Şimdi Ara

Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
747
Cevap
16
Favori
352.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size bişi sorcam bu resimdeki hamster syrianmi gonzalesmi bilen söylesin acil
     Hamster alacaklar için rehber. (Gonzales)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chibio_okia -- 7 Ekim 2009; 23:07:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chibio_okia

size bişi sorcam bu resimdeki hamster syrianmi gonzalesmi bilen söylesin acil

http://img28.imageshack.us/img28/3950/syrian.png

• Yha arkadaslar benimde icimde böle hamster alma hissi belirdi :D en kısa zamanda bi tane alıcam ama bi kaç sorum war ;

Yha Hamsterlerden Gonzelesler Güzel Ama ısırıyolarmıs :( sevemedikten sora ne anlamı warki böle sakin elimde fazla kıpırdamıcak ısırmıcak elimd uyuyucak böle omzumda yada elimden kaçmaya çalısmıcak kısacası cana yakın bana çok cabuk yani en cabuk alısıcan tür hangisi ? Rica Ediyorum. Cevaplarsanız Sevinirim..
  • quote:

Bu sanırım hamster değil,bu Gine domuzuna benziyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: atibur

Yha arkadaslar benimde icimde böle hamster alma hissi belirdi :D en kısa zamanda bi tane alıcam ama bi kaç sorum war ;

Yha Hamsterlerden Gonzelesler Güzel Ama ısırıyolarmıs :( sevemedikten sora ne anlamı warki böle sakin elimde fazla kıpırdamıcak ısırmıcak elimd uyuyucak böle omzumda yada elimden kaçmaya çalısmıcak kısacası cana yakın bana çok cabuk yani en cabuk alısıcan tür hangisi ? Rica Ediyorum. Cevaplarsanız Sevinirim..

Suriye hamsterı , yavruyken doğal olarak kaçar ve ısırır ama biraz büyüdükten sonra rahatça sevebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 10 Ekim 2009; 12:32:07 >

• Çok pis kokarmış bu hayvanlar doğru mu?
  • Arkadaşlar benim 4 aylık bi gonzalesim vardı fakat yaklaşık 1 ay sonra 1 tane 2 haftalık gonzales daha aldım her an bir şey olucak diye korkuyorum birbirlerini öldürme,yeme ihtimalleri varmı çok acil ne yapmalıyım cevaplayabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLaRa_zZz -- 11 Ekim 2009; 21:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caköp

Çok pis kokarmış bu hayvanlar doğru mu?

Kafesi uzun süre temizlemezsen doğal olarak kokar,ama düzenli olarak temizlersen neden koksun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Orijinalden alıntı: caköp

Çok pis kokarmış bu hayvanlar doğru mu?

Kafesi uzun süre temizlemezsen doğal olarak kokar,ama düzenli olarak temizlersen neden koksun.

Kafes değil bu hayvan kokar mı? Yani kafesi temizlersem hamster kokar mı kokmaz mı?
  • quote:

Kafes değil bu hayvan kokar mı? Yani kafesi temizlersem hamster kokar mı kokmaz mı?

Yıkanmadığı için biraz kokabilir,onuda ıslak mendille silebilirsin anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Yıkanmadığı için biraz kokabilir,onuda ıslak mendille silebilirsin anca.

Bi arkadaşım almış.Odada duramamış balkona koymuş kokusundan dolayı.O yüzden korkuyorum bende almaya.
  • Herkese selamlar, saygılar.
    Konuyu okudum ve Syrian ırkının daha cana yakın ama büyük olduğu, Gonzales ırkının ise biraz daha saldırgan, hareketli ama küçük ve şirin olduğu anlatılıyor. Şimdi gelelim esas soruma :) Robovski ırkı hakkında biraz bilgi verir misiniz internette gördüm onlarında boyları ve görünüşleri Gonzales ırkı gibi veya çok az bi farkları olabilir. Bu ırk hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Herkese iyi forumlar.
    İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

Bi arkadaşım almış.Odada duramamış balkona koymuş kokusundan dolayı.O yüzden korkuyorum bende almaya.

O kafesin kokusudur başkada hayvanın okadar kokacak hali yok,kaç aydır besliyorum hayvanın o derece koktuğunu görmedim.Ama kafesi temizlemezsen düzenli olarak odada duramayacak kadar kötü kokar.
  • ya bende alıcam ama sımdı cok teredutte kaldım ben sımdı bole sevmek elıme almak oynamak ısıyorum ısırmasın bıde
    bıde sağlıklı olsun ıstıyorum ama nasıl anlıcam?
    heee bıde kucuk oldugunu nerden anlıcam belkı adam satmak ıcın kusuk dıcek :((((

Teşekkur ederım sımdıden eueh :))
  • gonzales alırsam adı hazır "zibidi" ablamın zibidilere dediği bi söz vardı zibidi gonzales diye ondan adını zibidi koymak isterim alırsam
  • çok yararlı bilgiler var konuda. ama çelişilen durumlarda var 2 tür hakkında konuşulmuş.

bende almayı düşünüyorum fakat bundan önce akvaryum sevdam vardı su kaplumbağası alcaktım araştırdım ettim vazgeçtim. çünkü ben besleyeceğim dostlarımın yaşam ortamlarına çok dikkat ediyorum. o konuda kaplumbağalar çok detay istemekte.

beni sorum
    uygun fiyata güzel kafes bulabileceğim internet siteleri önerileriniz nelerdir ?
  • Bende alıyorum ya bugün ya da yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: chibio_okia

Bu bir hamster değil.

Bu Guinea Pig denilen farklı bir hayvan.

• arkadaşlar ben almak istiyorum mesela ama çalışıyorum Gun içinde degiilde akşam geldigimde ilgilenmek istiyorum mesela bu şekilde besliyebilirmiyim ?
    Yani yabani kalma felan gibi bir durumu olmaz demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seni_gördüm

arkadaşlar ben almak istiyorum mesela ama çalışıyorum Gun içinde degiilde akşam geldigimde ilgilenmek istiyorum mesela bu şekilde besliyebilirmiyim ?
    Yani yabani kalma felan gibi bir durumu olmaz demi ?

bi sorun olmaz gün içinde uyuduğu için onu eline alıp mıncıklayan biri olmazsa sevinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 1 Aralık 2009; 17:23:16 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.