Bildirim
Selçuk denen BİDON
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
artı 1
-
Patos sandım valla -
quote:
Orijinalden alıntı: Soziologe
Son 2 senedir Selçuk selçuk diye ölüp gidiyoruzda, hiç iyi bir oyun sergilediği yok. Resmen ağlıyordu orta sahamız. Selçuk denen futbol fakirinin yerine yeni transferler tercih edilse iyi olur. Yeter be yeter, küfürde etmek istemiyorum ama Allah cezanı vermesin Selçuk.
Vallahi komiksin melo,muslera,semih dışında oynayan adammı var 1 adam için başlık açıyorsun. Drogba,umut,sneijder,eboue,balta,amrabat,salih hepsi leş. -
patos:Birgün açmadığım her selçuk konusu için bana beddua edeceksiniz -
Orta sahadaki futbolcular kotuyse takim da kotu olur. Selcuk resmen yoklari oynuyor, 10 kisi oynuyoruz. Umut'la beraber 9 kisi oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Storm is coming. -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Light
Storm is coming.
.
Patos banlandi mi ? -
Selçuk bugün en kötüsüydü. Acilen kendine gelmesi lazım. -
Galatasaray kariyerinin en kötü oyununu oynadı bence.
Fenerli arkadaşlar bizim takımı ne kadarda çok seviyormuş, bizden çok onlar konuda mübarek -
quote:
Fenerli arkadaşlar bizim takımı ne kadarda çok seviyormuş, bizden çok onlar konuda mübarek
ellerinden 2 şampiyonluk 2 süper kupa aldık sahalarında kupa kaldırdık olsun o kadar -
selçuğun futbolculuğuna laf etmek yanlış olur. ama bu aralar çok formsuz. kesik yemesi gerekiyor artık diye düşünüyorum. -
Kesinlikle katılıyorum. Selçuk iyi futbolcu ama şu dönemde çok formsuz. Bu haliyle de hiç çekilmiyor. Maestro özelliklerinin hiç biri gözükmüyor şu an. Sistem meselesi oyun şeklinden falan demesin kimse. 1 metre önündeki topu kapma çabası bile yok. Mücadele eksikliği var. -
quote:
Orijinalden alıntı: windows1907
patos:Birgün açmadığım her selçuk konusu için bana beddua edeceksiniz
Hitos -
quote:
Orijinalden alıntı: Su Torbası
quote:
Fenerli arkadaşlar bizim takımı ne kadarda çok seviyormuş, bizden çok onlar konuda mübarek
ellerinden 2 şampiyonluk 2 süper kupa aldık sahalarında kupa kaldırdık olsun o kadar
-
quote:
Bırakta 2, 3 konunuzu ziyaret edelim. Sizin troller bizim bölümden çıkmıyor ona laf yok. -
Hazır Umut da varken 1-2 maç Umut ile başlamak Selçuk'un aklını yerine getirebilir. -
küçük takımların adamı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X