • İyiki kiralık.Dany gitmemeliydi hata yaptık.

• ya bu kıyrıtık tsl için elimizdeki yerli stoperler her türlü yeterde artar
    sakat cezalı olmadığı sürece semih zan tandemi oynamalı artık
    sol stoper hakan gayet iyiydi koray da alıştıkça formayı zandan kapar

seneye yabancı sınırlaması kalkmaz ya da en az 7 ye çıkmaz ise burdisso chedjou dany eboue şutlanmalı
    bu oyuncular ne fark yaratıyor ne aldığı paranın hakkını yiyiyor sadece kontenjan yiyiyor
  • Dany le Chedjou Galatasaray'ın stoperi değil. Bu adam ise stoper değil.

Kepazeliğin daniskası !
  • Beyler bana neden kademe hatalarını Burdisso dan çok Semih yaptı gibi geldi peki?

Yanlış maçı izlemişsin muhabbetini geçelim lütfen çünkü 4 arkadaş izledik maçı ve herkes defansif kademe hatalarında Semih in yetersiz kaldığı için bu hataların oluştuğunu söyledi(Semih i hepimiz severiz, hiçbir kasıt aramayın)

Golde sizce cidden Burdisso nun bir hatası mı var yoksa iyi kapatmasına rağmen biraz da Tita nın şansı mı yaver gitti?

Pozisyon başlarken arapas atılırken Semih in yapamadığı müdahaleyi konuşmayalım bence de.

Semih cidden iyi futbolcu ama yanında sağlam bir stoper olmadığında çok kademe hatası yapıyor.At gözlüklerinizi çıkarın derim biraz da olsa.

Şimdi eksilersiniz bol bol muhtemelen ama Semih in,son 2 yıldır Ujfalusi nin yanında oynamış olan ve bizi bizden alan Semih le alakası bile yok.

Türkiye şartlarında iyi bir stoper olabilir ama Semih e defansta bişeyler öğretebilecek abi rolünde biri yanında oynamadığı sürece hataları devam edecektir malesef.

• Belki biraz daha şans verilebilir ama o değerlendiremez.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.