< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HAMZA 5806 OLARAK NAPMAM LAZIM İŞ MEVZUSUNU??? ANKET (5. sayfa)
HAMZA 5806 OLARAK NAPMAM LAZIM İŞ MEVZUSUNU??? ANKET
(En Son Oy Tarihi: 12.6.2024)
-
-
Hukuk çöp kanka malum şahıs hukuku yok etmek icin bölümü dinamitledi trden artik kaliteli hukukcular çıkmaz çıkmayacak
Pazarda esnaf olmak istiyorum kafamda fikir yok tacir olmam gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerikadaki akrabalarin sana nasil calisma izni saglayacak, benim de var birkac akraba ama elini kolunu sallayan sponsorluk basvurusunda bulunamiyor diye soylediler + su an turist olarak gitmeye kalksan seneye bu tarihlere vize mulakati veriliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamza benim tavsiyem Avustralya'ya gitmen, nedenlerim sırasıyla açıklayayım;
1-) avustralya'da güzel paralar kazanırsın. (kira biraz fazla o yüzden bir tane milf bul onda kal kiraya para ödeme) .
2-)insanlar cana yakın ve risk faktörü çok düşük, dünyanın en güvenilir ülkelerinden biri hatta en yaşanılabilir ilk 10 şehirde sydny ve melbourne her zaman o listede oluyor hatta 5 yıl peş peşe melbourne 1. İdi
3-) ben de avustralya ya gitmeyi planlıyorum okulum bittiği zaman avustralya da donanımhaber toplanma zamanı olduğunda banko 1 kisi hazır.
UPPPPPP
Uppp
Hamza 12k maaş alsan ev araba olsa yurdisina gider miydin
Amerika benim derin bir arzum ya 50kda kazansam hep bi gitme istegi olacaktır içimde THIS IS THE PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haydaaa
Abim yöwmiyem 1000 lira olsun isterim
hocam şimdi gördüm kamptaydım bence İnsanonun dediği doğru gidersin 5 yıl dişini sıkarsın sonra ananın babanın yanına döner başka işte dikiş tutturursun yerinde olsam bunu bir düşünürdüm reis
-
THE DARTNES ꪜyoutubeHAYATIN BOYUNCA BUNDAN DAHA İYİ MOTİVASYON KONUŞMASI DİNLEMİŞSEN YANILIYORSUN SONUNA KADAR İZLE...! #motivasyon #idrisusta # #THE #BEST #MOTIVATION #SPEECH IN #THE #WORLD #IDRIS #USTAhttps://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3De8wkKypsrKo&q=EgQuLZpEGOCVl5YGIhBt77kMKfJSaM2YWLBmRagIMgFy
-
FunRadamhonyoutubeHazır yihici pezevenler izleyin ders alın.https://www.youtube.com/watch?v=ZwK4EniWXvc&t=66s
-
Ne kampi hocam tatil mi yapiyon
Kanka boş gaz ya omg
Avusturyada degiliz ki calismakla para kazanak omg
Trdeyiz bu ülkede naparsan yap para akmiyo
Kanka sana saygimdan izledim de gene bos video idris usta yillardir onu ogretecem bunu ogretecem diyor hicbir elle tutulur sey ogrenmedik daha ondan
4 günlük çadır kampı yaptım hocam
-
Nasıl geçti hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaw hocam doğruda insanı ayağa kaldırıyo be en zor zamanımda bana yardımcı olan tek kişi hele bazen duygulanıp ağlıyor ya insan kendinden bir şey buluyo onda yapmacık bir adam değil
-
hem zor hem de güzeldi hocam kafam rahatladı teknolojiden uzak sadece deniz ve ağaçlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X