Şimdi Ara

SNEIJDER AĞIR ÇÖPTÜR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NE DRİBLİNG ATAR NE ADAM EKSİLTİR TEK VASFI ŞUTLARIYDI GEÇEN SENE KAYBETTİ BU SENE PAS ATMAYIDA UNUTMUŞ. BU ADAM AĞIR ÇÖPTÜR.

ŞU MAÇTA ATTIĞI PASLARI 3. LİG OYUNCUSU ATMAZ. PAŞA 2 TANE ŞOV YAPAR 3'LÜ ÇEKTİRİR BİZİM EU PASAPORTU SEVİCİLERİDE ŞİNEYDEEEER DİYE COŞAR. ŞİNEYDERDE HİÇ BİR İŞE YARAMADAN 5 MİLYONU CEBE ATIP İNSANLARIN KERİZLİĞİNE GÜLEREK ARKASINA YASLANIR.

• Haftaya Volkan'ı avlar kral olur.
  • Sneijder leş gibi top oynuyor kabul ama adam gene asist yaptı.
    Takımın en fazla asist yapan topçusu.

Selçuk'tan, Sabri'den, Semih'ten ne haber ?
    Bunları niye konuşmuyorsunuz ey yerli seviciler ?
  • SOSYOLOG VE PSİKOLOG ARKADAŞLARIN İNCELEMESİ GEREKEN BİRİSİ KONU SAHİBİ. YETKİLİLER GÖREVE.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Haftaya Volkan'ı avlar kral olur.

maç 20 kasım gösteriyor.Haftaya neden değil ?

• Paşamız güya oyun kurucu ama nedense hep sola kaçıyor. 5 metrekarelik bir oyun alani belirlemis kendisine. Bruma ile verkac falan yapıyor içeri kesiyor veya şut çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Haftaya Volkan'ı avlar kral olur.

maç 20 kasım gösteriyor.Haftaya neden değil ?

Ha milli ara vardı pardon. ama sonraki maç yine de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Stancu ve bitiremeyiciliği
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ŞU CÖPÜ ŞU MACTAN SONRA HALA SAVUNABİLEN VARSA BEN DAHA BİR SEY DEMİYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

ŞU CÖPÜ ŞU MACTAN SONRA HALA SAVUNABİLEN VARSA BEN DAHA BİR SEY DEMİYORUM.

Sneijderin attığı saçma auta giden pasları sabri filan atsa herkes konuşurdu.Ama sneijder atınca konuşmuyorlar neden ?

• Geçen seneden beri yoklarda fenere golleri attığı maçla misyonunu tamamladı sanırım.

• quote:

quote:

Sneijderin attığı saçma auta giden pasları sabri filan atsa herkes konuşurdu.Ama sneijder atınca konuşmuyorlar neden ?

CUNKU PASANİN EU PASAPORTU VAR BİR UCLU CEKTİRİR TUM KOYUNLAR KENDİNDEN GECER PASA DA 5 MİLYONU CEBİNE KOYAR

• pek çok yerde söyledim yine söyleyeyim.. Kanatlarımız ve satrofurumuz takımla oynayan cinsten değil.. Sniejder ileriş doğru pas atar ama Eren ne zaman boşa çıkmış ve top istemi.. Keza kanatlar ne zaman açığa çıkıp pas istemişler.. Günümüz futboluna uygun bir santrafor ve kanat oyuncusu almalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

pek çok yerde söyledim yine söyleyeyim.. Kanatlarımız ve satrofurumuz takımla oynayan cinsten değil.. Sniejder ileriş doğru pas atar ama Eren ne zaman boşa çıkmış ve top istemi.. Keza kanatlar ne zaman açığa çıkıp pas istemişler.. Günümüz futboluna uygun bir santrafor ve kanat oyuncusu almalıyız

Sneijder'i nasıl koruyacağınızı şaşırmışsınız.

Sürekli top isteyen Burak'ı ağlata ağlata yolladınız hayalet Eren geldi şimdi Burak tarzı forvet lazım diyorsunuz. İlahi.

• quote:

quote:

quote:

CUNKU PASANİN EU PASAPORTU VAR BİR UCLU CEKTİRİR TUM KOYUNLAR KENDİNDEN GECER PASA DA 5 MİLYONU CEBİNE KOYAR

bunu diyen adam sabri'yi savunuyor.

• quote:

quote:

pek çok yerde söyledim yine söyleyeyim.. Kanatlarımız ve satrofurumuz takımla oynayan cinsten değil.. Sniejder ileriş doğru pas atar ama Eren ne zaman boşa çıkmış ve top istemi.. Keza kanatlar ne zaman açığa çıkıp pas istemişler.. Günümüz futboluna uygun bir santrafor ve kanat oyuncusu almalıyız

Sürekli top isteyen Burak'ı ağlata ağlata yolladınız hayalet Eren geldi şimdi Burak tarzı forvet lazım diyorsunuz. İlahi.

Kim ne zaman Burak tarzı forvet istemiş?

• Sneijder bu takima yakismiyor. Kendini galatasaraydam ustun goruyor. Floryadayken karakterini analiz etme firsati buldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

quote:

quote:

bunu diyen adam sabri'yi savunuyor.

Sabri yarım devre kadro dışı olduğu sezonda sağ bek olarak oynayıp Sneijder ile aynı asist sayısını yakaladı neredeyse.

SENEDE 5 MİLYON EURO ALAN 10 NUMARA POZİSYONUNDAKİ SNEİJDER İLE YARIM DEVRE OYNAYAN SAĞ BEK SABRİ AYNI ASİSTİ YAPIYORSA EVET SAVUNURUM.

Hadi işine.

• NE DRİBLİNG ATAR NE ADAM EKSİLTİR

Sneijder kanat değil koçum.
  • quote:

quote:

Tahtarevalli gibiler fikirleri yok ki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.