Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takımın başındayken herkes sayıp sövüyordu. Ayrılınca kıymete bindi Hamza Hamzaoğlu. Tamam bu adam iyi başarılar aldı geçen sene ama bu sene tam bir rezaletti. Umut ısrarı, sabri ısrarı, bilal ısrarı resmen çileden çıkarmaya başlamıştı. Sinana adam akıllı şans dahi verilmedi. Melo gitti. Bruma gitti. Yetmezmiş gibi taraftarı karşıısına almalar, saçma sapan basın açıklamaları. Galatasarayın bu sezon güzel oynadığı maç sayıdı 2 ya da 3 ü geçmez. Hep ezik bir futbol, saçma sapan hatalar, saçma sapan yenen goller,oyuncuların uyum sorunu vs. Yönetimden nefret ediyorum ama tek verdiği doğru karar. Umarım güzel bir teknik direktör gelirde gelen gideni aratacak gibi düşük bir seviyeye düşmeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

Bu arada hamza dusmani falanda degildim ama hoca efsane olmak varken yaptigi yanlislarla kendinden nefret ettirdi

+1

keske ama keske sacma sapan aciklamalari, sabri zammi - umut - jem olaylari olmasaydi, bruma - amrabat - telles gonderilmeseydi, kadro seciminde daha adil olsaydi vs vs yani kisacasi birazcik taraftari dinleseydi zaman ilerledikce yeni İmparatorumuz - efsanemiz olabilirdi

sacma sapan fantezileri ve hatalari haricinde Gs'ye cok iyi yakisan efendi bir adamdi ama yaptigi olumsuz seyler de az degil, bu yuzden sevinmekle uzulmek arasinda araftayim.

• Daha hala 3 kupa diyorlar. Siz olayı hiç anlayamamışsınız.
  • *Tensa Zangetsu kullanıcısına yanıt
    Ben şeyi düşünüyorum,bir hoca gelse ve bu kişi başka takımın ajanı olsa,takımı içten çökermek istese,hamza hamzaoğlunun yaptıklarından farklı birşey yapar mıydı? Takımın kötülüğünü isteyen birisi ne yapardı acaba diye düşünüyorum ve hamza hamzaoğlunun yaptıklarını yapardı diyorum,cidden öyle.
  • Hazayi savuna arkdslar
    Burak kusmesin diye forvet almayan
    Sabri yerine bek almayan
    Kanatsiz takimin 2 kanat oyuncusunu goderen
    Takimin en onemli 2-3 adamindan biri olan meloyu son gun gonderen adamimi savunuyorsunuz?
    Adam gibi hoca basimizda olsaydi sampiyonlar liginde suanda cok farkli yerde olurduk bir dahada boyle grup gelmez

• Mustafa Denizli falan diyolar atarım camdan aşağı kendimi
  • Darısı dursun özbek ve tayfasının başına..

• quote:

Orijinalden alıntı: aagir

Hamza hocanın takımdan ayrılması bile gs nin geçen yıl nasıl ve hangi yöntemle şampiyon olduğunu gösteriyor. Eğer gs sahada ve Hamza hoca sayesinde şampiyon olsaydı gönderilmezdi kredisi olurdu. Bütün gs liler biliyor ki geçen sezonki şampiyonluk saha dışında elde edildi. Ve Hamza hocanın bunda payı yok.

Aglama melis sonunu getiremiyorsunuz arenada yendik iste sizi neyin tatavasini yapiyosun

• Darisi bizimkinin basina

• Yanal'ı almayın lan
  • Hamza gitmemeliydi diyenlerin nerdeyse hepsinin ya ezeli rakibimiz ya da yorumcular olması da mı tesadüf?

Ne samimiyetsizler var be özellikle şu tvde konuşanlara bakıyorum da, ulan yanlışlıkla kulüp başkanı olsalar teneke bağlayıp kovacak adamlar, çıkmış şimdi "gitmesi yanlıştı, iyi oynatıyodu çok da düzgündü" diyorlar...
  • Hamza'nın 3 kupasını abartmayın Fenerbahçe'nin aşırı kötü olmasından Beşiktaş'ın da kazanma alışkanlığını kaybetmesi nedeniyle kazanıldı
    Galatasaray'ın oynadığı maçları izleyin birçok maçı kötü oynayarak ve skorun üstüne yatarak kazanmıştır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Kör ölür badem gözlü olur. Millet Hamzacı olmuş
    Sonunda gitti be kardeşim, çok meraklı millet sümük gibi futbol izlemeye.

Sizin gibi kafalara prandelli yakışır.inşallahta prandelli gibi isimler gelirde sizin gibi insanların ve klübün başındaki kafasızların ne bok yediği anlaşılır. İnanması gerçekten güç...

Prandelli ugursuzu bile ilk is olarak Sabriyi kadro disi birakmisti hamza sence boyle bisey yapabilir miydi ?

Sabri üzerinden neden gidiyoruz? 50 oynattığı maçta 30 küsür galibiyet yaşatmış bir hocadan bahsediyoruz.Sanki klübede dani alves varda hamza oynatmıyor.bunu yapmayın.başarıları böyle basit şeylerle gözardı etmeyin.yazık.koca takıma, gidecek olan 1 veya 2 sezona yazık.

Yukarida da acikladim kulubude baskasi mi vardi da hamza oynatmadi diyorsun ya adam kendi dedi yabanci futbolcu alacagima turk futbolcuları antrenmanla gelistirim diye adam hala sabriyi umutu antrenmanla değiştireceğini zannedecek kadar degisik bi kafa yapisina sahip bu adamyabanci dusmanidir bunu hala goremediniz mi
    ?

Yonetım almıyor adamda mecburen eldeki oyunculara güven aşılamaya çalıştı

JPK'yi Bilali kim istedi ? O paralara kaliteli yabanci futbolcu alinamaz miydi ?

Jem Paul Karacan 700k alıyor diye biliyorum Bilal'ın de maaşı aklımda değil çok fazla değildir.O paralara hangi kaliteli yıldız alınacak merak ettim.Ölmüş Rvp,Nani,Gomez,Podolskinin bile istediği aldığı paralar ortada.

• - Yönetimin transfer yapmamasına tavır koymayıp, elinde ki çöpleri şampiyon kadro diye savunan,
    - Basiretsiz yönetimin Melo, Telles, Amrabat ve Bruma'yı (ne hikmetse hepsi yabancı !) göndermesine ses çıkarmayan,
    - Sözde tasarruf için yabancıları gönderip, (yersen) kadroda ki çöpler yetmezmiş gibi JPK ve Bilal gibi gereksizleri transfer ettiren,
    - Tasarruf olsun diye Sabri ile zamlı sözleşme yenileten,
    - Umut'u sözleşmesi otomatik uzamasa bile yeniletirdim deyip, takıma katkısı %0 olan adamı antremanlarda ve maçlarda %100'ünü veriyor diye savunan,
    - Sabri ve Umut'u sürekli oynatıp, bunları hala futbolcu zanneden,
    - Dursun Özbek yönetimine tam uygun küçük düşünen, basiretsiz yönetimlerin, küçük teknik direktörü,
    - Kadro kurma ve taktik özürlü,
    - Yerli sevici,
    - Bizlere 1 yıldır doğru düzgün bir maç izlettirmeyen,

(Kişiliğine, adamlığına lafım yok ancak) Hamza hoca gitti diye üzülecek değilim. Yolu açık olsun ...

Gelen gideni aratmaz. Çünkü GS takım kadrosu tarihin en kötü kadrosu. Bundan daha kötü kadro kurulamaz. Takım dersen hangi taktikle, ne oynadıkları belli olmayan rezil bir futbol oynuyor. En kötü bu şekilde devam ederler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

- Yönetimin transfer yapmamasına tavır koymayıp, elinde ki çöpleri şampiyon kadro diye savunan,
    - Basiretsiz yönetimin Melo, Telles, Amrabat ve Bruma'yı (ne hikmetse hepsi yabancı !) göndermesine ses çıkarmayan,
    - Sözde tasarruf için yabancıları gönderip, (yersen) kadroda ki çöpler yetmezmiş gibi JPK ve Bilal gibi gereksizleri transfer ettiren,
    - Tasarruf olsun diye Sabri ile zamlı sözleşme yenileten,
    - Umut'u sözleşmesi otomatik uzamasa bile yeniletirdim deyip, takıma katkısı %0 olan adamı antremanlarda ve maçlarda %100'ünü veriyor diye savunan,
    - Sabri ve Umut'u sürekli oynatıp, bunları hala futbolcu zanneden,
    - Dursun Özbek yönetimine tam uygun küçük düşünen, basiretsiz yönetimlerin, küçük teknik direktörü,
    - Kadro kurma ve taktik özürlü,
    - Yerli sevici,
    - Bizlere 1 yıldır doğru düzgün bir maç izlettirmeyen,

(Kişiliğine, adamlığına lafım yok ancak) Hamza hoca gitti diye üzülecek değilim. Yolu açık olsun ...

Gelen gideni aratmaz. Çünkü GS takım kadrosu tarihin en kötü kadrosu. Bundan daha kötü kadro kurulamaz. Takım dersen hangi taktikle, ne oynadıkları belli olmayan rezil bir futbol oynuyor. En kötü bu şekilde devam ederler ...

imzamı atıyorum altına.

• skippe gelsin.
  • morinho çok kötü gidiyor bize gelsin
  • Hayal olacak ama keşke Mourinho gelse.

• Yönetimin yapacağı en doğru hareket gururu bir kenara bırakıp,biz hata ettik Hamza Hocam deyip adamın gönlünü alıp tekrar takımın başına getirdikten sonra,yönetim olarak istifa etmek olur(Böyle bişeyi beklediğimden değil yakışanın bu olduğundan bahsediyorum,yoksa nerde bunları yapacak adam gibi adam...)
  • Yilmaz Vural, mustafa denizli söylentileri var

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.