Şimdi Ara

Selçuk denen BİDON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 senedir Selçuk selçuk diye ölüp gidiyoruzda, hiç iyi bir oyun sergilediği yok. Resmen ağlıyordu orta sahamız. Selçuk denen futbol fakirinin yerine yeni transferler tercih edilse iyi olur. Yeter be yeter, küfürde etmek istemiyorum ama Allah cezanı vermesin Selçuk.

• artı 1

• Patos sandım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soziologe

Son 2 senedir Selçuk selçuk diye ölüp gidiyoruzda, hiç iyi bir oyun sergilediği yok. Resmen ağlıyordu orta sahamız. Selçuk denen futbol fakirinin yerine yeni transferler tercih edilse iyi olur. Yeter be yeter, küfürde etmek istemiyorum ama Allah cezanı vermesin Selçuk.

Vallahi komiksin melo,muslera,semih dışında oynayan adammı var 1 adam için başlık açıyorsun. Drogba,umut,sneijder,eboue,balta,amrabat,salih hepsi leş.
  • patos:Birgün açmadığım her selçuk konusu için bana beddua edeceksiniz
  • Orta sahadaki futbolcular kotuyse takim da kotu olur. Selcuk resmen yoklari oynuyor, 10 kisi oynuyoruz. Umut'la beraber 9 kisi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm is coming.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Sabri adamdır adam...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

Storm is coming.

.

• Patos banlandi mi ?
  • Selçuk bugün en kötüsüydü. Acilen kendine gelmesi lazım.
  • Galatasaray kariyerinin en kötü oyununu oynadı bence.

• Fenerli arkadaşlar bizim takımı ne kadarda çok seviyormuş, bizden çok onlar konuda mübarek
  • quote:

Fenerli arkadaşlar bizim takımı ne kadarda çok seviyormuş, bizden çok onlar konuda mübarek

ellerinden 2 şampiyonluk 2 süper kupa aldık sahalarında kupa kaldırdık olsun o kadar
  • selçuğun futbolculuğuna laf etmek yanlış olur. ama bu aralar çok formsuz. kesik yemesi gerekiyor artık diye düşünüyorum.
  • Kesinlikle katılıyorum. Selçuk iyi futbolcu ama şu dönemde çok formsuz. Bu haliyle de hiç çekilmiyor. Maestro özelliklerinin hiç biri gözükmüyor şu an. Sistem meselesi oyun şeklinden falan demesin kimse. 1 metre önündeki topu kapma çabası bile yok. Mücadele eksikliği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

patos:Birgün açmadığım her selçuk konusu için bana beddua edeceksiniz

Hitos
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

Fenerli arkadaşlar bizim takımı ne kadarda çok seviyormuş, bizden çok onlar konuda mübarek

ellerinden 2 şampiyonluk 2 süper kupa aldık sahalarında kupa kaldırdık olsun o kadar

• quote:

Bırakta 2, 3 konunuzu ziyaret edelim. Sizin troller bizim bölümden çıkmıyor ona laf yok.
  • Hazır Umut da varken 1-2 maç Umut ile başlamak Selçuk'un aklını yerine getirebilir.
  • küçük takımların adamı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.